• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamamböcüğ problemi.

o nasıl boynuna çıktı da sen cinnet geçirmedinnnn :53:

ben olsam kafayı yerdim :18:

adam kadar böceklerrr :14:

Geçirmediğimi kim söyledi. Yahu sonraki iki buçuk saat aralıksız ağladım titreyerek panik atak krizi geçirdim eşim beni bi sandalyeye oturttu üç saat susturmaya çalıştı. Sandalyeden kalkınca da direkt sokağa çıktım zaten annemin evine döndüm ilaçlatmadan dönmem diyerek. İki hafta da dönmedim.
O sürede iki kere ilaçlattı işte ona rağmen dün gece gördüm bi ceset.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçirmediğimi kim söyledi. Yahu sonraki iki buçuk saat aralıksız ağladım titreyerek panik atak krizi geçirdim eşim beni bi sandalyeye oturttu üç saat susturmaya çalıştı. Sandalyeden kalkınca da direkt sokağa çıktım zaten annemin evine döndüm ilaçlatmadan dönmem diyerek. İki hafta da dönmedim.
O sürede iki kere ilaçlattı işte ona rağmen dün gece gördüm bi ceset.

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

ayyyyyy hemen ara belediye yada bir yeriiii arkadaşım :43:

Allah yardımcımız olsun çok zor bir fobi bu, hemde o böcekler çok pissssssss :25:

Allah yardımcımız olsun çok zor bir fobi bu, hemde o böcekler çok pissssssss :25:

Ya hakkında konuştukça huylanıyorum zaten her tarafım kımıl kımıl şu an.
Geberesiceler bi tükenmedi nesilleri başlığı da zor okuyorum zaten kaşınmaktan.

Ya hakkında konuştukça huylanıyorum zaten her tarafım kımıl kımıl şu an.
Geberesiceler bi tükenmedi nesilleri başlığı da zor okuyorum zaten kaşınmaktan.

Ekosistemdeki yerleri umrumda değil komple geberip gidemediler bi.

Dinazorlar çağından beri mutasyona uğramayan tek canlıymış, nereye kaybolacaklar allasen....

Allah günah yazmasın bazen ben de düşünüyorum farenin yılanın bile yararı var da bunlar ne işe yarıyor Rabbim diye :26:

Dinazorlar çağından beri mutasyona uğramayan tek canlıymış, nereye kaybolacaklar allasen....

Allah günah yazmasın bazen ben de düşünüyorum farenin yılanın bile yararı var da bunlar ne işe yarıyor Rabbim diye :26:

Aynen kardeşim. Ne işe yarıyolar bilmiyorum umrmda da değil.
Doğanın dengesi çöküp de kıyamet kopacaksa bile son hamamböceğine kadar alayını öldüresim var.
Radyasyona dayanıklı olmak ne demek kafası kopsa da bir hafta yaşamalar falan uzaydan mı geldiniz bu nedir kardeşim böcek falan değil canavar bildiğin
Evimde radyasyondan etkilenmeyen bişey geziyo allahım sabır ver.

Aynen kardeşim. Ne işe yarıyolar bilmiyorum umrmda da değil.
Doğanın dengesi çöküp de kıyamet kopacaksa bile son hamamböceğine kadar alayını öldüresim var.
Radyasyona dayanıklı olmak ne demek kafası kopsa da bir hafta yaşamalar falan uzaydan mı geldiniz bu nedir kardeşim böcek falan değil canavar bildiğin
Evimde radyasyondan etkilenmeyen bişey geziyo allahım sabır ver.

çocukluğumda küçük emrahın bi filminde o malum yaratıkların olduğu bi sahneye denk gelmiştim. ( o adamın filmlerini hiç izlemem ama kanal değiştirirken denk geldim sonra da merakımdan salak gibi izledim) hay izlemez olaydım uykularım kaçtı ilk zamanlar. Üerinden yıllar geçti o sahne hala aklımda resmen travma oldu bana...

Kendimi güçlendirmek enaniyetimi bırakmak için saatlerimi o hayvanlara adadım. Allah kediyi sevimli yaratmış onları böyle tiksindirici yaratmış onların suçu ne neden öldürüyoruz hiç bi zararları yok diye öldürmemek ve onların varlığına alışmak için sokaklarda saatlerce onları izledim ama yok yenemedim içimdeki nefreti...

