halinize şükredin

Nekadar güzel ve dogru yazmissin canim ya ne kadar haklisin en basta saglik tabikide bize bisey olunca gercekten kimse üzülmüyor arkasindan agladigimiz kocalarimiz tinlamiyor bile olan varsa kücük cocuklara oluyor allah herkezin yardimcisi olsun hastalara acil sifalar derdi olana derman versin insallah....

Annemin bugün iyiyim,
Ağrılarım yok rahatca uyudum
Dedigini görmedim.
Ben stres yapınca annem hep söyler;
En önemli şey sağlıktır,
Sağlıgın giderse bidaha zor gelir,
Kendine dikkat et,
Herşeyi kafana takma diye
sağlığın önemini birkez daha anlıyorum.

acil şifalar inşallah. hem size hemde nerede şifa bekleyen varsa ona...

Arada bunu duymak ise yarıyor gercekten, kendimizi çok kaptıriyoruz. Size ve tüm şifa bekleyenlere acil şifalar diliyorum

İnsanın ağrısı neredeyse, canı orada oluyor..
Ayrılık acıları da az pislik değildir.Kalbi ağrır insanın.Belli bir yaştan sonra,boşanmadan sonra ve ardarda yaşanması halinde ruh sağlığı bütünlüğüne bile çelme takar..Somatik(vücudi) marazlara el etek öptürür..

Doktor bana "kanser olma ihtimalin var" dediğinde, hastaneden çıktığımda kanserden öleceğimi düşünmüştüm. Aileme, sevenlerime, sevdiklerime nasıl söylenebilirdi ki bu?

Gerçek derdin ne olduğunu o zaman anladım. İnsanlar bana korka korka nasıl olduğumu sorduğunda. "Nasılsın şimdi?" dediklerindeki gözlerindeki korkuda.

Neyse ki, şimdi duraklama evresine girmiş. Hatta gerilemiş. Çok şükür ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…