Arkadaşlar merhaba,
Kendimi çok halsiz, bitkin ve yorgun hissediyorum. Sürekli uyku gibiyim. Dışarı çıkıyorum sanki tüm enerjim bitmis. Omuzlarıma bir ağrı çöküyor. Bir turlü kendim olamıyorum bu aralar. Sizce nedeni ne olabilir ? Benim gibi hisseden var mı ?
Bazı Olası sebepler
D vitamini eksikliği
demir eksikliği
Depresyon
Hamilelik
?
Buyuk ihtimal depresyon malesef aynisini yasamistim.
Lütfen tiroitlerinize baktırın. Iki yila yakin luzumsuz yere depresyon tedavisi gördüm. Meğer tiroit hastasıymışım. Ve tabi aynı zamanda b12 - d vit. Eksiklikleri de vardı beraberinde
Mutsuz musunuz?
Havalardan olabilir. Kendine soru ettiğin kaçmak istediğim bir durum olabilir. Demir eksikliği olabilir. B12 eksikliği olabilir. Önce kan değerlerine baktırmani tavsiye ederim.Arkadaşlar merhaba,
Kendimi çok halsiz, bitkin ve yorgun hissediyorum. Sürekli uyku gibiyim. Dışarı çıkıyorum sanki tüm enerjim bitmis. Omuzlarıma bir ağrı çöküyor. Bir turlü kendim olamıyorum bu aralar. Sizce nedeni ne olabilir ? Benim gibi hisseden var mı ?
Psikologa gitmistim ilac vermisti ama kullanmadim.Ailemin yanina gittim,gezdim ve cok dua ettim Rabbime.Olabilir ya ne yapmam gerekiyor. Nasıl geçti sizin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?