Hamarat hatunlar bi Baki verin hele..

Kağıt önermem, zamanla ıslaklıktan kötü oluyor
Mahalle arası küçük nalburlarla konuşun, çok bir şey tutmaz
Yapı marketlerde markalı kalebodurlar falan büyür iş
Orta karar az bir kalebodur işinizi görür, ortalama maliyeti de 100-150 yi geçmez
Teşekkür ediyorum

yaklaşık olarak genellikle mutfak tezgahıyla dolaplar arasına 3,5-4mt seramik gider, seramik yapıştırıcısı derz artısı ve derz hesaba katıldığında size çıkacak olan hesap orta kaliteli 30tl'lik bir seramik aldığınızda işçilik haricinde 180TL olacaktır, ancak seçeceğiniz seramik düz değil dekor olarak tabir edilen yani metreyle değil adet olarak satılan bir ürünse bu tutar 3 ya da 4 katına çıkar. onun dışında en şık duran tercih cam mozaiktir ama o da en pahalı seçenektir, metrekaresi 90 tl'den başlayıp 6000tl'ye kadar değişir =) işçilik ücretleri ustasından şehrine kadar değişiklik gösterir ama eğer bir seramikçiden alışveriş yapmayı dşünürseniz zaten size önerebilecekleri ustaları da vardır, yarım günlük bir iştir kısacık zamanda biter mis gibi bir mutfağınız oluverir. bu arada duvar kağıdından bahsetmişsiniz ama mutfak gibi sıcak buhar ve suyun bir arada olduğu bir ortamda duvar kağıdı ufak bir alan dahi olsa kullanmanızı tavsiye etmem, kısa sürede başınızı ağrıtabilir.

Kira evet ama 4 yıl oturacağız o yüzden biraz adam olsun istiyorum
kısmetinin nerde nasıl olacağı bellı olmaz bence çok kasma çok masraf gider idare er böyle
ben kendi evim olmasına rağmen para yok her biri bir fayans oturuyorum çünkü değişim için epey masraf çıktı şuan param yok yaptıracak

duvar kağıdı gibi plastik rulolar var ben mutfakta fayanslarımın üzerine kaplamıştım sıkılıp sökene kadar da bişi olmamıştı.

Back
X