Halk eğitim kursları..

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Halk eğitimin açtığı bilgisayar diksiyon aşçılık ingilizce bu tür kursların yararlı olduğunu düşünüyor musunuz

Halk eğitimin açtığı bilgisayar diksiyon aşçılık ingilizce bu tür kursların yararlı olduğunu düşünüyor musunuz

Kişi istekli olduğu müddetçe yararlıdır tabi. ben bilgisayar sertifikamı ordan almıştım, cok da faydasını gördüm.

Kişi istekli olduğu müddetçe yararlıdır tabi. ben bilgisayar sertifikamı ordan almıştım, cok da faydasını gördüm.

Nasıl faydalarını gördünüz.. kimi kurum kuruluşlar halk eğitim sertifikalarını küçümsüyormuş gibi geliyor bana ben de başvurmak istiyorum da bu yüzden sordum faydalarını

Nasıl faydalarını gördünüz.. kimi kurum kuruluşlar halk eğitim sertifikalarını küçümsüyormuş gibi geliyor bana ben de başvurmak istiyorum da bu yüzden sordum faydalarını

tabiki yararını görürsünüz. yemek kursuna giderseniz, değişik ve güzel lezzetler misafirlerinize sunabilirsiniz.

ing. kursuna giderseniz, dil öğrenmiş olursunuz. yeri gelince çok işinize yarar.

dikiş kursuna giderseniz. istediğiniz ölçü ve tarzda kıyafetlerinizi dikersiniz, kendinize küçükle başlayan bir iş yeri bile açabilirsiniz vs. vs. :)

her şeyden önce sosyal olursunuz, aktivite hayatınızı daha fazla düzene koyar.

milletinde küçümsemesini felan önemsemeyin. para verilen yerde aynı şeyi öğretyor.

Son düzenleme:

Olur mu hic? Sonucta onlar da MEB onaylı kuruluşlar, diğer özellerden hicbir farkı yok. İşe girerke, kamu kuruluşlarının sınavlarına basvururken inanılmaz isime yararı.

Mesleki bir kursa degil ama halk egitimin tiyatro kursuna gittim.İnanilmaz keyifliydi.Sertifikam da duruyor hala.Ek ders kurslarina gittim ortaokulda o da ayni sekilde cok iyiydi.Bir arkadasim bilgisayar icin gitti cok memnundu hic de kucumsenecek degil.Gayet disiplinli calisiyorlar istanbulda ismek kurslari var cok ilgi goruyor.Ben 2 senedir istanbuldayim cok da bilgim yok yine.

Yararlı olmaz olur mu? Gerçekten çok az bir ücret karşılığı güzel bir eğitim alabiliyorsun... Ben halk eğitim kapsamında 2 kursa gittim

'Gitar Kursuna' gittim :24: ( Buna ücret ödememiştim, bir kuruluş öncü olmuştu tek masrafım gitar almaktı.) :24:

İkincisi 'Çocuk Bakım Elemanı Kursu' :49: :emir_bebek: :55:

Dersaneye yazılmasaydım 'Çağrı Merkezi Elemanı' kursuna da kayıt olacaktım. :102:

Ama nasip değilmiş... ALLAH(C.C) nasip etmedi... :16: :16: :16:

Son düzenleme:
Back
X