• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halıların saçakları ??

tuana861

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
249
66
53
kızlar merhaba,

eski tip bir halım var annemden aldım da saçaklarını kestirmek istiyorum sanki öyle birşey yapılıyodu kızlar nereler yapar bu kesmeyi?

kızlar merhaba,

eski tip bir halım var annemden aldım da saçaklarını kestirmek istiyorum sanki öyle birşey yapılıyodu kızlar nereler yapar bu kesmeyi?
bulundugum ilde overlokçu geziyor canım sokak sokak kapalı bir araba içinde sizin orada var mı ? yoksa bile halıcılar kesip overlok yaparlar

kapiya gelen hali kenari cekilir overlok yapilir makinalari ile arabayla dolasan kisiler kesmisti anneminkileri simdi kis geldi onlar kapi kapi gezmiyorlar halicilara sormalisin

ben arka tarafta kalıyorum duyamıyorum onları ama bugün buldum biyer direk götürdüm kesip overlok yaptılar oh ya rahatladım valla baya kafama takılıyodu kendi imlalatları olan halıcılar kesiyomuş teşekkürler...

ben arka tarafta kalıyorum duyamıyorum onları ama bugün buldum biyer direk götürdüm kesip overlok yaptılar oh ya rahatladım valla baya kafama takılıyodu kendi imlalatları olan halıcılar kesiyomuş teşekkürler...
ohh mis gibi olmuştur halınız güle güle kullanın bende sizin gibiyimdir birşey taktım mı ille olucaktır o :KK53::KK53::KK53::KK53:

ben de takarım kafayı :) herkese tavsiye ederim çok da modern hava kattı halıya...

Back
X