Hamam Böceği

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
26
Bi kaç gündür sadece yatak odasında sürekli hamam böceği görüyorum dün gece tuvalete kalktım yatak başlığında kafam kadar fobim var çok kötü oluyorum dün gece uyuyamadım kaçtı şimdi gireyim dedim yatak odasına uyumaya 4 tane birden allahımm çıldırıcam resmen uykusuzluktan başım ağrıyor ama korkudan uyuyamıyorum fikir verin lütfen

Annemin alt katindaki dairede çıktı 5-6 ay önce.
Lavabo,banyo gideri,mutfak gideri,hatta klozet den cikiyorlarmis.
O zamanda mutfak giderindeki borunun değişmesi lazımdı.boruyu çıkarttık içinde lavra vardı çok sayıda.
Hemen ilaç şirketini aradık evi hatta garajı falan ilacladi.ama bitmedi.
Sonra tekrar geldiler baktılar apartmanın lağım gideri açılması gerekiyor dediler.
600-700 TL gibi para ödedik.
Şuan böcek falan yok.
Benimde fobim var

Tuvaletten banyodan çıksa orda görürdüm ama orda daha görmedim hiç sadece yatak odasında psikolojim alt üst oldu 1 aydır hemen hemen 1 tane görüyordum eşime öldür diyodum öldürmüyodu al işte ürediler geldiler 4 er 4 er dün başımın ucunda görünce aklımı kaybediyordum resmen bakamıyorum bile öyle korkuyorum tiksiniyorum yatak odasının kapısını kapattım eşim mutlu mesut yaşasın onlarla sabaha kadar eğlenirler artık ama çok da uykum var mutfakta masada uyumayı planlıyorum okulda ki gibi

Tuvalet den ciksada illaki orada görmezsiniz.10 saniyede diğer odalarda olabilir.eger bir kez üreme olursa zaten binlerce lavra oluyor.
İlk önerim gidin zirai ilaç satan yere durumu anlatın ilaç alın.kapi esiklerine yapın özellikle.gunduz yapın 1 saat kapalı dursun sonra camları açıp evi havalandırın.
Sonra bakın nerelerde ölmüşler.onu takip edin.
Sabah saatlerinde yuvalarından çıkarlar.
O saatlerde takip ederseniz iyi olur
Gece karanlıkta evde dolaşırlar.mesela tuvalete kalkınca ışığı açınca etrafta görünürler.
Gerçekten çok kötü durum bende dayanamam.cok korkuyorum ayrıca adım atamam.bizimde başımıza gelmişti çok şükür ev değiştirdik kurtuldum

İlaçlamayı düzgün yaparlarsa -bazen birden fazla kez gerekebilir- arkadaşların anca cesetlerini bulursunuz. Hiç beklemeden ilaçlamacı çağırın ya da arkadaşın dediği gibi zirai ilaç satan bir yere gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…