• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamamböceği..

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Kızlar öncelikle benim ciddi boyutta bir böcek fobim var, ve bügün banyoda hayatımda görmediğim kadar iri boyutta bir hamamboceği gördüm ve kaçtım :( elimde olmadan ağlıyorum, tik oldu etrafıma bakıyorum, kaşınıyorum..Bu evde hiç görmemiştik hamamboceği ama cidden böcek diyorum ama hayvan kadar yani.Nasıl öldürücez nasıl gidicek hiç bilmiyorum.Banyoya giremiyoruz.Böyle bir sıkıntı yaşayan ve çağresini bulan var mı?

Korkutmak istemem ama daha vardır evde
Bence evi acilen ilaçlatın
Baş edemezsiniz çok hızlı ürerler

Kızlar öncelikle benim ciddi boyutta bir böcek fobim var, ve bügün banyoda hayatımda görmediğim kadar iri boyutta bir hamamboceği gördüm ve kaçtım :KK43: elimde olmadan ağlıyorum, tik oldu etrafıma bakıyorum, kaşınıyorum..Bu evde hiç görmemiştik hamamboceği ama cidden böcek diyorum ama hayvan kadar yani.Nasıl öldürücez nasıl gidicek hiç bilmiyorum.Banyoya giremiyoruz.Böyle bir sıkıntı yaşayan ve çağresini bulan var mı?
Bendede var böcek fobisi. Acayip var hem de huylanıp kaşinirim elim ayağim titrer korkudan. Böceğin şu anda çaresine bakamiyosaniz kafani dagitacak bisey yap yada başka şeyler düşünerek uyu sabaha unutursun zaten sabahtan çaresine bakarsıniz

Ayyy keşke okumasaydim beni de kaşıntı tuttuuu:KK47: yarin sabah evi en acilinden ilaçlatin. Tablet mablet işlemez o yaratiklara:cry:

Korkutmak istemem ama daha vardır evde
Bence evi acilen ilaçlatın
Baş edemezsiniz çok hızlı ürerler
ilaçlatıcaz da işin kötüsü iki haftaya taşınıyoruz ve banyoyu kullanmadan da iki hafta yaşanılmaz :( umarım yoktur ya hiç görmedik annem de sabah görmüş aynı böceği (umarım aynı şahıstır)

Yarın sabahtan annem çağırıcakmış, ölüleri de temizleseler keske :))
O hizmetleri yok işte. Yeni ilaçlama yapıldı bizim evde pek birşey de çıkmadı ama yeşillik her taraf diye yaptırdık. Sonra da canım çıktı temizlik yapcam diye. Olsun ama içim rahat en azından böcük yok evde.

Hamamböceği konusunda en etkili ve uzun süreli çözüm raid ya da detanın böcek yemleri,
Yemi koyduktan sonra bir hafta içinde böceklerin hepsi ölüyor ve bir daha böcek gelmiyor.
Evde daha önce böcek yoktuysa keşif amaçlı banyo giderinizden gelmiş olabilir. Hemen çaresine bakmazsanız yakında tüm sülaleri taşınabilir
:cry:

Bendede var böcek fobisi. Acayip var hem de huylanıp kaşinirim elim ayağim titrer korkudan. Böceğin şu anda çaresine bakamiyosaniz kafani dagitacak bisey yap yada başka şeyler düşünerek uyu sabaha unutursun zaten sabahtan çaresine bakarsıniz
şuan hala kaşınıyorum saçım filan bide elledikçe elektrik çarpıyor nasıl sinir yaptıysam artık :/ Öyle yapmaktan başka çağrem yok gibi, sagolun

Direkt hamamböceği fobim var.. Evde duramam görsem.. öldüremem de..

1 kere gece 3 falandi evden çıkamadim tencere kapadım üzerine.. kaparken bile elim ayagim titredi.. dışarı atacak biri gelene kadar oyle bekledik.. nefes alamam o evde yürürken..

Ben de evimi ilaclatmak istiyorum ama bebegim var ilaclamayi nasil yapiyorlar ki acaba bilenler aydinlatabilir mi?

bir karafatmanın dramı
Dün gece yine ölümle burun buruna geldim.

Kendime bir zarar geleceginden degil ama karim Cemile ne yapar sonra.

Biz aksam yemegimizi genelde saat 11-12 gibi yerdik, ama ev sahiplerimizin
misafiri geldiginden geç vakitlere kadar oturup yatmadilar.

Neyse ki konuklarin gitmesiyle birlikte uykuya daldilar. Bir süre
ortaligin sakinlesmesini bekleyip, yiyecek toplamaya basladim.

Bugün misafirler geldigi için menü çok zengindi. Pasta ve börek kirintilarina
bayiliriz. Her neyse ben nevaleyi toplarken birden mutfagin isigi yandi
ve "Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum.

