Bu tÜr halıları sıradan halı yıkamacılara vermemelİydİn onlar İÇİn kuru temİzleme halı temİzleyenlere vermelİydİn
bence hemen sor nasıl yıkayacaklarmıŞ
vallahi bir garibim şu günlerde diye şarkı söyleyesim var:kedi:ben varım canım :)
bende ipek halılarımı verirken çok tedirgin oldum bide adamın yanında fiş kalmamıştı düşün belge bile yoktu elimde ama verdiğim yer çok güvenilir..
halılarım geldi anında açtım bir tanesini çook şükürki boya karışımı olmamış..
yalnız hazır yeri gelmişken söylemeden edemiycem arkadaşlar halılarınız için servet vermeyin alın normal bi halı geçin çook zor ipek halıyla uğraşmak ne lekesi çıkar ne bakımı biter..
canım aslında temsana gönderecektim kuru temizleme için ama estelin dediği gibi çok beter yapıyormuş halıları yıkamaya göre.Bu tÜr halıları sıradan halı yıkamacılara vermemelİydİn onlar İÇİn kuru temİzleme halı temİzleyenlere vermelİydİn
bence hemen sor nasıl yıkayacaklarmıŞ
öfff canım yaaa..kuru temzileme halıları bin beter ediyo ve hiiç temiz olmuyor..
ben yıkkatım anneminde halıları el halısı ve kıymetlidir ondada bi sorun yaşamadık..
iş ki halıları nemliyken sarmasınlar onun haricinde havuz sistemiyle yıkarlarsa ve garanti verirlerse bi sorun olmaz..
ben garanti istemiştim en ufak problemde adam alıcaktı bize aynı halılardan..
bulabilse tabi:)
mis gibi..Yolladik..
sonuc : super temiz yikamislar.. mis gibi olmus..
ohhh..mis..bende el dokuması olan halımı yıkamaya verdim ve sonuç mükemmel.renkler falan birbirine karışmamış
kızlar şimdi günlüğe yazarken aklıma geldi haber vermek vallahi.:kedi:
halılarım dün akşam geldi.
milas halılarımda bir şey yok,ama :kedi:nepallerde ince bordo şeritler vardı onlar yayılma yapmış dağılma gibi yani.kırmızılaştırmış çerçevelerin olduğu kısmı.
eşimde söylendi halının geneli krem olduğu için çok belli.alt kattaki yenge dediki sen halını bildiğin için anlıyosun yoksa o kadarda belli değil dedi ama belli ya:gitme:
nepal halılarınızı vermeyni kızlar yıkamaya..vallahi..
içim gitti kaldıki 2006 yılında kaç para verip almıştım ben onları.çalışıp almıştım.
sağlık olsun ne diyeyim..
evleneceğimiz sene beni çok uyarmıştılar, nepal halı almamam için. temizlemesi çok sorun oluyormuş.
yıkama ile pek alakalı değil heralde böcüğüm. sağlık olsun.
canım aslında silindimi pırıl pırıl oluyor.hacı şakir ile siliyordu bizim yardımcımız onu tertemiz oluyordu.işte bana battı sanırım:gitme:
başıma gelecek varya..
sağlık olsun ne diyelim canımakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?