halinize şükredin

papatya_4407

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
663
592
33
30
arkadaşlar okuduğum kadarıyla herkesen bi derdi var kimi sevgilinden ayrılıyor kimi kv ile ilgili sorun var kiminin eşleri ile vb... ama herkes şunu unutuyor bu hayatta en önemli şey sağlığınız...evet sevdiğimiz insanlarla tartışınca ayrılınca üzülüyoruz kendimizi yıpratıyoruz ve sağlığınız bozulunca daha da yerine kolay gelmiyor. o yuzden hayatta ssağlığınızdan önemlisi yok ...hani deriz ya sağlık olsun o misal işte...

ben 21 yaşındayım ve kalp romatizması var ömür boyu pensilin yaptırmak zorundayım ve bu hastalık çoçukken geçırdığım atş yuzunden olyor. ve kalpte ufurum ve delinmeye yol acıyo...enfeksiyonlardan korunmam gerekiyo...ayrıyeten böbregimde taş var çok fena agrı yapıyo dayanılmaz sancısı varve ben sımdı hemşirelik 3. snf öğrencisiyim satjlarda da birçok insan göruyorum ne hastalıkları olan ve bunlarla mucadele etmek zorunda kaln.gördükçe birkez daha şükür yarabbi diyorum..lütfen sizde halinize şükredin ve sağlığınızın herşeyden önemli onemli old.unutmayın

Haklısın canımm Allah sana da şifa versin.. sağlığımızın kıymetini bilmek lazımm

Geçmiş olsun tatlım, haklısın Allah'ın verdigi azalara ve sağlığa ne kadar şükretsek azdır. Fakat burası bdv, yani insanlar Bi nevi günlük hayatta yasadıgı ve çözüm bulamadığı, belkide kafasına taktığı icin hastalandığı dertlerini objektif bakış açısına ihtiyaç duydukları icin paylaşıyorlar. Yani sağlığımıza ömür boyu şükretsek azdır ama birinin derdini dinlemek veya derdine derman aramakta şükürsüzlük olmasa gerek. Birbirinden ayıralım bunları

Her zaman daha kötüsü vardır... Hesapsız kere şükürler olsun rabbime. Sana acil şifalar diliyorum canım benim. Hastalık rabbimin hediyesidir. Bunu böyle kabul eden insan pozitiftir; ve bütün hastalıkların çaresine giden yol ( allahın izniyle) pozitif düşünceden geçer.

Allah sana sifa versin.
Ve bütün şifa bekleyen hastalara da.
Hastalik oyle fena bir sey ki. Rabbim imtihan etmesin..

Gecmis olsun ..Bobrek tasi icin ev yapimi yogurdun suyu baya ise yariyor ..Bir de bir icecek var adini unuttum ama soda gibi siselerde satiliyor arastirin lutfen,..
Kalp romatizmasi icin ayrica sifalar dilerim ..

Sevgili, koca durumlarina karismiyorum. Herseyi hissedebilirsin ama bir erkegi hayatinin merkezine koyup daha 20-21 yasinda oldum , bittim ben diye hayatindan bezmis kizlara cok kiziyorum.

Bu arada sana da gecmis olsun. En onemlisi dedigin gibi saglik. Otesi yok.

4.5 yillik hemsire olarak kucucuk bebekler de dahil envai cesit hastalik ve cile gordum.
Evet en onemli sey saglik, ama diger dertleri de asagilamamak lazim. Yanlis anlamayin, sitem olarak yazmiyorum, ama buraya ara sira acilan "sizinki de dert mi benimkinin yaninda, dert etmeyin, sukredin" gibi ders vermeye yonelik yazilar beni irrite ediyor biraz. Sonucta burasi bir derdim var bolumu, kimi kanser hastaligini yaziyor, kimi sevgilisinin terkettigini yaziyor. Herkesin derdi kendine buyuk. Size de gecmis olsun bu arada.

teşekkur ederim kızlar.bn diğerleri dert değil su bu demiyorum.bunu sadece hersey gelip gecicidir gelir gecer ama sağlık gectimi gelmez ondan yazdım yanlış anlaşılmasın ltfn

Allah'ın bize en büyük hediyesi sağlığımız diye düşünüyorum. Son bi kaç gündür bu vardı aklımda şükrediyodum hep, sen konu açmışsın. Allah tüm ihtiyacı olanlara şifa versin gerçekten gerisi yalan ya..

Geçmiş olsun. Her gece yatmadan önce ailem ve kendim için sağlık ve iş rastlığı adına dua ediyorum ve şükretmeyi hiç unutmuyorum. İyi-kötü her şey için şükreden bir insan oldum son bir yıldır falan sanırım. O duayı etmeden yatıp uyuyamıyorum. Sağlık çok önemli. Hepimizin eğitim hayatında, iş hayatında vs sorunlar küçüklü büyüklü hep var, hepsi hallolur. İş beğenmiyoruz, okul beğenmiyoruz falan belki ama sağlığımız olmasa kendi işimizi, en basidinden tuvaletimizi bile yapamayacak duruma geliriz.

Allah razi olsun arkadasim, guzel paylasimin, cok hakli uyarin icin.
Rabbim sana da sifa versin tez zamanda.

Rabbim şifa versin. Her halimize şükürler olsun ama bizim ki isyan etmek değil ki canim. Dertleri anlatmak. Önce Allahtan derman aramak sonra da bura paylaşıp bir nebze hafiflemek.

haklisin, sukrumuz cok az.. Rabbim affetsin.. sana da acil ve hayirli sifalar versin inşaAllah..
yalniz, herkesin yuku kendine agirdir, bazen oyle cikmazda hissettiren seyler yasaniyor ki, insan ne yapacagini sasiriyor, Allah korusun.. evet, beteri olmamasi icin dua etmeliyiz.. ama derman bulmak icin de cabalamaliyiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…