• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan..

Niye bu kadar az seviyorsunuz ya kendinizi nerede sorun valla merak ediyorum bu koca değil miydi dayiniza kadar arayıp sizinle ilgili kötü cümleler kuran sizi aşağılayan kadinliginiza kadar laf eden sizde acaba kendine kötü davranan insanı seven bir durum olabilirmi bunu destek aldığınız uzmana bir sorsaniza eski eş hakaret üstüne hakaret etti genede ona olan sevginiz bir bitmedi neden haklimi o ona hakmi veriyorsunuz siz

Niye bu kadar az seviyorsunuz ya kendinizi nerede sorun valla merak ediyorum bu koca değil miydi dayiniza kadar arayıp sizinle ilgili kötü cümleler kuran sizi aşağılayan kadinliginiza kadar laf eden sizde acaba kendine kötü davranan insanı seven bir durum olabilirmi bunu destek aldığınız uzmana bir sorsaniza eski eş hakaret üstüne hakaret etti genede ona olan sevginiz bir bitmedi neden haklimi o ona hakmi veriyorsunuz size
Evet sanırım onu haklı görüyorum sorun burda kendimi suçlayıp duruyorum. Kaybettim artık her insan hata yapar kabullenmem lazım

Evet sanırım onu haklı görüyorum sorun burda kendimi suçlayıp duruyorum. Kaybettim artık her insan hata yapar kabullenmem lazım
Valla evet hata bu evlilikte bu herifin sizi bu kadar eziklemesine susmak hata suslenmiyorsun nedir içinizden gelmez bı kere o kadar lafına o adamın sizi eksik olduğunuza kendinin süper erkek olduğuna inandirmis vallahi değil bunu bilin çocukta yok copsuz üzüm çıktınız bu işten bir dahakine daha adam gibi bir adamı sevmeye bakın ağzı düzgün olsun karakteri efendi olsun bu eski eş bir davul calmadigi kaldı sizi sokakta kötülemek için insan bunu severmi yahu

Eeee çok üzüldüm size eski konularda zaten bu eskimiş berbat etti sizi tutacak yeri yok herifin özlenecek hakaret üstüne hakaretle geçti tüm evliliğiniz bunun kadar kötüsü denk gelmez ya insana ömürde iki kez yoksa yeminle incir ağacının altında mı uyudun derdim öyle bir tipti bu kurduldugunuz yalanmi
Ben de baktim simdi eski konularına. Ee bu adam zaten berbat biriymiş. Bu kötü evliliği devam ettirme motivasyonunuz neydi ki zaten? Daha fazla yorma kendini konu sahibi. Taraflar birbirini tanımadan, sevmeden ve beklentilerini açıkça konuşmadan yapılmış bir evlilik. Aksi de olabilirdi insanlar değişiyor, gizliyor, tahammül ederim veya değiştiririm diye düşünüyor, elalem için evlilikler yapılıyor.

Back
X