Elektrikli Süpürgeler hali yikama makinesi

tubaelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
202
25
38
35
Kastamonu
Kizlar sizin kullandiginiz memnun kaldiginiz bir marka varmi hali koltuk silmek iskence artik ne polar ortuler cozum oldu ne baska bisey.iki kucuk kizim var ucuncu yolda.surekli biseyler dokuluyor her ay halimiz yikamaya gidiyor ortuleride oyun gibi cekistiriyorlar yani almak farz oldu.ne onerirsiniz marka ve fiyat acil simdiden sagolun :)

Kizlar sizin kullandiginiz memnun kaldiginiz bir marka varmi hali koltuk silmek iskence artik ne polar ortuler cozum oldu ne baska bisey.iki kucuk kizim var ucuncu yolda.surekli biseyler dokuluyor her ay halimiz yikamaya gidiyor ortuleride oyun gibi cekistiriyorlar yani almak farz oldu.ne onerirsiniz marka ve fiyat acil simdiden sagolun :)
Annem ihlasın halı yıkama makinesini kullanıyor 15 seneyi geçti diye hatırlıyorum alalı hala çok iyi yıkayıp temizliyor bir kere bile bozulmadı,eğer almak isterseniz ihlasın ürünlerini inceleyin derim.

bız yıllardır fakir kullanıyoruz cok guzel ama cok yoruyor .bilek gücü derler ya o lazım bıde cok yer kaplıyor annem aldı 3 kere kullandı ve cok pısman bence bırakın dökülsün canınıza yazık cocuklar büyüncektır 3 aydan aya yıkat hem çürür yazık yani

Annem ihlasın halı yıkama makinesini kullanıyor 15 seneyi geçti diye hatırlıyorum alalı hala çok iyi yıkayıp temizliyor bir kere bile bozulmadı,eğer almak isterseniz ihlasın ürünlerini inceleyin derim.

Bazısı memnun ama annemler ablama almıştı memnun değildi.

Son düzenleme:
Ben kendime çok pahalı olmayan (700 civarı idi galiba) bir halı yıkama aldım çok ta memnunum.Ama profesyonel mükemmel bi makine diyemem zaten fiyattan da bellidir. 3in 1 şahsen ben memnunum Fakir Aquawelt. İlgilenirseniz özelliklerini artılarını eksilerini yazarım

Ben kendime çok pahalı olmayan (700 civarı idi galiba) bir halı yıkama aldım çok ta memnunum.Ama profesyonel mükemmel bi makine diyemem zaten fiyattan da bellidir. 3in 1 şahsen ben memnunum Fakir Aquawelt. İlgilenirseniz özelliklerini artılarını eksilerini yazarım

Netten arastirdim biraz aqua urun tercih sebebi sizinki su litresi falan n e kadar gunluk kullsnuma uygunmu agir mi yani

sulu susuz ve halı yıkama özelliği var
Sulu iken azcık ağır oluyo ama 1,7 lt alıp süpürgeye eklendinden .Öyle silindir tipli ağır makine gibi değil. Sulu ayrı kutusu var kuru iken ayrı.Yani mesela sulu süpürdün(yalnız iki filtre var her defasında yıkamak gerekiyor ki sulularda bu var.Hoş yazlıkta arnica bora 4000 var onda filtre yok ama çok daha alengirli yıkama bölümü)
Sulu yıkadıktan sonra kaldırıyorsun ya her makineyi bi yer çıktı süpürücen. Hoop takıyorsun kuruyu devam.O özelliğine bayılıyorum. burnum öyle bir alıştı ki sululara sanki toz kokusu alıyo gibi geliyor.
5 kademeli süpürüyor çekiş iyi.Sesi fazla (Halı yıkarken)
Halı yıkama bana kolay geliyor ama koltukta oraya buraya sıçrıyor hoşuma gitmiyor. Tabii ki kolun yorulmuyor desem yalan. ama halı yıkamalarda da ne biliim halı yıpranıyor sanki yıkamaya verdiğinde.

2 kötü yanı var tam birleşim yeri plastik ne biliim (conta gibi)Kir birikiyor sulu yıkarken ama siliyorsun geçiyo
Bir de baktıysanız tutan ayaklar var o kutu gibi yerleri katı bi plastik ama taşırken çıt diye gitçek gibi geliyor. Hoş sağlam o ayrı. İhlasınki sanki insan ölüsü ne biliim çok ağırdı ablamınki. Ve iyi çıkmamıştı. Bunu direkt normal kuru süpürge gibi düşün görüntü ağırlık ööle
Ay ne uzun yazdım. resim de yollarım ilgilenirsen daha + - de yazarım hoş bayaa yazmışım:)):52:

Son düzenleme:
Back
X