- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
- Konu Sahibi kahveyesil
Selam kizlar,bundan 10 gun falan once bir hali magazasindan piere cardin marka bir hali aldim.Hali pacwork desenli.Yarisini pesin,yarisini da gelecek ay odemek uzere senet yaptik.Haliyi ha bugun ha yarin derken 1 hafta oyalayarak getirdiler,iyi hos geldi dedim dun misafirim vardi uzerine az bi kola dokuldu,silelim dedik boyasi karismaya basladi.Diger yerlerinde denedik sildigimiz bezde boya oldu biraz..Bugun aradim haliciyi boyle boyle haliyi getirin bakalin dedi.Bende dedimki ben mi getiricem evet siz dedi birsey demedim kapadim.Aksam dank etti tekrar aradim yahu dedim burada magdur benim hem bir hafta beni halisiz biraktin,hem boya veriyo hem bana tasittiriyorsun,adam sen tut bana internetten urun alsan kargoyla gondermiyormusun dedi,iyi de oyle olsa netten alirdim dedim ben senden almisim.6 m haliyi sirtimda mi getireyim dedim diyorki arabaniz yokmu
e vaar ama esim gec geliyor 9 u bulur dedim acigiz dedi neyse kavga dovus dediki sabah belki araba gecerse alirlar.Uzatmadim kapadim ama sinirden elim ayagim titredi.Esime dedimki sen gotur aksam istmiyorum degisim iade et.Simdi ben mi yanlisim bu haliyi gelip almak onlarin isi degil mi ve senedi alip iade hakkimi var mi acaba?