Tatlı Tarifi Halleyli Pasta-Resimli

evet şimdi linklerden gördüm hayret nasıl gözümden kaçmışsa KK da ilk girdiğim bölüm bunlardı oysakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3teşekkürler kaydirigubbakcemile5

bide bisey daha sorayim
pastayi yaptiktan sonra buzlugami koyuyoruz,misafir gelince cikarip servis edicez oylemi,yoksa bi muddetmi bekletiyoruz buzlukta........

ben buzluğa koymuyorum. donunca o marshmellow tadı falan uçup gidiyor. krem şanti donmuyor benim yaptığım tarifte. dolabın alt kısmına koyuyorum en fazla 2 saat sonra da servis yapıyorum. 45 dk. sonra bile servis yaptığım oldu.

yarın annemin doğum günü kendim pasta yapmak istiyodum..
bunu yapsam güzel olur heralde di mi.. malum çalışıyorum pratik bişey olması lazım.. akşamdan yapıp dolaba atsan yarın akşama kadar durur herhalde..

tamam canim cok sagolasina.s.

Çok güzel gözüküyor canım ellerine sağlık,basit olduğu için yapabildiğim ender pastalardan:) Tarifi veren arkadaşa da teşekkürler.

kızlar ben 2 paket kremşanti ve 10 adet halley ve dokuzkat gofretin uzun olanlarının vanilyalısını içine attım buzluğa koydum şimdi yicem diyetteydim ve kendime ödül verdim.

bu arada kremşantinin içine yarım pakette labne koydum ve öyle çırptım sonra tadına bi bakim dedim süper olmuştu ama donunca nasıl bilmiyorum.yani labnede koyabilirsiniz buda benim tarifim olsun.

yeni fikirler getirdin canım aklıma eline sağlık eminim güzel olmuştur (;

Eklediğin fotoğraf çok hoş,ellerine sağlık Mikla..

Son düzenleme:
hmm değisik birsey gibi gözüküyor ellerine saglık canım bende deneyeceğm...

offfffffff offffffff yapmak istiyorum ama burda yazillan halley benim düsündügüm halleymi bilemedim emin olsamelimde var simdi girip mutfaga yapasim geldi ya

canım halley hani şu sarı yaldızlı paketlerde satılan çikolata kaplı yuvarlak bizsüvi var ya o işte. aslında bisküvi denmez de bisküvinin büyüğü bir şey diyelim.

evet evet ondan cnm hatta onların 10 lu paketleri var onlardan adıda halley zaten ondan işte

cok tsk ederim canim kusura bakmayin cahil gibi oldum bi anda ama yalnis yapmiim diye sordum saolun

daha önceki tarifler benimde gözümden kaçmış
bunu hafta sonu mutlaka denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…