• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk TV'de AK Partililere hakaret

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Halk TV'de ekrana gelen programda AK Parti seçmenine art arda hakaretler yağdırıldı.
akp_6342.jpg

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Maniki Dünya programına Hüsnü Mahalli konuk oldu.

AK PARTİ SEÇMENİNE HAKARET
1 Kasım genel seçim sonuçlarının değerlendirildiği programda AK Parti'ye oy veren seçmene açık şekilde hakaret edildi.

Programın konuğu Hüsnü Mahalli, AK Parti'ye oy verenlerin beyninin içinin açılıp incelenmesi gerektiğini söyledi. Mahalli, toplumu yalancı olmakla da suçladı.

Halk TV'de AK Partililere hakaret VİDEO
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=385389

Böyle düşündükçe halkı hiç anlamamaya devam edecekler! Saldirganca davranacaklarina, şapkayı öne koyup bi düşünseler; acaba biz de yanlış yapmış olabilir miyiz diye... böyle cirkince ak partiye saldiracaklarina, yalan ve carpitma haberlerle uğraşacaklarina kendilerini revize etmeyi düşünseler... Akparti seçmeni de sıkıldı belki Akparti den ama muhaliflerin hepsi tek tip. Seçmen 7 Haziran da bi değişik oy kullanayim dedi, pişman ettiler (muhaliflerin sacma tavrı yüzünden pişman oldular). Akparti yi eleştirmek dışında (ve Erdoğan'ı tabi) bir projesi olan bir parti olsa keşke

@hüsnü mahalli :rolleyes:

Ben incelemeniz için ''denek'' olmaya hazırım efenim .

Tırnak içine ala ala inceleyebilirsiniz beyin hücrelerimi :cool:

Yaa adam orda anlayamadığını dile getirmiş. Belki yanlış ifade etmiş konuşma tonundan bana öyle de gelmedi bi alay küçümseme yoktu
De ard arda hakaret falan yok ortada bu haberleri yapanlar kendi yorumunu katıyor anladık da haberde açıkça olmayan şeyi niye gerçekmiş gibi yorumluyor bilmem

="Powerfull,43393332, member: 281053"]Bence demek istediği nasıl bub kadar zekiyiz onu anlamak için açıp araştıracaklar .. Ee kör olmayıp istikrarı seçmek adam gibi adamlara oy vermek zeka işi:KK76:
Adam istikrarı vs düşünen yok diyor o başka bir neden olduğunu düşünüyor onu merak ediyor işte. Haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz

Vatanseverr, post: 43387047, member: 645793"]evet o kadar insan beyinsiz tek akıllı sensin.[/QUOTE]
Beyinsiz falan dememiş ima da etmemiş.

Halk TV'de ekrana gelen programda AK Parti seçmenine art arda hakaretler yağdırıldı.
akp_6342.jpg

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Maniki Dünya programına Hüsnü Mahalli konuk oldu.

AK PARTİ SEÇMENİNE HAKARET
1 Kasım genel seçim sonuçlarının değerlendirildiği programda AK Parti'ye oy veren seçmene açık şekilde hakaret edildi.

Programın konuğu Hüsnü Mahalli, AK Parti'ye oy verenlerin beyninin içinin açılıp incelenmesi gerektiğini söyledi. Mahalli, toplumu yalancı olmakla da suçladı.

Halk TV'de AK Partililere hakaret VİDEO
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=385389
Hangi halkın tv si bu?

="Vatanseverr, post: 43396982, member: 645793"]:KK70::KK70::KK70:

alıntınız net olmamış yeni okudum buyrun okuyun "ima" değil direkt.
Sadece o cümleyi okuyunca öyle anlaşılabilir ama videoda devamı var öyle dememiş. Ki video bir buçuk dakikalık belki devamı daha farklı. Bakın ben adamı savunmuyorum sadece öyle dememiş dedim. .beyin sinir yapısı vs değişik olabilir ben anlayamıyorum anlamak isterdim demiş

Adam istikrarı vs düşünen yok diyor o başka bir neden olduğunu düşünüyor onu merak ediyor işte. Haberi okumadan mı yorum yapıyorsunuz
Pardonda benim yorumum zaten tiye alma yorumu siz ne diye atlıyorsunuz .. Ayrıca bal gibi de Ak partililere beyinsiz demek istemiş tabii o kadar zekiyiz ki sak diye anlayabiliyoruz ne demek istediğini biz

Back
X