Elektrikli Süpürgeler halı yıkama makinası tavsiyesi

ali_ye

RABBİME ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2008
1.793
11
158
43
Antalya
2cocuklu bir anne olarak malum halılarım cok fazla lekelenıyor cok fazla kirlendigi zaman kendım yıkıyorum normal zamanda elimle siliyorum ama artık makına almak istiyiyorum eskiden fakirin vardı ama ınce borusu kireçledi tamire göndersekte ifla olmadı kullanışlı halıyıkamamakinası tavsiyesi olan varmı ??

ben fakirin haliyıkama mak. Kullanıyorum çokta memnunum görüncem arçelik aldı onda su fışkırtma yerini kendisi basarak kullanılıyo malesef bu da daha yorucu oluyo ama benim ki ni ayarlıyorum kendi kendine fışkırtiyo:)

bende arçelik var 2 kere falan kullandım su fışkırtmayı ben yapıyorum elimle elim ağrıyor belim ağrıyor fena bişey
halı yıkamaktan nefret ettim e iyisi elle silmeymiş dedim arçelik kesinlikle alma

birde o yönüvar degilmi elle suyu fışkırtma iyiki yazmısım:) buraya alırken buna dıkkat ederim...

merhabalar,

yaklaşık 6 ay kadar önce sulu süpürgemi torbalı mı buharlı mı derken uzun bir araştırma neticesinde fakir prestige aquawelt aldım. bu süpürgeyle sulu süpürebiliyorum(pislikleri suyun içine topluyor) , istersem torbalı kuru süpürme yapabiliyorum , ilave aparatlarını takarak halı ve koltuk yıkayabiliyorum.çok amaçlı olması cazip gelmişti bana çok da memnun kaldım, ben aldığımda 1100 civarıydı fiyatı şuan bilmiyorum..

http://fakir.saruhan.com.tr/index.php?lang=tr&goto=udetay&uid=38

Arzumun yeni çıkardığı bir modeli var Hamarat diye ham sulu hem toz torbalı hem de halı yaıkama makines 3ü birarad benim yer sıkıntım olduğundan dolayı tercih etmedim ama güzel bi ürüne benziyor ;)

halı yıkama makinesi almam şart.lütfennn karar veremiyorum.arçelik mi fakir mi philipsmiii.hangisini almalıyım.emiş gücü aynı gibi bunların diye biliyorum.

halı yıkama makinesi almam şart.lütfennn karar veremiyorum.arçelik mi fakir mi philipsmiii.hangisini almalıyım.emiş gücü aynı gibi bunların diye biliyorum.
eşim ihlasta çalışıyor aura cleanmax maralı temizlik robotu tanıtımlarını yapıyor.hem süpürme işlemini yapıyorsun hemde halı yıkama işini aynı makinede yapabiliyorsun.derin dövücü dediği aparatı var halıyı yatakları kanepeyi koltukları nasıl temizlediğini görmeniz lazım bir taşla 2 kuş vurabilirisin anlayacağın hem yıkama hem sulu süpürge birarada cihazın tanıtımlarını ücretsiz yapıyolar tanıtm görmek istersen mesaj yaz

Back
X