Hamile ama...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.488
408
Merhaba arkadaşlar. . bi akrabamiz adına yazıyorum kendisi kayıtlı olmadığı için bi sor bakalım bi bilgisi olan varsa yazsın dedi..

soruyorum. ..

akrabamiz 5 haftalik hamile ve hamile olduğunu bilmeden diş ci ye gidip diş çektirmis... haliyle lokal anestezi yapmış doktor. .. bebeğe bi zararı olurmuki diye soruyor. ..
bi bilgisi veya tecrübe si olan varsa yada bir diş doktoru varsa aramızda. .cevaplarsa seviniriz. .. çok endişeliyim çok dua ederim size beni aydınlatırsanız diyor. ....

2 ayliktan önce yapilanlar bebeği etkilemez diye biliyorum ama çok emin değilim. Doktora sormakta fayda var

dişçilerde kullanılan lokal anestezikler hafif etkili ve hızlı yıkılırlar bir şey olacağını sanmıyorum sezaryanda bile anestezi veriliyor en az zararlı olanı

daha hamilelikten bi haberken yapılan işlemler bebeği etkilemez diye duydum

ama doktoruna danışsın yine de

bende şu an 6 haftalık hamileyim ve bilmeden antibiyotik içmiştim.doktorum bebek kesenin içinde oluşmadıkça etkilemez demişti.bebeğin kalp atışı başladıktan sonra ancak zararlı şeyler etki ediyor.5 haftalık gebelikte ancak daha kese oluşmuştur .bir sıkıntı olacağını sanmıyorum..

merhaba. ben sordum tanıdığım bir hekime ve bişey olmaz dedi. anestezinin bebeğe bir etkisi yok dedi. geçmiş olsun :)

arkadaşlar konu üzerinden bir yıl geçmiş ama bende şuan 5 haftalık gebeyim ve birleşmeden 9 gün sonra aneztezi alarak biyopsi işlemi yapıldı yani gebelikten hiç haberim yoktu,çor korkuyorum bebeği etkilemişmidir?

Doktorum iki uc aydan once bir islem yapma taraftari degilim demusti vardir bir bildigi doktora gidin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…