Halsiz ve bitkin

omdeca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
284
234
18
Arkadaşlar merhaba,

Kendimi çok halsiz, bitkin ve yorgun hissediyorum. Sürekli uyku gibiyim. Dışarı çıkıyorum sanki tüm enerjim bitmis. Omuzlarıma bir ağrı çöküyor. Bir turlü kendim olamıyorum bu aralar. Sizce nedeni ne olabilir ? Benim gibi hisseden var mı ?

Arkadaşlar merhaba,

Kendimi çok halsiz, bitkin ve yorgun hissediyorum. Sürekli uyku gibiyim. Dışarı çıkıyorum sanki tüm enerjim bitmis. Omuzlarıma bir ağrı çöküyor. Bir turlü kendim olamıyorum bu aralar. Sizce nedeni ne olabilir ? Benim gibi hisseden var mı ?

Bazı Olası sebepler
D vitamini eksikliği
demir eksikliği
Depresyon
Hamilelik
?

• Beğen
Reactions: Den
Kan değerlerinizi ölçtürün. Anemi olabilir. B12 eksikliğü olabilir. Ya da temiz hava ihtiyacınız olabilir. Bu şehir havaları sanayiler kirli hava soluyoruz genelde. Mutlaka evinizi havalandırın. Eğer odanızda sürekli camı kapalı tutuyorsanız hep uyumak istersiniz. Temiz havayı içeri alın. Hava soğuk bile olsa

Lütfen tiroitlerinize baktırın. Iki yila yakin luzumsuz yere depresyon tedavisi gördüm. Meğer tiroit hastasıymışım. Ve tabi aynı zamanda b12 - d vit. Eksiklikleri de vardı beraberinde :(

En mantıklı seçenek bi kan tahlili yaptırıp vitaminlere baktirmaniz.. Bende de vardı b12 ve d vitamini baya eksik çıkmıştı. Bir de kansızlık..

Lütfen tiroitlerinize baktırın. Iki yila yakin luzumsuz yere depresyon tedavisi gördüm. Meğer tiroit hastasıymışım. Ve tabi aynı zamanda b12 - d vit. Eksiklikleri de vardı beraberinde :KK43:

Tamam ilk firsatta muayene olacağım.

Arkadaşlar merhaba,

Havalardan olabilir. Kendine soru ettiğin kaçmak istediğim bir durum olabilir. Demir eksikliği olabilir. B12 eksikliği olabilir. Önce kan değerlerine baktırmani tavsiye ederim.

Back
X