Halk eğitim sergisinden anneme ait olan eserler:)

kiskivrak

mutluluk çok yakın
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
3.523
2.321
398
Diğer

duvardakilerin hepsi ve büyük saat anneme ait :)

görünen minik sepet benim evcilik malzemelerimden biri annem bu şekilde değerlendirdi :1hug:

nargile dışındaki görünen herşey anneme ait sositososito

hepsi bu kadar umarım beğenirsiniz zemuszemus hihoyyyt

ben de böle anne istiyom kaydirigubbakcemile3

bayıldımmmmmmmm hepside bir birinden güzel
ellerine sağlık anacının ,elleri dert görmesin

bayıldım hepsine bayıldım...
işlemeler çok güzel duruyor..
ellerine sağlık annenin ...

maaşaallah anneciğinin ellerine sağlık....
ne güzel işler yapmış kırbirkere maaşaallah...
şanslı kızsın ne güzel senin çeyizler tamamm bu arada....vereliniortak

hepinize çok çok teşekkür ederim beğendiğiniz ve güzel dilekleriniz için :kedi:
ben kendimi bildiğimden beri annem bu işlerle uğraşır kardeşiminde benimde çeyiz tamam haikaten zemuszemus alkisalkisalkis

görkem annen cok marıfetlı ev işi sevmez diyodun ama kadıncagız sana ceyız yapıyo bak )))bos durmuyo valla ev ısı yap yap hep aynı bıtmez annen bıseyler uretmıs canım annemde cok begendı

görkem annen cok marıfetlı ev işi sevmez diyodun ama kadıncagız sana ceyız yapıyo bak )))bos durmuyo valla ev ısı yap yap hep aynı bıtmez annen bıseyler uretmıs canım annemde cok begendı

kaydirigubbakcemile3
öyle valla selincim elini hiçbi işe sürmez bütün gün bu işlerle uğraşır sadece wc ve yemek molası verir :lepi:
ben geleceğe yatırım yapıyorum diyo ben bişe diyincede :teytey:
sağolsun çok üretken olmayan torunlarının bile yatak örtüleri falan hazır :dance: opuyorumnanaktan

bence bırak yapsın avdaysen dıger ıslerı sen yap baksana super seyler yapmıs bende ev ısı yapıyorum bugun yaptım yaz temıslıgı evde olunca mecbur ama annem oyle el ışı falan pek yapmaz bu arada sepet gıbı bı canta vardı onu cok begendım

hepsi çok şık yaa bendemi boş zamanlarımı degerlendirsem böyle bi kursla napsam iice aklıma yatmaya başladı zemuszemus

maşallah canım.el emeği göz nuru.
o kadar çok emek varki paha biçilemez.
çok çok güzeller

çok teşekkürler a.s.

hepsi çok şık yaa bendemi boş zamanlarımı degerlendirsem böyle bi kursla napsam iice aklıma yatmaya başladı zemuszemus

bence mutlaka gitmelisiniz bende dikişe falan gitmek istiyorum şöyle tiril tiril elbiseler pijamalar dikmek istiyorum kendime delikafadulden

anneciğinin ellerine emeğine sağlık hepsi süper.
çok emek vermiş hepsi göznuru bu arada hepsinden önce annene maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…