Halk eğitimlerde usta öğreticilik hk

Anneolmayolundayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1.256
814
43
32
Merhabalar bu sene ilk defa kafaya koydum halk eğitimlerdeki usta öğreticilik için bir şeyler sormak istiyorum. Aranızda halk eğitim ve usta öğretici olan varsa cevap verirseniz sevinirim. Ücretleri nedir çalışma saatleri nedir kaç tane kurs açabiliyoruz ve yarıyıl tatili yaz tatili gibi tatillerde ücret kesiliyor mu tıpkı ücretli öğretmenlik gibi mi?

Tatillerde ucret almazsin 9-4 arasi calisiyorsun haftada 5 gun ders acabilirsin oda talep olacakki ders acilacak gunluk 1600 tl gibi dusunebilirsin ben usta ogreticiyim

Saatlik ücret ne kadar saat çalışırsan o kadar ücret alırsın
Tıpkı ücretli öğretmenlik gibi yani anladım teşekkürler sigortanın eksik yatma durum oluyor mu? ben ücretli öğretmenlik yaptığım dönemde ayda 15 gün çalıştığımız için 15 günlük sigorta yatıyordu yani kaç gün çalışırsan o kadar sigorta hala böyle mi?

Tatillerde ucret almazsin 9-4 arasi calisiyorsun haftada 5 gun ders acabilirsin oda talep olacakki ders acilacak gunluk 1600 tl gibi dusunebilirsin ben usta ogreticiyim
Teşekkür ederim başvuru yaparken çalışanların iş güvenliği kursunu istiyorlar ama ben çalışmıyorum hashhs bir diğer sorum da oryantasyon belgesine başvurdum bu ay içinde alıcam ama kurs daha başlamadı. Ben kursu bitirip alana kadar başvuruya ucu ucuna yetişiyorum. Şuan başvursam usta öğreticiliğe reddedilir mi bu belgem eksik

Oryantasyon belgesi onemli degil sonradanda alinir bir halk egitim merkezine gidin tum detaylarini konusun hangi brans acabilirmisiniz vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…