Evet. Malesef apartmanı bastılar. Her yaz basıyolar düzenli olarak.
Nefret ediyorum, aşırı iğreniyorum aşırı korkuyorum. En hassas olduğum konu.

Geçen sene bi ilaccı bulmuştuk gelip jel ilaçlama yapıyolardı. Kenarlara dolapların belli yerlerine vs sürüyolardı. İlk 14 gün den sonra bî daha eve yaklaşmama garantisi veriyolardı 1 yıllık kağıt imzalamışlardı garanti için vs.
Orayı tekrar bulamadık bu sene.
Sadece öldürme değil yani koruma da sağlanıyordu. Gerçekten de 1 sene tekrar görmemiştik.

Bu sene başka bi yere ilaçlattık, garanti filan konuşulmadı. Bunlar da jel ilaçlama yaptı ama yok. Demin yine banyoda gördüm bi tane. Ölüydü ama olsun. Eve girmemesi gerekirdi.
Uyuyamıyorum şu an diken üstünde oturuyorum.

İstanbulda var mı bi garantili ilaççı kurbanınız olayım ya.

Ayy canım umarım hemen sonuca erersiniz,onların da ölmesini istemem ama insan evinde istemez tabi...:((Fazla hayvan severim kusuruma bakmayın kızdığımı düşünmeyin sakın yapacak bir şey yok tabi ilaçlanacak ):50:

çocukluğumda küçük emrahın bi filminde o malum yaratıkların olduğu bi sahneye denk gelmiştim. ( o adamın filmlerini hiç izlemem ama kanal değiştirirken denk geldim sonra da merakımdan salak gibi izledim) hay izlemez olaydım uykularım kaçtı ilk zamanlar. Üerinden yıllar geçti o sahne hala aklımda resmen travma oldu bana...

Kendimi güçlendirmek enaniyetimi bırakmak için saatlerimi o hayvanlara adadım. Allah kediyi sevimli yaratmış onları böyle tiksindirici yaratmış onların suçu ne neden öldürüyoruz hiç bi zararları yok diye öldürmemek ve onların varlığına alışmak için sokaklarda saatlerce onları izledim ama yok yenemedim içimdeki nefreti...

Ya herkes yen falan diyor da. Ya bu da benim zayıf noktam olsun nolur ki.
Yenmesem nolur ki yani.
Zaten bin türlü derdim var bi de bunla uğraşıyorum.
Boynuma çıktığında panik atak geçirdim 3 saat titreyerek ağladım diyorum inanmıyolar.
Böceksiz ev istiyorum hayır çok mu bişey istiyorum niye ben yenmek zorundayım yani. Eşime de gıcık oluyorum üstüme gelip duruyor.

Ayy canım umarım hemen sonuca erersiniz,onların da ölmesini istemem ama insan evinde istemez tabi...:((Fazla hayvan severim kusuruma bakmayın kızdığımı düşünmeyin sakın yapacak bir şey yok tabi ilaçlanacak ):50:

eşim de öyle. Ben kriz geçirmeyecek olsam bırakacak besleyecek nerdeyse. :34:
Yok siz yine sevin. Hobi olarak yine sevin ama ben öldüklerinde sırıtmadan edemiyorum.
Böyle de pis bişi oldum çıktım.

eşim de öyle. Ben kriz geçirmeyecek olsam bırakacak besleyecek nerdeyse. :34:
Yok siz yine sevin. Hobi olarak yine sevin ama ben öldüklerinde sırıtmadan edemiyorum.
Böyle de pis bişi oldum çıktım.

böcek korkusu normal tabi canım haklısın bir şey diyemem onun için :(

ben eve ilk taşındığımda vardı evin yerleri tahtaydı mutfağı resmen yuva yapmışlardı. Bir de nasıl bi üreme sistemleri var bilmiyorum ama bi gecede torununun torununu görüyorlardı o kadar çoktu ki anlatamam. Direk ev sahibinin yanına çıktım ev sahibi gitti zirai ilaç satan yerden bi ilaç aldı küçük bi şişede ılık su ile karştırdı ve camsil kutusunu kuyup sprey şeklinde evin her yerine sıktı. bi kaç gün boyunca hepsi öldü onlar öldükçe süpürdüm attım ve bitti şükür. İlacın adını hatırlamıyorum ama zirai ilaç satan bi yere git istersen

Back
X