Haluk Levent, YGS'yi 1 dakika ile kaçıran gence yardım etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.301
42.828
Haluk Levent, YGS'yi 1 dakika ile kaçıran gence yardım etti
Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı'nı 1 dakika farkla kaçırdığı için hüngür hüngür ağlayan ve Türkiye gündemine oturan gence ünlü sanatçı Haluk Levent yardım elini uzattı.
Sitene Ekle
haluk-levent-ygs-yi-1-dakika-ile-kaciran-gence-yardim-etti-8727738.Jpeg

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, dün gerçekleştirilen Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı'nı (YGS) bir dakika ile kaçıran Mehmet Kara ile görüştü. Levent, sınavı kaçırdıktan sonra ağlama görüntüsüyle herkesi üzen Mehmet Kara'ya bir işadamı arkadaşının yardım edeceğini söyleyerek yüzünü güldürdü.

SINAVA GİREMEDİ, HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Adana'da da üniversitelere öğrenci yerleştirmek amacıyla düzenlenen sınavın birinci aşaması olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) geç kalınca binaya alınmayan bir öğrenci gözyaşlarını tutamadı.






Kentte YGS saat 10.00'da başlarken, sınav binalarının kapıları saat 09.45'te kapatılarak, bu saatten sonra gelenler içeri alınmadı. Adana'da Cebesoy Ortaoklu'unda sınava girmek için gelen Mehmet Kara, kapı kapatıldıktan çok kısa bir süre sonra gelince sınava giremedi. Kaya, görüştüğü görevlilerin sınava alınmayacağını belirtmesi üzerine uzun süre gözyaşı döktü.

HALUK LEVENT YARDIM ETTİ

Yakarışları ve ardından hüngür hüngür ağlaması ile Türkiye gündemine oturan gence ünlü şarkıcı Haluk Levent yardım elini uzattı. Mağdur gencin 1 yıllık eğitim masrafının tanıdığı bir iş adamı tarafından karşılanacağını belirten Levent, Mehmet Kara'dan gülümsemesini istedi.

Ünlü şarkıcı bu görüşmenin videosunu Twitter adresinden yayınladı.
http://www.milliyet.com.tr/haluk-levent-ygs-yi-1-dakika-ile-gundem-2412739/
 
Ben bu videoyu izlerken çok ağladım ya .

Hayır yeni bir kural getirmişsin eyvallah ... giriş belgesine de 09:45 yazmışsın eyvallah ... (o yazı kırmızı ve büyük puntolu olmalıydı :63:)

Ama dur bir alışma süreci toleransı yap ..2-3 dk hesabı yapma ...

Yazık 1 dk için 1 sene ...
 
Bu görüntüleri izleyip te üzülmeyen yoktur herhalde.Kimbilir kaç tane var böyle.Türk Milleti olarak son anlara işi bırakmak ruhumuzda var.Benim oğlum da girdi.20 dklik uzaklıktaki okul için 8:30 da evden çıktık.Ya trafik olur,ya bir aksilik çıkar diye.Çoğu öğrenciler umursuzdu,ağır ağır sallana sallana geldiler okula.Kollarından tutup koşarak okula götürmek geldi içimden.:olamaz:.
 
Cok ama cok uzuldum yavrucaga, calismis isten gelmis ve yalniz gelmis:KK43:(( her sinava babamla gittim, bu yavrucagin yaninda bir tane destegi bile yok:KK43:( senede bir defa yapilan telefisi olmayan bir sinav yapilmaz, cocugun butun hayati bir sinava endekslenemez, ama duzeltecegiz bu durumu elbet, sacma sapan bir system.

Yalniz haberi okurken gulumsemeden duramadim, Haluk Levent'in parasi var miydi diye dusundum bir an, surekli borc icinde sagolsun, bir ara para toplayip borclarini kapatalim diye dusunmedik degil hani:)) :pNeyseki yardim eden kendisi degilmis, baskasiymis icim rahatladi:)))))
 
Evet bu duruma sevindim ama bu arkadaşımız gibi birçok kişi var.
Evet ben de sınava girdim ben de erken gittim.
Ama bu arkadaş gece çalışmak zorunda olduğu için sınava geç kalmış..
09:47 de bizim cevap anahtarlarımızın olduğu poşeti sallana sallana açıyordu görevli.
Geç kalanları alsalardı gebermezlerdi..!!
 
Çocuk yanlışlıkla aynı isimli okulun ilkokuluna gitmiş sanırım, sınav ortaokuldaymış.

Sabah gitmiş bir de çalıştığı kahveyi açmış patronu beklemiş. Çalışmak zorunda olduğu için başka sorumlulukları varmış.

Bizim çocuklarımız yarış atı gibi oradan oraya koşarken yurt dışından gelip yabancı öğrenci statüsü ile (Suriyeliler dahil) çok daha basit bir sınava girip yüzde yüz burslu, kalacak yer sağlanmış şekilde ülkemizde okuyor. Gel de çıldırma.
 
X