Gitsem mi

Miss Salvatore

Bir kedi annesi 🐈 29 & ♑
Pro Üye
16 Temmuz 2023
5.005
13.597
168
Bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum kafam çok bozuk. Hem kız arkadaşlarımla yaşadığım sorunlar, hem bunalmışlık hissi. Dün profilime de yazmıştım beni bilen bilir. 6 yıl önce boşandığım eski eş, bana dün sosyal medyadan , düğün davetiyesi atmıştı. Her ne kadar kendime boşver takma desem de sinirlerim hâlâ bozuk.

Yabancı dil öğrenme uygulamasından biriyle tanıştım. 32 yaşında, hiç evlenmemiş, benimle aynı şehirde yaşıyor. Sohbet ettik, sonra telefon numaramı istedi, telefondan da konuştuk. Dış görünüşünü beğendim ama karakter olarak nasıl birisi bilmiyorum.

Normalde ben hep aşık olup severek cinsellik yaşayan biriyim. Ama şimdi hiç bir şeyi detaylı düşünmeden, içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. Cinsellik yaşamayı da özledim bir yandan.

Antidepresanım bitti, libidom yine eski haline döndü. Ama yine de görüşsem mi görüşmesem mi, korunarak ilişkiye girsem mi diye düşünüyorum. Cinsellik yaşarsam ruh halim de düzelir belki kendime gelirim.

İki çocuğa bakıp bu kadar çabuk birini bulup bu kadar aktif seks hayatın nasıl var ya ?
Ne bitmez libidoymuş az bi azalınca kıyametleri koparıyosun seks olmadan yaşayamaz imajı çizdin bu sitede cidden öyleyse de tedavi ol yani bu kadar seks seks normal değil. Profiline ayrı yazıyosun konuları ayrı açıyorsun yine de tatmin olmuyorsun.
Sosyal medyadan sürekli birilerini buluyosun biri bitmeden diğeri geliyor hayır enerjinde var maşallah.
Tanıştın madem git seviş bunu da burda sormazsın 30 yaşına geldin. Herkese akıl veriyorsun kendine mi yok anlamadım ki. Sen ve cinselliğin baydı artık okumayım diyorum da 3 gün görmezden gelsem 4. Gün yine libidonun elinden tutup geliyorsun.
Ayrıca tatmin olmak rahatlamak için bir erkeğe hiç ihtiyacı yok bir kadının ben mesela evliyim kocam var ama kendimde kendimi tatmin ediyorum kocamda partnerimde olmasa duvarlara tırmanmam doyuma ulaştın mı ulaştın bitti bu kadar basit bu olay

Ben sexi hiç bir zaman duygusal bir olay olarak görmedim benim için sevişmek gayet normal ihtiyaç olan birşey ayrıca ben zaten boyle birseyi kimseye sormaz gider sevişirdim çoktan ama sen nasıl birisin bilemem
Bibişkocum senin yamuk adam seçmenle ceyonun seçmesi ihtimali arasında fark olduğunu düşünüyorum. Onun daha temkinli olması lazım. Bak ben seni ne kadar tanıyorumdur burda ne gördüysem. Ceyoyu da aynı şekilde. Ama sana güveniyorum, ona güvenemiyorum. Iyileşeyim derken yaralanabilir. Kimse bunu istemez.

Libidon da yüksek değil. Sadece hayatında seks yok. Özlüyor istiyor olabiilirsin. Bunlar çok doğal şeyler. Ama libidom yüksek libidom yüksek diye diye kendi kendine dürtü bulma. Düzenli cinsel hayatın olur. Yine sürekli seks istersin. Evet libidon yüksek diyebiliriz bence. 3 5 seferden sonra doyuma ulaşmayacağının ya da sadece fakbadi bulsan ondan gönlünün geçmeyeceği meçhul.

Ha ama sevsen sevilsen sonunda üzülecek bile olsan yaşayacağın tüm cinselliğe ben okeyim. En azından bi duygu olur. Bizim ülkemizde kültürümüzde özellikle muhafazakar ailelerden gelenlerimizde tek gecelik ilişki olayını kaldırabilecek halledebilecek bir beyin kalp yok.

Yani bir gün başlarım günahına sevabına diyip ilk bulduğun adamla sevişsen ve hiç zevk almasan kendini kullanılmış hissedebilirsin. Bu kadar kafa karışıklığin varken doğaçlama ilerleyemezsin bence. Daha da kötü hissetmeni burda kimse istemez.

