Hamile arıyorum

Allah razı olsun canım sayım tamam değil 8.hamile arkadaş okudu herbir hamilenin bir adet okuması benim için yeterli oluyo.
Rabbim sizlerin evlatlarını korusun sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben sayı diye düşünmüştüm canim arkadaslar birden fazla okumus ya ondan oyle sandım. Bence doger basliklara yaz arkadaslar girip bakmiyor olabilir yoksa kimse boyle bir istege hayir demez sanmiyorum. Benim surekli yazdigim basliklarda hamileler var. Tup bebek pozitifleri ve ikiz anne adaylari diye 2baslik istersen yaz bi? Sayin tamamlansin

Aminn canım inşallah Allah razı olsun benim için bir adet okuman yeterliydi fazla fazla okudunuz hakkınızı helal edin.Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin ins. Helal olsun canım n demek sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin Allahim ins

41 tane hamilenin okuması lazım canım 8.hamile okudu.
Her bir hamile arkadaşın bir adet okuması yeterli oluyo
Tamam canım bende bakim hamile arkadaşa diyim yazarım yine

Merhaba canım bende 2 deneme sonrası hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkesede sanada tez zamanda nasip etsin bende okuyorum canim

Arkadaşlar merhaba 3.tüp bebek sürecindeyim. 41 tane hamile arkadaş arıyorum benim niyetime ayetel kürsi okuyabilirlerse çok mutlu olurum.
Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin Allah okuyanlardan razı olsun gönlünden geçenleri rabbim ellerine versin.:KK36:

41 tane hamile arkadaşın birer adet okuması benim için yeterli arkadaşlar.
Hakkınızı helal edin vaktinizi alıyorum.
Allah yardımcın olsun canım. Okudum ben de :dua:

Merhaba canım bende 2 deneme sonrası hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkesede sanada tez zamanda nasip etsin bende okuyorum canim
Çok sağolun Allah razı olsun evladınızı sağ salim kucağınıza almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin rabbim inşallah

Ben sayı diye düşünmüştüm canim arkadaslar birden fazla okumus ya ondan oyle sandım. Bence doger basliklara yaz arkadaslar girip bakmiyor olabilir yoksa kimse boyle bir istege hayir demez sanmiyorum. Benim surekli yazdigim basliklarda hamileler var. Tup bebek pozitifleri ve ikiz anne adaylari diye 2baslik istersen yaz bi? Sayin tamamlansin
Bi bakayım canım çok sağolasın vermiş olduğun fikir için :)

melike222 melike222 hamile degilim ama 2 aylik anneyim ... 6 kez basarisiz tüp bebekten sonra dogal yoldan kavustum oğluma rabbim sizinde kucaginizi doldursun en kısa zamanda insalahh bitanede ben okudum

melike222 melike222 hamile degilim ama 2 aylik anneyim ... 6 kez basarisiz tüp bebekten sonra dogal yoldan kavustum oğluma rabbim sizinde kucaginizi doldursun en kısa zamanda insalahh bitanede ben okudum
Çok sağolun Allah razı olsun.
Allah katında hiçbir zorluğun olmadığını bu tedavimde daha iyi anladım. Olmaz denileni olduran Rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inşallah.
Allah evladınıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Back
X