hamarat ev hanımları bizde burda toplanalım

able210

düşmez kalkmaz bir allah.
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
2.628
10
66
Diğer
kızlar ben kendimi yemek pasta börek çörek yapmaya adadım nerdeyse:9: ve çok iyi bir ev hanımı olmak istiyorum...sitedeki bütün ev hanımlarını ev kızlarını buraya davet ediyorum...birbirimize önerlerde bulunalım :16:

able210 hayatım evlimisin evli bekar olnca işler değişio daha bi bilgilendrmek gerek sonuçta 000dan başlıosun:)

yok tatlım ya ev hanımı degılım ama unıversıtede gıda muhendıslıgı okuyorum ınsallah mezun olunca yemek uzerıne bır yer acıcam:nazar::nazar::nazar:

ozaman iii heleki evleniceksen fevkalade ben nışanlıyken başlamıştım bir aşkla ev işlerine yemek yapmaya ama bir başladım pir başladım yani ne öğrenmek istersin sor sölim :)

bu gece burdayız bi yere salmam :60::60::60:

you know hergün gel bacım çok sorularım olucak sizlere
sen hamaratsın bayağa kaptım ben seni de..
canım servis yaparken hiç güleryüzlü olamıyrum yaa..hadi ye de git der konuşuom sanki:53:ama hiç hiç öle kötü değilim ya:5: mesela çayı bitene bile çay koymaya utanıyomr ne diyeceğimi şaşıyorum

valla sıkıştımmı misafire herşeyim hazır olr fazla elm ayağıma dolanmaz 6 7 çeşit sunarım yani

süper süper süper işte bende bunu çok merak ediyorum canım..bazıları var bi misafir gelse 5dk da donatıyolar otalığı işte bende böle olmak istiyorum ....neler yapıyosun canım mesela anlat anlat hadi:66:
ozaman iii heleki evleniceksen fevkalade ben nışanlıyken başlamıştım bir aşkla ev işlerine yemek yapmaya ama bir başladım pir başladım yani ne öğrenmek istersin sor sölim :)

canım bende sözlü sayılırım:1:şimdiden başlıcam senin yaptığın gibi...vay be bir başladın pir başladın he..destek aldınmı canım...çok gezen çok bilirmiş ben gezmiyorumda öğreneceim kimsemde yok....gerçi yemek yapmayı biliyomda ince işleri beceremiorum servis gibi hızlı olmak gibi

çıkmak zorundayım kızlar yarın gelicem öpüyorum siziiii süreki gelin topiğime olurmu

ayyyy tatlım bende bısı sorcam sana.hıc sevmesemde bazen davetsız mısafırler gelebılıo:37:bende onceden bısıler yapıp bole buzlukta falan saklamak bole geldıklerınde 5 dakıkada hazırlım ıstıyorum sence neler yapabılırım neler onerırsın sen neler yapıosun

neyse ben yazayımda sen gelnce okrsun valla ben evliyim bekarlıkta işyapmaya hiç benzemio herşeyi yapa yapa öğreniosun doğru bildiğin birçak yanlış oluo.mesela sabah kalktığım gbi o günün ana yemeğini hazırlar pişmeye bırakırım o pişerken ben etrafı toparlar temizliğimi yaparım işim bttiğinde kahvaltımı yaparım ben temizliği kahvaltıdan önce yapanlardanım çünkü çat kapı kahvaltıya komşum gelebilio.evim temiz olmalı gece yatarken toplu bıraktımmı sabah kolay oluo temizlik.öğleden sonra bir programım varsa vardır yoksa elişi.para kazandıran herşeyi severim.akşam üzeri 5 gbi ana yemeğin yanına pilavmı yapılacak ilk önce yarım saat bol tualu kaynar suna bekletirimki suyunu alsın lapa olmasın pilav daha sonra yıkarım bolsuda suyun rengi bembeyaz olmalı yağı bol katılmalı bilinenin aksine tereyağı pilavı ağır bir tat verir sıvı yağlı olmalı tereyağı katılacaksa pilavışehriyelerden sonra katınca kavururken tereyağı azıcık tat vermesi için katılmalı benim pilav ölçüm bire bir buçuktur pilavı kısık ateşte 5dk pişirince karıitırırım sonra dakkadabir ve 10k pişince pilavı alırım ateşten en son bir daha karıştırır dinlenmeye bırakırırm bir şeyle üzerinini sararım deminin alsın die soğumasın die ha bu arada sulu kaldı die korkmamalı o demini alırken bütün suyu çekio ayrıca baştan attığınız tuz suyla akıp gidio pişirirken tekrar atıorum.pilav deminin alırken bende çorbamı hazırlarım bukadar.şöyle bir gerçek var bekleyen yemek herzaman lezzetlidir ana yemek sabah yapımlı sebze olsun haaa et yemeği misal tavuk balık 1.5 saat önce başlanmalı pişirilmeye balık deilde.ama bir kuru fasulye nohut bekletlmeli bunların içine piştikten sonra tere yağında un kavurdunm offf çok güsel oluo.

Back
X