Sizin cidden kafanız karışık. Düşünceleriniz, fikirleriniz, inançlarınız, ruh halinize bağlı değişiyor. Daha da farkli bir şey yazmak istemiyorum.
Bir şey yapmayın mümkünse sonradan pişman olma ihtimaliniz yüksek.
Ben uzun zamandır Miss Salvatore Miss Salvatore in yorumlarını takip ediyorum ve ruh halini hiç iyi bulmuyorum. Bir yazdığı bir yazdığını tutmuyor. Hayatında belli bir hedefi yok, o yüzden inanılmaz bir boşlukta ve bu boşluğu bir erkekle doldurmaya çalışıyor. Ama bir erkeği yüz yüze tanıyıp görüşme gibi bir ihtimali şu an olmadığı için bu boşluğu internette tanıştığı erkeklerle doldurmaya çalışıyor, ee o da olmuyor.

Bence konu sahibi uzun bir süre odak noktasına erkekleri değil, kendini almalı.

Bibişkocum senin yamuk adam seçmenle ceyonun seçmesi ihtimali arasında fark olduğunu düşünüyorum. Onun daha temkinli olması lazım. Bak ben seni ne kadar tanıyorumdur burda ne gördüysem. Ceyoyu da aynı şekilde. Ama sana güveniyorum, ona güvenemiyorum. Iyileşeyim derken yaralanabilir. Kimse bunu istemez.
Ya işte en son sen nasıl birisin bilemem yazdım ya ben sevişir geçerim üstunede düşünmem geçen kocama bile dedim sexi çok abartıyorsun sevişmek için mıç mıç olmamıza gerek yok diye seviş geç 🤣 çok bozuldu ama napim 🤣 (biraz aramız soğuk kendiside duygusaldır 🤦🏼‍♀️)

Ceyo sevişmek isteyebilirsin ihtiyaç neticede ama burada gidip sevişeyim mi deyince ben dahil olmak üzere bir acayip geliyor. hepimizin çizdiği bir imaj var kafamızda oluşan bir kalıp var bu durum senin kendine belirlediğin kalıba pek uymuyor. bir kaç gün önce ilaç yüzünden libidom öldü deyip kısa bir zaman sonra geri geldi deyince kulağa doğru gibi gelmiyor. bunlar süreç gerektiren şeyler çünkü.
belliki seni bunaltan bir yaşamın içindesin ama bunun ilacı tanımadığın bir adamla sevişmek değil kendini tanımak.. seveceğin şeyleri bulmak gerekirse ailene başkaldırmak. 7/24 çocuk bakmak değil mesela hemde çocuk sahibi olmadan.. kendine başka bir yol çiz..
26 yaşında bir tanıdığım 2 kardeşine, ev işlerine bakardı. Anne baba çalışıyor, ikisi de akşam eve geliyordu. Kız evden dışarı bile 40 yılda bir çıkardı. Evin tüm sorumluluğu onda olduğu için aşırı bunalmıştı. En son bir chat uygulamasında 40 yaşında alkolik , işsiz bir adamla tanıştığını öğrendim, hatta bir kez yüz yüze görüşmüşler. Kafasını o adama takmıştı.

Hatta o zaman ona şunu demiştim; " o küçümseyip beğenmediğimiz komşu teyzeler bile sana görücü olarak öyle birini bulmazlardı"

Bunlar hep amaçsızlıktan ve ailenin çok baskısından, fazla sorumluluk vermesinden kaynaklı işte.

26 yaşında bir tanıdığım 2 kardeşine, ev işlerine bakardı. Anne baba çalışıyor, ikisi de akşam eve geliyordu. Kız evden dışarı bile 40 yılda bir çıkardı. Evin tüm sorumluluğu onda olduğu için aşırı bunalmıştı. En son bir chat uygulamasında 40 yaşında alkolik , işsiz bir adamla tanıştığını öğrendim, hatta bir kez yüz yüze görüşmüşler. Kafasını o adama takmıştı.

Hatta o zaman ona şunu demiştim; " o küçümseyip beğenmediğimiz komşu teyzeler bile sana görücü olarak öyle birini bulmazlardı"

Bunlar hep amaçsızlıktan ve ailenin çok baskısından, fazla sorumluluk vermesinden kaynaklı işte.
kimseye kaldırabileceğinden fazla yüklenmemek lazım

Sizin nasıl bir çevreniz var bilemiyorum ama evet başörtülüyüm fakat konunun başörtü ile hiçbir alakası yok.

