L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 558 328 18 24 Cuma 20:53 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #1 Panik atak ve anksiyetesi olup da ben gibi sürekli halsiz, bitkin hissedip hayattan zevk almayan ve sürekli uyumak isteyen var mı?
Panik atak ve anksiyetesi olup da ben gibi sürekli halsiz, bitkin hissedip hayattan zevk almayan ve sürekli uyumak isteyen var mı?
edospolat Leon❤️Lulu Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 869 238 18 31 Cuma 20:55 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #2 liyuzada .!.: Panik atak ve anksiyetesi olup da ben gibi sürekli halsiz, bitkin hissedip hayattan zevk almayan ve sürekli uyumak isteyen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben canım aynısını yaşıyorum
liyuzada .!.: Panik atak ve anksiyetesi olup da ben gibi sürekli halsiz, bitkin hissedip hayattan zevk almayan ve sürekli uyumak isteyen var mı? Genişletmek için tıkla... Ben canım aynısını yaşıyorum
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 558 328 18 24 Cuma 20:57 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #3 edospolat .!.: Ben canım aynısını yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok zorlanıyorum. Hiçbir şey yapmadan yatmak istiyorum sadece
edospolat .!.: Ben canım aynısını yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok zorlanıyorum. Hiçbir şey yapmadan yatmak istiyorum sadece
edospolat Leon❤️Lulu Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 869 238 18 31 Cuma 21:13 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #4 liyuzada .!.: Gerçekten çok zorlanıyorum. Hiçbir şey yapmadan yatmak istiyorum sadece Genişletmek için tıkla... Senin hastalığını tetikleyen şey ne canım şuan mesela ben dışarı çıkınca panik atak geçiriyorum kalabalıkda bunalıyorum
liyuzada .!.: Gerçekten çok zorlanıyorum. Hiçbir şey yapmadan yatmak istiyorum sadece Genişletmek için tıkla... Senin hastalığını tetikleyen şey ne canım şuan mesela ben dışarı çıkınca panik atak geçiriyorum kalabalıkda bunalıyorum
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 558 328 18 24 Cuma 21:54 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #5 edospolat .!.: Senin hastalığını tetikleyen şey ne canım şuan mesela ben dışarı çıkınca panik atak geçiriyorum kalabalıkda bunalıyorum Genişletmek için tıkla... Bana durduk yere geliyor tetikleyen nedir hala bulamadım
edospolat .!.: Senin hastalığını tetikleyen şey ne canım şuan mesela ben dışarı çıkınca panik atak geçiriyorum kalabalıkda bunalıyorum Genişletmek için tıkla... Bana durduk yere geliyor tetikleyen nedir hala bulamadım
edospolat Leon❤️Lulu Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 869 238 18 31 Cuma 21:54 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #6 liyuzada .!.: Bana durduk yere geliyor tetikleyen nedir hala bulamadım Genişletmek için tıkla... O an sayı saymaya başla geçene kadar yada yaz hissettiklerini denedin mi bunları hiç canım birde ilaç kullanıyor musn
liyuzada .!.: Bana durduk yere geliyor tetikleyen nedir hala bulamadım Genişletmek için tıkla... O an sayı saymaya başla geçene kadar yada yaz hissettiklerini denedin mi bunları hiç canım birde ilaç kullanıyor musn
P Perfect0123 Guru Kayıtlı Üye 4 Mart 2014 873 459 323 Pazar 23:07 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #7 liyuzada .!.: Gerçekten çok zorlanıyorum. Hiçbir şey yapmadan yatmak istiyorum sadece Genişletmek için tıkla... Evli misiniz çocuk var mı cnm ona göre tavsıyede bulunacagım
liyuzada .!.: Gerçekten çok zorlanıyorum. Hiçbir şey yapmadan yatmak istiyorum sadece Genişletmek için tıkla... Evli misiniz çocuk var mı cnm ona göre tavsıyede bulunacagım
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2024 558 328 18 24 Pazar 23:10 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #8 Perfect0123 .!.: Evli misiniz çocuk var mı cnm ona göre tavsıyede bulunacagım Genişletmek için tıkla... Evet evliyim
Perfect0123 .!.: Evli misiniz çocuk var mı cnm ona göre tavsıyede bulunacagım Genişletmek için tıkla... Evet evliyim
P Perfect0123 Guru Kayıtlı Üye 4 Mart 2014 873 459 323 Pazar 23:12 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #9 Balık yağı omega 3 kullanın bana iyi gelmişti
P Perfect0123 Guru Kayıtlı Üye 4 Mart 2014 873 459 323 Pazar 23:12 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #10 Bir de kuran okumak veya kuran dinlemek iyi gelmişti
G gamzearikan Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2025 24 8 1 37 Pazartesi 08:54 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #11 bence kan tahlili baktırın ve eksikse vitaminleri almalısınız ilk takviye ile bir de yürüyüş çok iyi geliyor
bence kan tahlili baktırın ve eksikse vitaminleri almalısınız ilk takviye ile bir de yürüyüş çok iyi geliyor
sisicom Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2025 95 304 8 Pazartesi 21:26 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #12 edospolat .!.: O an sayı saymaya başla geçene kadar yada yaz hissettiklerini denedin mi bunları hiç canım birde ilaç kullanıyor musn Genişletmek için tıkla... ben sayi saydigimda bu seferde 10 kere 100’e kadar saymazsam kotu bisey olacak anksiyetesi yasiyorum tek care o atagin gecmesini beklemek oluyor
edospolat .!.: O an sayı saymaya başla geçene kadar yada yaz hissettiklerini denedin mi bunları hiç canım birde ilaç kullanıyor musn Genişletmek için tıkla... ben sayi saydigimda bu seferde 10 kere 100’e kadar saymazsam kotu bisey olacak anksiyetesi yasiyorum tek care o atagin gecmesini beklemek oluyor
edospolat Leon❤️Lulu Kayıtlı Üye 28 Haziran 2025 869 238 18 31 Pazartesi 21:40 Konu Sahibi Konu Sahibi liyuzada #13 sisicom .!.: ben sayi saydigimda bu seferde 10 kere 100’e kadar saymazsam kotu bisey olacak anksiyetesi yasiyorum tek care o atagin gecmesini beklemek oluyor Genişletmek için tıkla... Hadi be çok zor valla allah kolaylık versin
sisicom .!.: ben sayi saydigimda bu seferde 10 kere 100’e kadar saymazsam kotu bisey olacak anksiyetesi yasiyorum tek care o atagin gecmesini beklemek oluyor Genişletmek için tıkla... Hadi be çok zor valla allah kolaylık versin