hamieyimm

maviboncuk2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
685
356
123
Eskişehir
kızlar inanamıyorum şoktayım hala dün öğrendim hamile olduğumu, eşimin spermlerinde sıkıntı vardı, yaptığım kürler işe yaramıştı ama gözle görülür çok büyük gelişme yoktu.
Önümüzdeki ay aşılama için randevu almıştım. ve bu ay kendiliğinden hamile kalmışım, keseyi gördüm inşallah kalp atışını duyarız,
Allah isteyen herkese nasip etsin...
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.

kızlar inanamıyorum şoktayım hala dün öğrendim hamile olduğumu, eşimin spermlerinde sıkıntı vardı, yaptığım kürler işe yaramıştı ama gözle görülür çok büyük gelişme yoktu.
Önümüzdeki ay aşılama için randevu almıştım. ve bu ay kendiliğinden hamile kalmışım, keseyi gördüm inşallah kalp atışını duyarız,

gözün aydın canım. bu ay ne uğurlu bir aymış hep art arda hamile haberleri duyuyoruz:))))

ALLAH cc tamamına erdirsin inşallah canım

eşindeki sıkıntı tam olarak neydi

ilaç kullandınız mı kulandıysanız ne kullandınız

teşekkür ederim kızlar, eşimin sperm sayısı ilk başlarda 10 milyondu ileri hareketlilik ise çok azdı, doktorlar tüp bebek dedi, ben hazirandan beri kür uyguladım eşime
Allah razı olsun burdaki arkadaşlardan.
en fazla 25 milyona çıkarabildik sayıyı, zaten kürler de ağır gelmişti, üç ay devam edip bıraktık. İşte aşılama için gün almıştım. Rabbim nasip etti ama tabi daha kalp atışını duymadık. inşallah onu da saağlıkla duyarız. Bu arada biz meryem suresini okuduk 41 gün okunması gerek. Tam 41.gün de hamile olduğumu öğrendim..

ilaç değil de vitamin kullandık, proxeed plus, zinc kullandık.
Bunların dışında ben bu ay nerdeyse hergün yeşil soğan yedim, çok severim, etkisi oldumu bilmiyorum,
Eşim çakşır suyu, arı sütü bal polen, keçiboynuzu, fındık, ceviz falan..
ama bunları yaparken çok büyük değişim olmadı da birkaç ay sonra oldu değişim..

hayırlı olsun tatlım çok sevindim bilirim bebek aşkıyla yanmanın ne olduğunu tekrar gözün aydın:46::46::46::46::46::46::46::46::16::16::16::16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çok sevindim canım. bana özelden mesaj yazmışsın. sayım 100e ulaşmadığı için sana cevap yazamamıştım hemen. şimdi inan sana cevap yazmak için bilgisayarı açtım ve hamileyim başlığını gördüm. nasıl sevindim anlatamam.... Allah tamamına erdirsin.. bizim için de dua et bol bol:)) tebrik ederim:))

Allah razı olsun, dileyen herkese nasip etsin. Ben daha şoktayım hamile başkası sanki, görmesem inanmayacaktım, sayı o kadar düşüktü ki, burdan bi sürü arkadaşa mesaj gönderdim aşılama hakkında. Gerçekten beklemek çok zor, her ay acaba mı... Ne zaman bebek görsem tv de, yolda hep hasretle baktım, bu durumu yaşayan herkes bakıyordur eminim, rabbim sağlıklısıyla, herkese yaşatsın inşallah, dilerim ben de sağlıklı bir bebek dünyaya getiririm. 24 aralıkta kalp atışını duyacağız ,inşallah

Bunların dışında ben bu ay nerdeyse hergün yeşil soğan yedim, çok severim, etkisi oldumu bilmiyorum,

Allah razı olsun, dileyen herkese nasip etsin. Ben daha şoktayım hamile başkası sanki, görmesem inanmayacaktım, sayı o kadar düşüktü ki, burdan bi sürü arkadaşa mesaj gönderdim aşılama hakkında. Gerçekten beklemek çok zor, her ay acaba mı... Ne zaman bebek görsem tv de, yolda hep hasretle baktım, bu durumu yaşayan herkes bakıyordur eminim, rabbim sağlıklısıyla, herkese yaşatsın inşallah, dilerim ben de sağlıklı bir bebek dünyaya getiririm. 24 aralıkta kalp atışını duyacağız ,inşallah

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah..:nazar::nazar:

bizimde sayımızda hızımızda problem var..

2 yıl olacak kullanmadığımız şey kalmadı..
şimdide 3 aydır proxeed plus ve l arginine kullanıyor...
1 tüp denedik 2.yi deneyeceğiz..
inşallah bende seninki gibi bir mucizeyle karşılışırım
tekrar tebrikler..:emir_bebek:

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah..:nazar::nazar:

bizimde sayımızda hızımızda problem var..

2 yıl olacak kullanmadığımız şey kalmadı..
şimdide 3 aydır proxeed plus ve l arginine kullanıyor...
1 tüp denedik 2.yi deneyeceğiz..
inşallah bende seninki gibi bir mucizeyle karşılışırım
tekrar tebrikler..:emir_bebek:

inşallah canım o süreç o kadar zorlu bir süreç ki seni çok iyi anlıyorum, Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin

teşekkür ederim kızlar, eşimin sperm sayısı ilk başlarda 10 milyondu ileri hareketlilik ise çok azdı, doktorlar tüp bebek dedi, ben hazirandan beri kür uyguladım eşime
Allah razı olsun burdaki arkadaşlardan.
en fazla 25 milyona çıkarabildik sayıyı, zaten kürler de ağır gelmişti, üç ay devam edip bıraktık. İşte aşılama için gün almıştım. Rabbim nasip etti ama tabi daha kalp atışını duymadık. inşallah onu da saağlıkla duyarız. Bu arada biz meryem suresini okuduk 41 gün okunması gerek. Tam 41.gün de hamile olduğumu öğrendim..