Çocukluktan beri hep kısıtlayıcı, baskıcı ailem var. Çok fazla bastırılmış olan insanlar ailesinden gizli saklı şeyler yapmayı tercih eder. Ben de aileme yalan söyleyerek yaşıyorum. Başörtülü olanlar hiç cinsel ilişkiye girmiyor mu sanıyorsunuz?

Ailemin hiç normal karşılamayacağı şeyler bunlar. Ama ailemin düşüncesi umrumda değil. Ben ne istiyorum, beni ne mutlu eder, ne yaparsam daha iyi hissederim, kendi hayatım için neler yapmalıyım bunu düşünüyorum. Kendimi sorgulayıp duruyorum. Bu ruh haline bir anda ulaşmadım beni tetikleyen çok şey oldu.
Konunun sizin 30 yaşında olduğunuz gibi yaşamaya cesaret gösteremezken aklınızdan geçenlerde çok alakası var aslında da üzerinde durmayacağım.
Siz hiçbir şey yapacak gibi durmuyorsunuz.
Hayalle gerçek arasında bir yerde savrulmaya devam edeceksiniz muhtemelen. Bu konuya daha fazla zaman ayırmam kendi adıma gereksiz. Size iyi günler dilerim.

Ayrıca tatmin olmak rahatlamak için bir erkeğe hiç ihtiyacı yok bir kadının ben mesela evliyim kocam var ama kendimde kendimi tatmin ediyorum kocamda partnerimde olmasa duvarlara tırmanmam doyuma ulaştın mı ulaştın bitti bu kadar basit bu olay
Ten tene değmeli ya :KK53:

O açtığım konu 2 yıl öncesiydi. Evet annem, abim fazla müdahaleci kişiler fakat şimdiye kadar sevgililerim olduğunda da kızlarla görüşmeye gidicem diyip çıktım gittim. Neden yalan söyleme gereği duyayım ki? Akrabam değilsiniz ailemden biri değilsiniz sonuçta. Kimsehe yalan borcum yok burda.

Ayrıca ben burda her gün biriyle görüşüp cinsellik yaşıyorum gibi bir iddiada bulunmadım. Cinsellik konularına yorum yapıyorum bazı üyelerle şakalaşıyoruz, geçmişe dair yaşantılardan bahsediyoruz. Yoksa ben bir gün bunla , başka gün bunla yattım diye sitede anlatmıyorumki zaten.

Evet daha önce intihara kalkıştım çok bunaldığım diplerde hissettiğim bir günde bu da doğru. Ruh halim çok değişken.

1 aydır ilaç kullanıyorum ve antidepresan bende yan etki olarak cinsel isteksizlik yapmıştı. Birkaç gündür ilacım bitti ve eski halime döndüm. İnsanların cinsel isteği ruh haline bağlı olarak da değişiyor bu belli bir şey. Şimdi benim asıl düşüncem kendime iyi gelecek bir şey yapmak.
Tatlım insanlar zor zamanlar yaşarlar., dibe vururlar, tekrar çıkarlar... Hayat böyledir zaten. Burdan gördüğüm kadarıyla sen duygusal bir karaktersin ve tek seferlik yada hissiz birliktelik sana iyi gelmez pişman olursun. Zaten bu tür bir ilişki kadınların fıtratına ters, şahsi fikrim 😍

Bu ruh halinle tek gecelik ilişki yaşarsan hamile mi kaldım diye testler yapıp burada konu üstüne konu açanlar gibi olacağını düşünüyorum. Ayrıca ailen tutucu insanlar, oldu da karşı taraf sana cinsel yolla hastalık bulaştırdı ya da hamilelik şüphen oldu - hamile kaldın o zaman ne yapacaksın? Evet korunup hamile kalmayan ya da cinsel yolla hastalık yaşamayan çok kişi var ama sen o dilimde olacak mısın belli değil. Daha ruh halini düzeltmeden ne duygusal ilişki ne de cinsel ilişki yaşamanı tavsiye etmiyorum ama kendin bilirsin. Konuyu okurken vah vah dedim yani geldiğin hal üzücü

