- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Evet. Malesef apartmanı bastılar. Her yaz basıyolar düzenli olarak.
Nefret ediyorum, aşırı iğreniyorum aşırı korkuyorum. En hassas olduğum konu.
Geçen sene bi ilaccı bulmuştuk gelip jel ilaçlama yapıyolardı. Kenarlara dolapların belli yerlerine vs sürüyolardı. İlk 14 gün den sonra bî daha eve yaklaşmama garantisi veriyolardı 1 yıllık kağıt imzalamışlardı garanti için vs.
Orayı tekrar bulamadık bu sene.
Sadece öldürme değil yani koruma da sağlanıyordu. Gerçekten de 1 sene tekrar görmemiştik.
Bu sene başka bi yere ilaçlattık, garanti filan konuşulmadı. Bunlar da jel ilaçlama yaptı ama yok. Demin yine banyoda gördüm bi tane. Ölüydü ama olsun. Eve girmemesi gerekirdi.
Uyuyamıyorum şu an diken üstünde oturuyorum.
İstanbulda var mı bi garantili ilaççı kurbanınız olayım ya.
Siz sadece evinizi mi ilaçlatıyorsunuz eğer sadece evinizi ilaçlatıyorsanız böcekler her sene tekrar çıkabilir apartmanı komple ilaçlatmanız gerek kesin çözüm için aynı zamanda komşularınızında evlerini ilaçlatması gerek eğer bütün apartman komple ilaçlanırsa kesin çözüm alırsınız.Evet. Malesef apartmanı bastılar. Her yaz basıyolar düzenli olarak.
Nefret ediyorum, aşırı iğreniyorum aşırı korkuyorum. En hassas olduğum konu.
Geçen sene bi ilaccı bulmuştuk gelip jel ilaçlama yapıyolardı. Kenarlara dolapların belli yerlerine vs sürüyolardı. İlk 14 gün den sonra bî daha eve yaklaşmama garantisi veriyolardı 1 yıllık kağıt imzalamışlardı garanti için vs.
Orayı tekrar bulamadık bu sene.
Sadece öldürme değil yani koruma da sağlanıyordu. Gerçekten de 1 sene tekrar görmemiştik.
Bu sene başka bi yere ilaçlattık, garanti filan konuşulmadı. Bunlar da jel ilaçlama yaptı ama yok. Demin yine banyoda gördüm bi tane. Ölüydü ama olsun. Eve girmemesi gerekirdi.
Uyuyamıyorum şu an diken üstünde oturuyorum.
İstanbulda var mı bi garantili ilaççı kurbanınız olayım ya.
Bekar evimde cok vardi. Gul gibi gecinip gidiyoduk.arastirmalarima gore evde gazete bulundurmamak gerekiyormus. Bir de insana zarar vermiyor. Yiyecege bulasirsa o zaman zararliymis.
Canım zarar vermesede onun görüntüsü yeter ben eve giremem çıkana kadar ayy uyuyamam valla üstüme falan çıkar ağzıma burnuma girer diye kötü oldum bakkk söyleynce bile
Yok gelmiyor canim. Rahat ol. Insandan uzak duruyorlar. Kac yilimi verdim ben onlara.
"kurbanınız oluyim yaa" bayıldım samimiyetine canım benim
eski evlerde malesef böyle böceklerle sık sık karsılasıyoruz, bende lojmanda otururken illallah etmiştim o böceklerden.. ama evi komple camasır suyuyla bol bol silince gelmiyorlar denediniz mi?
Onlar bizden korkuyo biz onlardanda gerçi onların korkması daha normal bakıyo karşısında devasa boyutlarda hareket eden bişeysen baya tecrübelisin bu konuda kanka kanka takışmışsınız :))
Geç kalmışsınız sanki. Mart nisan aylarında sadece evinizin değil tüm binanın, asansör boşluklarına, depolara kadar ilaçlanması lazım. Ve bunun her sene tekrarlaması lazım. Bu böcekler enteresan, ta dinozorlar çağından beri hiç mutasyona uğramamış tek canlı türü. Kafası kopsa bir hafta yaşıyor. Yani sağlam mücadele lazım sizden daha güçlüler. Nisan sonu gibi yumurta bırakıyorlar, geç ilaçlayınca böcekler gelmiyor ya da ölüyor ama yumurtalar bi sonraki yıl istila ediyor. Bizim binaya her yıl gelen ziraat mühendisi bir ilaçlamacı amcamız var. Ondan öğrendim bunları. Biz unutsak o arar bak mart geldi ne zaman geleyim diye. Takip eden bir firma bulun kendinize bence.
Yok gelmiyor canim. Rahat ol. Insandan uzak duruyorlar. Kac yilimi verdim ben onlara.
Ucan hamambocegi mii 😳😳
Firlayip kacmalari yetmiyor bide ucanida mi varmis bunlarin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?