:14::14::14::14::14: okadar yazdııım yazdııım hepsi gitti yanlış tuşa basmısım :27::27:

neyseee

sevgiseli ALLAH cc inşallahhhhhh sağlıkla sıhhatle hayırla kucağınaalmayıda nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende meryem süresini

41 kişiye dağıttım bi yerde okumuştum o arkadaşta hamile kalmıış bu şekide

bende yumurta takimi yaptırıyorum bu ay 3 yumurtam var 1 i çatlamıştı
progestoronuma baktı 18 çıktı

cumaı 30.günüm artık ne takdir ettiyse MEVLAM

hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah

:14::14::14::14::14: okadar yazdııım yazdııım hepsi gitti yanlış tuşa basmısım :27::27:

neyseee

sevgiseli ALLAH cc inşallahhhhhh sağlıkla sıhhatle hayırla kucağınaalmayıda nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:

bende meryem süresini

41 kişiye dağıttım bi yerde okumuştum o arkadaşta hamile kalmıış bu şekide

bende yumurta takimi yaptırıyorum bu ay 3 yumurtam var 1 i çatlamıştı
progestoronuma baktı 18 çıktı

cumaı 30.günüm artık ne takdir ettiyse MEVLAM

Rabbim yardımcın olsun, Allah sana da yaşatsın bu duyguyu inşallah

Rabbim yardımcın olsun, Allah sana da yaşatsın bu duyguyu inşallah

merhaba canımmm hayırlı olsun..... inan hamileyim yazını gördüğümde kendimiş gibi sevindimm eşimee söyledimm hatta oda çokk mutlu oldu.... aramızdann birilerinin iyileşip bu güzel haberi bizimle paylaşması çokk ama çokk sevindirici allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş meleğini:) sizin sayı dışında herhangi bir probleminiz varmıydı varikosel filan varmıydı hız ve morfolojiniz kaçtı acaba bilgi verirsen çok sevinirim canımm tekrar hayırlı olsun kendine ve bebğine iyi bak:)

merhaba canımmm hayırlı olsun..... inan hamileyim yazını gördüğümde kendimiş gibi sevindimm eşimee söyledimm hatta oda çokk mutlu oldu.... aramızdann birilerinin iyileşip bu güzel haberi bizimle paylaşması çokk ama çokk sevindirici allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş meleğini:) sizin sayı dışında herhangi bir probleminiz varmıydı varikosel filan varmıydı hız ve morfolojiniz kaçtı acaba bilgi verirsen çok sevinirim canımm tekrar hayırlı olsun kendine ve bebğine iyi bak:)

Allah bin kere razı olsun, inşallah senin haberini de alırız. Canım bizde varikosel yoktu, hormon bozukluğu yoktu, sperm sayısı haziranda toplam 14 milyondu ileri hızlı hareketli sıfırdı morfoloji de kötüydü, yukarıda yazdığım kürler sayesinde ağustosta sayı 30 milyon oldu, ileri hareketli sayısı(hızlı+yavaş) yüzde 58 oldu. ama eşime uyguladığım kürler ağır geldi bıraktık biz de. geçen ay tekrar baktırdık sayı 40 milyona çıkmış ama bu zaman zarfında bişey yapmamıştık kür vs. aşılama yaptıracaktım önümüzdeki ay. Yaşım 29. nasip bu ay hamileyim. Rabbim sana da nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Allah bin kere razı olsun, inşallah senin haberini de alırız. Canım bizde varikosel yoktu, hormon bozukluğu yoktu, sperm sayısı haziranda toplam 14 milyondu ileri hızlı hareketli sıfırdı morfoloji de kötüydü, yukarıda yazdığım kürler sayesinde ağustosta sayı 30 milyon oldu, ileri hareketli sayısı(hızlı+yavaş) yüzde 58 oldu. ama eşime uyguladığım kürler ağır geldi bıraktık biz de. geçen ay tekrar baktırdık sayı 40 milyona çıkmış ama bu zaman zarfında bişey yapmamıştık kür vs. aşılama yaptıracaktım önümüzdeki ay. Yaşım 29. nasip bu ay hamileyim. Rabbim sana da nasip etsin inşallah.

canımmmmmmm benimmm çok ama çok tşk ederimm güzel dileğin içinn aminnn rabbimm bana ve buradaki tümm kader arkadaşlarımızaa en kısa zamanda nasip etsinn inşşş sayınız baya bir yükselmiş canım maşallah biizmde sayı düşükk inşş en kısa zamanda çıkar 1 ay sonra sperm testimiz yapılacakk çok heyecanlıyım sayı ne kadar arttı çok merak içindeyimm 3 ayda ameliat olalı ama halen bir gelişme yok beklemek çok zor canımmmm ya ne biim bazenn umutsuzluğa düşüyoum sonra sizden böyle güzel haber alıyorumm seviniyorum umutlanıyorum allah senden de razı olsun canım tanıştığıma çok sevindimm güzell gelişmeleri bize bildir lütfennnnn:)

canım hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsün...

hayırlı olsun canım. burda hamilelik haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum. Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

maşallah canım senin adına çok sevindim darısı diğer bekleyenlere :) peki morfoloji sorunu var nıydı??

Back
X