Başörtülü olanlar hiç cinsel ilişkiye girmiyor mu sanıyorsunuz?
Şaka mı yapıyosun dalga mı geçiyosun ciddi misin anlamadım? Başörtü Allahın emri diye inanıp kendilerini muhafaza ettiklerini düşünüyorlar. Zina yapıp Allahın diğer emrine mi karşı gelecekler? Ki zina tüm dinlerde yasak diye biliyorum emin değilim.
Ama yani bu dediğin çok saçma. Benim arkadaşlarım asla evlenmeden bir cinsellik yaşamazlar kapalı olanlar. Açık olanlardan da öyle olanlar var. Çünkü bir emri alıp diğerini almamak ne demek?
Siz kimseyle zina yapmadınız, yapmıyorsunuz hatta bence kimse de yazmıyor. Çok uçlarda şeyler yazmak hoşunuza gidiyor ondan böyle yazıyorsunuz bence.

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir 😊 düşünceler, inançlar, insanlar değişebilir 😊
Yapmayın gözünüzü seveyim. Ben B partisindeyken gidip de A partisine girmem giremem. Dini inancım da o şekilde. Doğduğumdan beri bana dayatılan ve inançlı olduğumu düşündüğüm biriysem kalkıp da bu doğrultuda birden uç noktaya savrulmam. Zaten dini inanış olarak yapmayacağını söylemesinin üzerinden ne kadar geçmiş ki?

Aralari okumadim ama bence gitme. Sen bunu kaldirabilecek bir durumda degilsin su an.

Sevgili olmadigin biriyle sevismeye okeyim. Ben de yaparim. Mevzu bu degil. Senin bunu ve sonrasini yonetebilecegini dusunmuyorum sadece.

Kendine daha cok kizarsin gidersenm

Aralari simdi okudum. Bence yapma. Cunku tamamen bosluktan ve anlik cinsel yükselmeden yapacaksin ama sen boyle bir insan degilsin.

Buluşacaksin, seviseceksin.
Hosuna giderse devamini isteyeceksin ama adam istemeyebilir. Bir daha aramayabilir. O zaman iyice bosluga düşeceksin.

Hosuna gitmezse de kendini suçlayacaksin niye yaptim diye.

Ben duygusal hissimin olmadığı, sadece tanisip hoslandigim adamla sevisirim. Daha sonra aramazsa bunu kafama takmam. Cunku onun sadece seks oldugunu bilirim. Ama sen sadece seks icin sevismis olmayacaksin. Farkinda olmasan da anlam yükleyecek veya beklentiye gireceksin. O yuzden eger bu adamla sevismeyi dusunuyorsan biraz normal sekilde vakit gecirip oyle değerlendir.

Zaten kafanda net olsa, icin rahat olsa buraya sorma ihtiyaci bile hissetmezsin.

Bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum kafam çok bozuk. Hem kız arkadaşlarımla yaşadığım sorunlar, hem bunalmışlık hissi. Dün profilime de yazmıştım beni bilen bilir. 6 yıl önce boşandığım eski eş, bana dün sosyal medyadan , düğün davetiyesi atmıştı. Her ne kadar kendime boşver takma desem de sinirlerim hâlâ bozuk.

Yabancı dil öğrenme uygulamasından biriyle tanıştım. 32 yaşında, hiç evlenmemiş, benimle aynı şehirde yaşıyor. Sohbet ettik, sonra telefon numaramı istedi, telefondan da konuştuk. Dış görünüşünü beğendim ama karakter olarak nasıl birisi bilmiyorum.

Normalde ben hep aşık olup severek cinsellik yaşayan biriyim. Ama şimdi hiç bir şeyi detaylı düşünmeden, içimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. Cinsellik yaşamayı da özledim bir yandan.

Antidepresanım bitti, libidom yine eski haline döndü. Ama yine de görüşsem mi görüşmesem mi, korunarak ilişkiye girsem mi diye düşünüyorum. Cinsellik yaşarsam ruh halim de düzelir belki kendime gelirim.
Psikolojik olarak kendini iyi hissetmediğin bir dönemde yaptıklarından dolayı kendini kötü hissedebilirsin. Bence dur. Kendini dizginle. Cinsellik önemli evet ama bence kafanı dağıtacak başka bir şeyler yap. Tanımadığın insana da kendini sakın açma. Bunun hastalığı var, belası var..

Back
X