hamile anneler bakabilirmisinz

eminem39

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
325
78
13
27
Merhaba hamile anneler sizlerim insallah sag salim cocuklari olur size bir soru soracaktim yumurtlamadan 4 5 gun sonra goguslerin sisti halende sis bat 6 mayis sizce gogusumun sismesi regl mi hanilelik mi

Canım herkeste belirti farklıdır bende hiç belirti yoktu

bata 10 kala goguslerım cok hassas karnım şişti. ama meryemin de dedigi gibi herkeste farklı.

Valla ben 9+3 üm hiç bi belirtim Yok daha hamile olduğumu sık sık idrara çıkmamdan anlamıştım

Geceleri idrara kalkmazdım hamile olmadan önce şimdi iki üç defa kalkıyorum.su içersem çok sık gidiyorum hamile olmadan öncede vardı şimdide var.bide hamile olunca idrar daha koyu oluyo Ordanda öğrenebilirsin.

Geceleri idrara kalkmazdım hamile olmadan önce şimdi iki üç defa kalkıyorum.su içersem çok sık gidiyorum hamile olmadan öncede vardı şimdide var.bide hamile olunca idrar daha koyu oluyo Ordanda öğrenebilirsin.
Her zmn mi koyu oluyo yoksa ilk idrar mi koyu oluo

Valla ilk hamileliğimde karnım kasıklarım ağrıyodu göğüs uçları agrıyodu böyle Arada göğsüme zevkmi desem bi tuhaflık oluyodu.uykum çok geliyordu hep bi yorgunluk oluyodu.

Normalde her reglinda göğsün şişmiyosa bunda şiştise hamile olabilirsin

Valla ilk hamileliğimde karnım kasıklarım ağrıyodu göğüs uçları agrıyodu böyle Arada göğsüme zevkmi desem bi tuhaflık oluyodu.uykum çok geliyordu hep bi yorgunluk oluyodu.
Peki sizde de yumurtlamadan 10 gun sonra gogus sismeye basladimi ?

Bence kan tahlili yatır iki haftalık hamile bile olsan öğrenir rahatlarsın

6 haftalıktan şişme oluyo göğüs damarları göğüs uçları çıkmaya başlıyor koyulaşma başlıyo göğüs ucu ağrısı hepsi oluyo

Back
X