hamieyimm

kızlar inanamıyorum şoktayım hala dün öğrendim hamile olduğumu, eşimin spermlerinde sıkıntı vardı, yaptığım kürler işe yaramıştı ama gözle görülür çok büyük gelişme yoktu.
Önümüzdeki ay aşılama için randevu almıştım. ve bu ay kendiliğinden hamile kalmışım, keseyi gördüm inşallah kalp atışını duyarız,
Allah isteyen herkese nasip etsin...
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
canım ne kadar sevindiğimi bilemez sin? hamileyim kelimesi çok güzel bir duygu olsa gerek. allah tamamınu erdirsin inşallah. bizlerede verir inşallah.:)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar, Rabbim isteyen herkese sağlıklısıyla bir bebek nasip etsin. Soran arkadaşlar olmuş evet eşimde morfoloji sorunu da vardı,
ama hamile kaldım şaşkınım fakat korkuyorum da... hamile kaldım ama inşallah sağlılkla devam eder.. parzatesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Allah ım ne olur sağlıklı bir bebeğim olsun ve burdaki isteyen herkese de nasip et.

Son düzenleme:
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar, Rabbim isteyen herkese sağlıklısıyla bir bebek nasip etsin. Soran arkadaşlar olmuş evet eşimde morfoloji sorunu da vardı,
ama hamile kaldım şaşkınım fakat korkuyorum da... hamile kaldım ama inşallah sağlılkla devam eder.. parzatesi kalp atışını dinlemeye gideceğiz. Allah ım ne olur sağlıklı bir bebeğim olsun ve burdaki isteyen herkese de nasip et.

tebrik ederim canım.Benimde eşimde hareket ve sayı ve hormon problemi vardı 3 ay ilaç tedavsisi oldu eşim ve ben 26 ay sonra hamile kaldım.İnşallah rabbim kucağına almayı nasip eder ve isteyen herkese bu güsel olayı herkese nasip eder.

merak etme inş her şey yolunda gider.peki keseyi gördünüz mü??yolk sac falan göründü mü eğer göründü ise inş..bebeğin de ordadır :)

tebrik ederim canım.Benimde eşimde hareket ve sayı ve hormon problemi vardı 3 ay ilaç tedavsisi oldu eşim ve ben 26 ay sonra hamile kaldım.İnşallah rabbim kucağına almayı nasip eder ve isteyen herkese bu güsel olayı herkese nasip eder.

oo süpper :) tedavi öncesi ve sonrası değerleriniz nasıl oldu?buraya neler yaptığınızı da yazarsan belki yararlanmak isteyen olur.

kızlar inanamıyorum şoktayım hala dün öğrendim hamile olduğumu, eşimin spermlerinde sıkıntı vardı, yaptığım kürler işe yaramıştı ama gözle görülür çok büyük gelişme yoktu.
Önümüzdeki ay aşılama için randevu almıştım. ve bu ay kendiliğinden hamile kalmışım, keseyi gördüm inşallah kalp atışını duyarız,
Allah isteyen herkese nasip etsin...
Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.

slm arkadaslar aranıza yenı katıldım .3senelık ewlıyım gecen ay basladık yumurtalama takıbıne ılk kullandıgım klomen bı işe yaramadı
yumurtalıgım buyumedı.tekrar klomen kullandım bu sefer işe yaradı 27mm oldu yumurtalıgım we çatlatma ignesi oldum.progestan kullanmaya basladım 10 gun boyunca 29 da kanda gebelık testı yaptırıcam inş sonucu pozitif olur.benım gıbı olan warsa lutfen bana yardımcı olsun.şimdiden teşekkurlerr.

merak etme inş her şey yolunda gider.peki keseyi gördünüz mü??yolk sac falan göründü mü eğer göründü ise inş..bebeğin de ordadır :)

canım on gün önce zaten keseyi görmüştük, dün kese büyümüş bakıldı, kalp atışını duyduk, doktor herşey yolunda dedi, on beş gün sonra tekrar bakacağız dedi, inşallah yolunda gider hamileliğim

ayy çok sevindim dua et nolurr bizimde olsun artıkk :)

inşallah canım Allah sana da yaşatsın bu duyguyu, beklemek çok zor yaşadım biliyorum, ama inan bana rabbimin düşündüğü bişey vardır bizzat yaşadım ben bunu, Allah inşallah size de bu mükemmel hissi yaşatsın, inan içimden gelerek dua ediyorum.

Back
X