Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar arayla tahminen idrara cikiyordunuz mesela bndede soyle bisi vr belki onceden de oyledir ama dikkat etmedim bir bardak su bile icsem cok Boyle idrarim gelio gibiCanım herkeste belirti farklıdır bende hiç belirti yoktu
Her zmn mi koyu oluyo yoksa ilk idrar mi koyu oluoGeceleri idrara kalkmazdım hamile olmadan önce şimdi iki üç defa kalkıyorum.su içersem çok sık gidiyorum hamile olmadan öncede vardı şimdide var.bide hamile olunca idrar daha koyu oluyo Ordanda öğrenebilirsin.
Peki sizde de yumurtlamadan 10 gun sonra gogus sismeye basladimi ?Valla ilk hamileliğimde karnım kasıklarım ağrıyodu göğüs uçları agrıyodu böyle Arada göğsüme zevkmi desem bi tuhaflık oluyodu.uykum çok geliyordu hep bi yorgunluk oluyodu.
Pardan adete 10 gun kala dicekdim yumurtlamadan 4 5 gun sonra sisti isdePeki sizde de yumurtlamadan 10 gun sonra gogus sismeye basladimi ?
Yok hep sisyor isde o yuzden korkuyorun yani bilmedigim icon hamile olsam sismickmi die dusunuyorum ilk asamada simdi sstigi icin hamilmiyim die korkuyorunNormalde her reglinda göğsün şişmiyosa bunda şiştise hamile olabilirsin
kiminkiside 6 aylıkken oluyomuş bu dediklerim
Zaten onu bilmiom bilsemmm ahHamileysen normaldir