- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.658
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
Kayyum geliyo bak, aç ağzını hıııı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiii iltifat etmiş kisslar
Siz de herseyi yannis anniyonuz
Vatanseverr, post: 43387047, member: 645793"]evet o kadar insan beyinsiz tek akıllı sensin.
Beyinsiz falan dememiş ima da etmemiş.
Konuyla alakasız olarak bişey demek istiyorum.
inci_ser sanırım telefondan giriyorsunuz foruma.
Eğer cevapla der demez yazmaya başlarsınız, alıntılarınız hatalı olur. Cevapla diyin, mesaj alıntılansın biraz bekleyin öyle yorum yapın. Böylece hata olmaz. Kendimden biliyorum, bende çok hata yaptım telefondan yazınca.. :)
GünaydınGunaydın meryem.
Demeden geçemeyeceğim ama Akp'ye yaptığın çarkla bana Ahmet Hakanı hatırlıyorsun :) O da bir günde muhalif olmuştu :)
Günaydın
Akp ye kizginligim hala var begenmedigim cok cok seyler var ama herzaman dedigim gibi kötünün iyisi olarak secmek zorundaydim. Digerleri ve onlarin taraftarlarinin hareketlerini hakaretlerini ve ithamlarini gördükçe de iyi ki diyorum
Neyin ezberi neden ezber yapayim.Benim kendime ait fikirlerim olamaz mi? ayrica hoca efendi derken kimi kastettigini gerçekten anlamadim Mahmut ustaosmanoglu mu yoksa fetullah mi yoksa gavs mi bir sürü hoca var yani.Cok ezber laflar bunlar.Gecen konu kapanmasaydi yaptigin durum onu gerektirdi aciklaman daha samimi bir aciklamaydi.Gerci sizin hocaefendi her an yok yine vazgectik akpyi desteklemiyoruz derse her an bir muhaliflige donus seziyorum sizin tayfada.Neyse.Merak etmistim sadece ondan yazdim yoksa herkes istedigini desteklemekte,cark etmekte özgür.
Neyin ezberi neden ezber yapayim.Benim kendime ait fikirlerim olamaz mi? ayrica hoca efendi derken kimi kastettigini gerçekten anlamadim Mahmut ustaosmanoglu mu yoksa fetullah mi yoksa gavs mi bir sürü hoca var yani.
Brn eskiden ismailaga cemaati hocasina karsi sevgi besliyordum kendi görüşlerime yakindi bu nedenle fikirlerine deger veriyordum ama bir suredir oraya olan bahliligimi da bitirdim.
Neden surekli fikirlerim değişiyor çünkü dusunuyorum arastiriyorum ve okuyorum
Cunku kendi fikirlerim var
Digerlerinin hepsi benim icin arac.
Ama srnin konusmalarinda hep bir onyargi.
Google falan diyordun geçen de
Ayni zamanlarda fikirlerinizin ayni yone degismesi buyuk tesaduf olmus ozaman.
Google it'lik bir durum yok.Bunlar senin degisen fikirlerin genel gecer seyler.Yanlis anlamissin kullandigim tabiri.
Bu hakareti savunmak zorunda değilsiniz
Ideolojilerinizee kurban etmeyin durustlugunuzu
Ben bunu senin icin yazmadim ki yorumlara baksana "ne demek istedigini anlamissiniz"larla doluKonuyla ilgili zerre yorumum olmadi kaldi ki savunma maksatli yorumum da yok..Merak etmistim gecen baslikta soracaktim kitlenmis konu.Burda gordum sorayim dedim.Yanlisi savundugum da hic olmamistir burda.Sadece her basliga yorum yapmiyorum bu ister iktidar ister muhalif kanadi olsun.
Iyi de ismailaga hicbir zaman fikir değiştirmedi ki fikir değiştiren benim
Tamam ama yanlis biliyorsun iste ismailaga fikir değiştirmedi hicCevremde bir iki mensubu var okul ortaminda.Onlarin anlatimi ve kisa bir "google it" ile fikir çarklarina ulasmak zor olmadi.Ben de tahmin yuruttum sadece.Bu kadar.Seni suclama ya da onu bunu savunma gibi bir durum yok.Merak etmistim bu kadar.