• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamamböcüğ problemi.

Siz sadece evinizi mi ilaçlatıyorsunuz eğer sadece evinizi ilaçlatıyorsanız böcekler her sene tekrar çıkabilir apartmanı komple ilaçlatmanız gerek kesin çözüm için aynı zamanda komşularınızında evlerini ilaçlatması gerek eğer bütün apartman komple ilaçlanırsa kesin çözüm alırsınız.

Her sene apartman da ilaçlanıyo bama hep bizden daha geç ilaçlanıyo. Komşuları anca ikna ediyoruz.
Ama kar etmiyo yine de her sene çıkmalarına.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Her sene apartman da ilaçlanıyo bama hep bizden daha geç ilaçlanıyo. Komşuları anca ikna ediyoruz.
Ama kar etmiyo yine de her sene çıkmalarına.

Aynı anda ilaçlansa bir sorun olmaz aslında.Bizim evde yok Allah'tan ama site yönetimi her sene site bahçesini ve blokları ilaçlatıyor belediyeden geliyorlar çok şükür böcek derdimiz yok.

Ben tarım ilacı alıyorum Karaköy'den adı Titan
Pamuklara döküp sokak kapısının pervaz aralarına, dolap arkalarına, mutfak tezgahının altına, banyo penceresinin pervazına aklıma gelen her kuytu köşeye koyuyorum, bunu bahar başladığı zaman her sene yaparım, böcekler ortaya çıkmadan. Çünkü geldikleri zaman öldürmeyi içim almıyor =(( Bu işlemi yaparken sabahtan yapıp, bütün pencereleri açık bırakarak evi terk ediyorum, çünkü saf tarım ilacı inanılmaz kokuyor. Bu arada sokak kapıma yakın yerlere de tesisat borularının arasına falan atıyorum ilaçlı pamuk. Ama tabi çok dikkatli olmak lazım, çok iyi havalandırmadan evde uyumuyorum

O bahsettiğiniz ilaçtan en alt katraki komşu uyguluyor gördük. Adı aynı.
Anlattığına göre döküyor mesela kenara. Bi gün çıkmıyolar ama sonra yine çıkıyolar.
Bi de ben kendim yapamam öyle ilaç milaç ben evin dip köşelerine bakamayan insanım ölü böcek varsa diye.

Aynı anda ilaçlansa bir sorun olmaz aslında.Bizim evde yok Allah'tan ama site yönetimi her sene site bahçesini ve blokları ilaçlatıyor belediyeden geliyorlar çok şükür böcek derdimiz yok.

Çok özeniyorum cidden.
Evden taşınasım var zaten.

Sırf bu yuzden Ağustosta kendimi çarşaflayıp uyudugumu bilirim bizimkiler dışardan geliyor uçuyorlar bide :ssz: Kapının altına falan iyice bez koyar klimayı açar öyle uyurum çok tiksiniyorum ya :47:

O bahsettiğiniz ilaçtan en alt katraki komşu uyguluyor gördük. Adı aynı.
Anlattığına göre döküyor mesela kenara. Bi gün çıkmıyolar ama sonra yine çıkıyolar.
Bi de ben kendim yapamam öyle ilaç milaç ben evin dip köşelerine bakamayan insanım ölü böcek varsa diye.

Ben sezon başı yaparım ertesi yıla dek kafam rahat, pamukla bıraktığım içindir belki uçmuyor çünkü tamamen
Ama bu kadar korkuyorsan en iyisi bir firmayla anlaşman, kolay gelsin

Sırf bu yuzden Ağustosta kendimi çarşaflayıp uyudugumu bilirim bizimkiler dışardan geliyor uçuyorlar bide :ssz: Kapının altına falan iyice bez koyar klimayı açar öyle uyurum çok tiksiniyorum ya :47:

Uçtuklarını ben de burda duydum ilk kez. Geberesiceler.
Çok moralim bozuk.

Çok özeniyorum cidden.
Evden taşınasım var zaten.

geçmiş olsunnnnn, nefretttt ederimmmmm bayılma derecesine geliyorum o canavarları görünce :14::14:

geçen ay baktım minik minik çıkıyor hemen ev sahibini aradım ziraatçı kendisi ilaçladı evi...

geçen senede bir firmayla anlaşmıştım 2 defa ilaçladılar anca kurtulduk :26:

şimdi ilaçlandığından beri görmedim dilerim görmem :25:

gecenin kaçı olursa olsun çığlığımdan apartman inliyordu :18:

eşimde bana kızıyordu 'adam mı yiyiyorlar' diye... :19:

ıyyyyy aklıma geldi bak :5:

geçmiş olsunnnnn, nefretttt ederimmmmm bayılma derecesine geliyorum o canavarları görünce :14::14:

geçen ay baktım minik minik çıkıyor hemen ev sahibini aradım ziraatçı kendisi ilaçladı evi...

geçen senede bir firmayla anlaşmıştım 2 defa ilaçladılar anca kurtulduk :26:

şimdi ilaçlandığından beri görmedim dilerim görmem :25:

gecenin kaçı olursa olsun çığlığımdan apartman inliyordu :18:

eşimde bana kızıyordu 'adam mı yiyiyorlar' diye... :19:

ıyyyyy aklıma geldi bak :5:

Aynen ya bi de çığlık atınca kızıyolar ne bağırıyosun diye bi de onla kavga ediyotum.

