Tatlı Tarifi Halleyli Pasta-Resimli

en sevdiğim pasta bu çok severek yaparım.içine bisküvi de kırdığınızda tadı daha hafif oluyor kızlar,ama her türlü muh-te-şemmm cokacimcoook

bend yapıyorum bunu muhteşem aynı dondurma ya ama üzerine çikolata sosuyla denemedim onuda denemek lazımcokacimcoook

evet yemiştim bunu. tarifinide burdan almıştı görümcem =)=) mükemmel oluyor.. ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyordum bulduğum cok iyi oldu.

bende çok severim bu tatlıyı ama ben halleyden başka mevsim meyvelerini küp küp doğrayıp koyuyorum içine ve birde fındık fıstık ceviz fln ne varsa robottan çekip koyuyorum nefis oluyo
olsada yesek ya soğuk soğuk

çok pratik ve lezzetli.. çocuklarda çok seviyor..
içine fındık, ceviz de ekliyorum..
özellikle kaselerde yapıyorum.. pratik oluyor serviste

Son düzenleyen: Moderatör:
ben denedim süper oldu birz değişiklik yaptım tarifte.. çok kolay ve çok lezzetli hafif bi tatlı deneyin mutlaka....
her misafrim geldiğinde benm kurtarıcım oldu :)) buarada ben borcama yayıyorum daha gzel görünüyo...
paylaşım için tşk...

ayy çok pratikmiş en kısa zamanda yapıcam içine ben muz,fındık ve damla çikolatasıda koyucam borcama yayıp üzerine çikolata sosu döküp hindistan cevizi yada pasta süsüyle süsliycem fındıkta koyulabilir üzerine çok pratik evde ne varsa onlar koyulabilir...offf çok canım çekti yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…