• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamamböceği..

O hamam böceği değil dışardan geliyor etrafınızda boş arsa vs varsa çok olur. Kalorifer böceğinin evrim geçirmiş hali devasa boyu kahverengi onlar uçuyorlar. İki hafta banyoda beklemez yani raid alın tablet heryere koyun hiç böcek kalmaz.

Benim gördüğümde uçanlardan galiba, uçsa kuş olur yani siz düşünün.sıkacak kadar yaklaşamam o yüzden ilaçlama gelicek :/
en iyisi ay hatrladm da bi ara uyuyrdm eski evimzde neyse bi baktim yuzumde bsey yuruyor firladm kocaman hamambocegi o gunu asla unutmam herlde :D

Canım dev gibi hamamböceklerinin minicik gider deliklerinden geçtiğine şahit oldum daha önce ama arkadaşların dediği gb dışardan gelmiş de olabilir

O hamam böceği değil dışardan geliyor etrafınızda boş arsa vs varsa çok olur. Kalorifer böceğinin evrim geçirmiş hali devasa boyu kahverengi onlar uçuyorlar. İki hafta banyoda beklemez yani raid alın tablet heryere koyun hiç böcek kalmaz.
2. kattayız ama yan taafta küçük bir bahçe var klima taktırmadan önce kapılar açık oluyordu binbir turlü böceğe şahit oldum yani olabilir

Ben açtığım pencerelere sineklk taktım ilk işim banyonun penceresine takmak oldu ordan gelme ihtimalleri daha yüksek ;) bide detan max var banyonun delikleri falan sıkın hemen öldürmüyor vuyalarına döndüğünde hepsini öldürmüş oluyor çok etkili bence ondan alın

Az önce küçük çaplı bir cinayet yaşandı.Kapalı banyo kapısından çıkmış bu arkadaş kolidor duvarında geziyordu.Tabii biz gördük bir şok geçirdik nasıl çıktı diye.sonra annem bir müddet savaştı ve elektrik süpürgesiyle cekti duvardan zar zor çünkü geçemeyecek kadar büyüktü.Süpürgeyide çöpe attık maalesef :KK71:şuan daha iyiyim kaşınmam geçti ama yinede yarın ilaçlatıcaz.

Kızlar öncelikle benim ciddi boyutta bir böcek fobim var, ve bügün banyoda hayatımda görmediğim kadar iri boyutta bir hamamboceği gördüm ve kaçtım :KK43: elimde olmadan ağlıyorum, tik oldu etrafıma bakıyorum, kaşınıyorum..Bu evde hiç görmemiştik hamamboceği ama cidden böcek diyorum ama hayvan kadar yani.Nasıl öldürücez nasıl gidicek hiç bilmiyorum.Banyoya giremiyoruz.Böyle bir sıkıntı yaşayan ve çağresini bulan var mı?
Evi baştan aşağı çamaşır suyuyla silin,sonra da ilaçlama şirketini arayın.
Korkutmak istemem ama muhtemelen bir yerlere yerleşmiştir.

Allaaaaaahhh o bocegi bulmadan evi alt ust etmeden duramazdim ben duramamisligimda var ne kadar korkarsan o kadar basina geliyo arkadasim gider deliklerini kapat lavabo deliklerinede suzgec gibi seyler var onlardan al camasir suyuyla temizle lavaboyu tuvaleti kuveti vs 6 ay kalici ilac sik dip koseye tabletlerden koy fasulye gibi yumurta birakiyo onlar gorursen ez onlara ilac bile care etmiyor cunki havalanirmalarda bi aciklik varmi bak varsa derz dolgusu gibi bi.maddeyle kapat bunlar benim yaptiklarim apartman istila edilmisti 10 gunde kökü kazindi benim kadar onemseyende yoktu valla

Kızlar öncelikle benim ciddi boyutta bir böcek fobim var, ve bügün banyoda hayatımda görmediğim kadar iri boyutta bir hamamboceği gördüm ve kaçtım :KK43: elimde olmadan ağlıyorum, tik oldu etrafıma bakıyorum, kaşınıyorum..Bu evde hiç görmemiştik hamamboceği ama cidden böcek diyorum ama hayvan kadar yani.Nasıl öldürücez nasıl gidicek hiç bilmiyorum.Banyoya giremiyoruz.Böyle bir sıkıntı yaşayan ve çağresini bulan var mı?

Benimde en nefret ettigim korktugum hayvandir o igrenc sey . Yatakodasini talan etmistik gebertcez diye .
Dokunamam oldu re mi yorum Ben De yanina yaklasamam onerim ilac sikip kapiyi kapatin ölūr bi yerde

Evi baştan aşağı çamaşır suyuyla silin,sonra da ilaçlama şirketini arayın.
Korkutmak istemem ama muhtemelen bir yerlere yerleşmiştir.
Allaaaaaahhh o bocegi bulmadan evi alt ust etmeden duramazdim ben duramamisligimda var ne kadar korkarsan o kadar basina geliyo arkadasim gider deliklerini kapat lavabo deliklerinede suzgec gibi seyler var onlardan al camasir suyuyla temizle lavaboyu tuvaleti kuveti vs 6 ay kalici ilac sik dip koseye tabletlerden koy fasulye gibi yumurta birakiyo onlar gorursen ez onlara ilac bile care etmiyor cunki havalanirmalarda bi aciklik varmi bak varsa derz dolgusu gibi bi.maddeyle kapat bunlar benim yaptiklarim apartman istila edilmisti 10 gunde kökü kazindi benim kadar onemseyende yoktu valla
Az önce bulduk elektirk süpürgesiyle çektik yukarı yazdım, Umarım daha yoktur tahminimce bitişiğimizdeki bahçeli evden geldi uçuyordu filan bide.Taşınacağımız için en fazla ilaçlatabilicez 2 hafta idare etsin yeter bize

Az önce bulduk elektirk süpürgesiyle çektik yukarı yazdım, Umarım daha yoktur tahminimce bitişiğimizdeki bahçeli evden geldi uçuyordu filan bide.Taşınacağımız için en fazla ilaçlatabilicez 2 hafta idare etsin yeter bize
İnsallah bir daha gormezsini ne bu evde ne yeni evinizde

Back
X