elektraya Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 3.177 40 118 Ankara 18 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elektraya #1 kızlar halıları yıkamaya vereceğim annem de çabuk ol sezonu bitiyor diyor.bu işin sezonu mu var ?varsa hangi dönemlerde veriliyor?
kızlar halıları yıkamaya vereceğim annem de çabuk ol sezonu bitiyor diyor.bu işin sezonu mu var ?varsa hangi dönemlerde veriliyor?
lacivert17 Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2010 910 30 298 İstanbul 18 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elektraya #2 elektraya .!.: kızlar halıları yıkamaya vereceğim annem de çabuk ol sezonu bitiyor diyor.bu işin sezonu mu var ?varsa hangi dönemlerde veriliyor? Genişletmek için tıkla... ben sezonu olduğunu ilk defa duyuyorum ama havalar soğuyor geç kurur hemen kurutup getirmezler die demiştir onu annen,benim eşimde aynı şeyi diyor kışın vericem dediğimde
elektraya .!.: kızlar halıları yıkamaya vereceğim annem de çabuk ol sezonu bitiyor diyor.bu işin sezonu mu var ?varsa hangi dönemlerde veriliyor? Genişletmek için tıkla... ben sezonu olduğunu ilk defa duyuyorum ama havalar soğuyor geç kurur hemen kurutup getirmezler die demiştir onu annen,benim eşimde aynı şeyi diyor kışın vericem dediğimde
elektraya Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2008 3.177 40 118 Ankara 18 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elektraya #3 o önemli değil ya geç versinler ne olacak ki.ben kasımda vermek istiyorum.alırlar değil mi?:44:
lacivert17 Guru Kayıtlı Üye 10 Aralık 2010 910 30 298 İstanbul 18 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi elektraya #4 elektraya .!.: o önemli değil ya geç versinler ne olacak ki.ben kasımda vermek istiyorum.alırlar değil mi?:44: Genişletmek için tıkla... tabiki alırlar canım benim ben ne zaman arasam gelip alıyorlar sadece hava soğuk biraz geç getiririz diyorlar okadarr
elektraya .!.: o önemli değil ya geç versinler ne olacak ki.ben kasımda vermek istiyorum.alırlar değil mi?:44: Genişletmek için tıkla... tabiki alırlar canım benim ben ne zaman arasam gelip alıyorlar sadece hava soğuk biraz geç getiririz diyorlar okadarr