İlaçlattık evi zaten ama yine gördüm dün gece. Ölüydü gerçi. Eve girdikten sonra ilacın etkisiyle çok ilerleyememiş ölmüş.
Ama olsun şöyle evden uzak tutacak biley lazım. O ilk ilaçlattığımız firma kapanmayaydı iyiydi.

Uçtuklarını ben de burda duydum ilk kez. Geberesiceler.
Çok moralim bozuk.

Çoğu uçuyor zaten terlikle yaşlaştıgını görünce falan :18: Belediyeyi aradınız mı peki? Biz küçük tabletler kullanıyoruz bu yıl kullanmadık hemen yavrulanmışlar tableti attık öldüler işe yarıyor baya mutfak dolaplarına falan atıyoruz hep tuvaletede sprey sıkıyoruz gelmiyorlar

Aynen ya bi de çığlık atınca kızıyolar ne bağırıyosun diye bi de onla kavga ediyotum.

İlaçlattık evi zaten ama yine gördüm dün gece. Ölüydü gerçi. Eve girdikten sonra ilacın etkisiyle çok ilerleyememiş ölmüş.
Ama olsun şöyle evden uzak tutacak biley lazım. O ilk ilaçlattığımız firma kapanmayaydı iyiydi.

he ya bir de onlar bize bağırıyor :47:

sanki biz çok istiyoruz korkmayı :41:

yemin ederim sırf yaz onlar yüzünden gelsin istemiyorum :2:

Çoğu uçuyor zaten terlikle yaşlaştıgını görünce falan :18: Belediyeyi aradınız mı peki? Biz küçük tabletler kullanıyoruz bu yıl kullanmadık hemen yavrulanmışlar tableti attık öldüler işe yarıyor baya mutfak dolaplarına falan atıyoruz hep tuvaletede sprey sıkıyoruz gelmiyorlar

Özel bi firmaya ilaçlattık zaten mesele öldürmek değil yani zaten dün gece gördüğüm de ölüydü. İlaç etkisini gösteriyor.
Ama hiç girmemeleri lazım yaklaşmamaları lazım yani. Of.
Garanti veriyor mu ki belediye?
Taşınıcam ben galiba ya

Özel bi firmaya ilaçlattık zaten mesele öldürmek değil yani zaten dün gece gördüğüm de ölüydü. İlaç etkisini gösteriyor.
Ama hiç girmemeleri lazım yaklaşmamaları lazım yani. Of.
Garanti veriyor mu ki belediye?
Taşınıcam ben galiba ya

Elektrikli süpürgeyle yatakların altını falan temizlemeniz lazım o zaman :31: Belediyeninki işe yarıyor bence biz ilaçlatmadıkta komsumuz yaptırmıstı baya memnun kaldı..Bu seferde uçarak gelir bulurlar sizi

he ya bir de onlar bize bağırıyor :47:

sanki biz çok istiyoruz korkmayı :41:

yemin ederim sırf yaz onlar yüzünden gelsin istemiyorum :2:

Aynen öyle. Bahardan soğudum resmen.
Bi de dün gece gördüm ya sürekli bi yerlerimde bi kıpırtı hissi. Bişi geziyomuş gibi.
Elimi atıyorum yok.
Bi kere şey oldum mu günlerce böule.

Elektrikli süpürgeyle yatakların altını falan temizlemeniz lazım o zaman :31: Belediyeninki işe yarıyor bence biz ilaçlatmadıkta komsumuz yaptırmıstı baya memnun kaldı..Bu seferde uçarak gelir bulurlar sizi

Kaç kere ilaçlatıcam acaba daha.
Belediyeyi de arayayım bakalım.. İstanbul için nası bi numara arıyoruz?

Aynen öyle. Bahardan soğudum resmen.
Bi de dün gece gördüm ya sürekli bi yerlerimde bi kıpırtı hissi. Bişi geziyomuş gibi.
Elimi atıyorum yok.
Bi kere şey oldum mu günlerce böule.

o nasıl boynuna çıktı da sen cinnet geçirmedinnnn :53:

ben olsam kafayı yerdim :18:

adam kadar böceklerrr :14:

Back
X