Salak adam, ben bir erkegim Fatma da nereden çikti. Benim adim Ismail. Böyle
seyler delikanliyi bozar. Hadi beni karimla karistirdin diyelim. Sen ne kadar
korkak bir adamsin. Benim kaç katim büyüklügünde olmana ragmen bu bagiris da ne böyle?

O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte, sanki ben ona bir b*k yapmisim gibi beni
kovalamaya basladi. Inanin o kadar da dikkat ediyorum, tabak, çanak, bardak
üzerinde dolasmamaya çünkü bu dingilin karisi çok titiz. Bazen diyorum ki bu
giciklarin misafiri geldiginde git ortalarda dolas böylelikle utanilacak duruma
düssünler. Ama yapamiyorum iste. Ne olursa olsun, ekmek yedigin tekneye kötü
gözle bakmamak gerekir.

Ben eve geldigim ilk yillari hatirliyorum da ne güzeldi o günler. Rahmetli
kayinbabam ve kayinvalidem beni evlerine kabul etmislerdi. O zamanlar rahattik,
çünkü ev sahibimiz Riza amca kördü. Bu sebeple evin her yerinde serbestçe
dolasabiliyorduk. Hatta Riza amcayla ayni sofrada yemek yedigimiz günlerde
oldu. Gerçi bizleri görebilseydi nasil davranirdi bilmem ama o hep yüregimizde yasayacak.

Riza amcanin durumu pek iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi. Bu evde rahmetli
karisininmis, bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçenegimiz yoktu.
Ama daha mutlu ve huzurluyduk. Riza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti.
Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi.

Riza amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydik. Karsi komsusu Osman Zeki
bey bize geldiginde ceketini asmisti. Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine
girdik. Ardindan Osman Zeki beyle birlikte mezarliga dogru yola koyulduk. Riza
amcanin üç tane oglu vardi ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardi.
Hayirsizlar daha ilk günden evi satisa çikardilar. Evi su anda oturan adam ve karisi satin aldi.

Eve ayak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir oldu. Adam
sonra igrenerek cansiz bedenleri kagida sararak çöpe atti. Sanki kendisi çok
temizmis gibi. Halbuki tuvaletten çiktiktan sonra ellerini yikamadigina
defalarca sahit oldum. Simdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin
resmi olan bir ilaç almis, durmadan üzerimize sikip duruyor. Kayinvalidem
Sultan hanim gençliginde fotomodel oldugu için bu tür ilaçlarin üzerinde resmi
bulunuyor. Hatta bir iki reklam filminde de oynamisti. Ama evlenince mecburen
birakti. Çünkü kayinbabam tam bir Osmanli erkegiydi.

Bugüne kadar rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk, artik daha fazla
dayanacak halimiz kalmadi. Ese dosta haber saldik. Kendimize göre bir ev bulur
bulmaz tasinacagiz buradan. Belki de sizin evinize yerlesiriz hayat bu belli mi olur?

Ayyy keşke okumasaydim beni de kaşıntı tuttuuu:KK47: yarin sabah evi en acilinden ilaçlatin. Tablet mablet işlemez o yaratiklara:cry:
Hamamböceği konusunda en etkili ve uzun süreli çözüm raid ya da detanın böcek yemleri,
Yemi koyduktan sonra bir hafta içinde böceklerin hepsi ölüyor ve bir daha böcek gelmiyor.
Evde daha önce böcek yoktuysa keşif amaçlı banyo giderinizden gelmiş olabilir. Hemen çaresine bakmazsanız yakında tüm sülaleri taşınabilir
:cry:
Bende giderden diye düşünüyorum ama o kadar büyük gider göremedim. bide banyo dolabının arkasına kaçtı aile babası gibi bi tipide yok değil yani tek olmayabilir :(

Direkt hamamböceği fobim var.. Evde duramam görsem.. öldüremem de..

1 kere gece 3 falandi evden çıkamadim tencere kapadım üzerine.. kaparken bile elim ayagim titredi.. dışarı atacak biri gelene kadar oyle bekledik.. nefes alamam o evde yürürken..
Bende aynen öyleyim. evde erkek te yokki herkes aynı şekilde benimle.Yarına kadar kapıyı kapamaktan başka alabiliceğimiz bi önlem yok ..

eski evimzde coktu hele ucan hamambocegi coktu buyuk buyuk iyy bnde tiksnrm korkarrim:) hamam bocegi ilaci sık ölürler:)

eski evimzde coktu hele ucan hamambocegi coktu buyuk buyuk iyy bnde tiksnrm korkarrim:) hamam bocegi ilaci sık ölürler:)
Benim gördüğümde uçanlardan galiba, uçsa kuş olur yani siz düşünün.sıkacak kadar yaklaşamam o yüzden ilaçlama gelicek :/

Back
X