Elektrikli Süpürgeler Halı yıkama makinasi kullanan var mı

asayram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
222
1
46
Bursa
merhaba bugün itibari ile halı yıkama makinesi almış bulundum.Acaba kullananınız var mıdır arkadaşlar.sizce saçma bir icat mı,işe yarıyor mu.artık almış bulundum ama görüşlerinizi almak isterim.:21:

Hayırlı olsun canım,güzel günlerde kullanırsın inşallah,,Niye öyle düşünüyorsun,çok güzel bir icat,benimde çeyizimde vardı,halıların çok lekeli olmadığı sürece çok işe yarıyor,heleki koltuklarda süper..kullanmak biraz fazla güç istesede alışırsın..Benimkini komşuma vermiştim artık ne yaptıysa geldiğinden beri su püskürtmüyor,tamire gönderdim ince boruları varya onda deterjan kalıntısı kalmış herhalde tıkanmış,ben şimdi elimle yapıyorum sonra makineyle çektiriyorum o bile işe yarıyor yani,elle silsen bukadar olmuyor,tabi halıları güzel havalarda normal yıkıyorum en iyisi daha mis oluyor..

canım benim bebğim var eskiden yıkıyordm ama şimdi uğraşamıyorm.makine en azından daha pratik gibi geldi bana ama yıkamak gibisi yokk sanki ne bileyim.acaba makineyle yıkadıktan sonra yerde serili mi kalıyor yoksa balkonda havalandırılsa daha mı iyi olur...

Kusura bakma canım,anca gördüm,hava iyi olursa balkonda havalandırıyorum,değilse kalorifer var iki günde kuruyor,o odaya girmemeye çalışıyorum..:3:

ben kullanıyorum .ihlas qvac. çekimi, falan özellikleri gayet iyi. koltuklarım tertemiz oldu.:9: yalnız; 1,5 yılda tek bir sefer halı yıkamaya gönderdğim için halılarım baya kirlenmişti. silmek hiç fayda etmeişti. makineyi alınca o lekelri çıkarmak baya bi uzun sürdü :=) ama şimdi tertemizlerr çok mmutlyum fiyatı 350 flan yanında da iyi bir blender seti de verdiler.halı yıkama makinesi gerkli birşeymiş hele benm gibi hem sakar hem de koltuk ve halıalrı beyaz olanlar için:):nazar:

artık halı yıkama makinası kimse kullanmıyor sanırım, veriyorlar halı yıkama fabrikasına tamamdır :)

Hayırlı olsun bende 3 yıl önce almış bulundum halılarda pek kullanmadım profesyonel yıkamaya veriyorum halılarımı... ama koltuklarımı yıkıyorum tertemiz oluyor ...

kuzenimin halı yıkama makinasını aldım ödünç :27: ama tam olarak nasıl kullanılıyor bilemedim yani suyu det. koydum ama sürüge kısmıyla çok mu bastırmamız lazım ne bilim ya sanki temizlemiyormuş gibi geliyor bana bi yandan su püskürüyor öteki yandan makina çekiyor e sanki ovamadan temzi olmayacakmış gibi yada ben bilmiyorum nasıl kullanılıyor ??

hanımlar kullanımı kolay fiyatı ucuz bir halı yıkama makinası almak istiyorum arnica veya rowenta kolay kullanılıyor diyorlar alan varmı yorum bekliyorum:44:

hanımlar kullanımı kolay fiyatı ucuz bir halı yıkama makinası almak istiyorum arnica veya rowenta kolay kullanılıyor diyorlar alan varmı yorum bekliyorum:44:
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz

Back
X