Hamile arkadaşlar Allah rızası için bi bakabilir mi?

Öncelikle Allah gönlüne göre versin canım, inşallah çok bekletmez miniğin.
Ben korunmayı bıraktıktan sonra 3. ayda hamile kaldım ama ilk iki ay çok kafaya takmıştım sürekli araştırıyordum ovulasyon testleri yapıyordum reglim yaklaşırken test yapıp duruyordum 3. ay bunlardan vazgeçtim. O ara arkadaşlarım soğan suyu kürü yapıyorlardı rahim temizlensin diye o ay sadece onu yaptım.
İlişki takibi dersen o ay önce eşim grip oldu yataktan kalkamadı sonra bana bulaştı yumurta gününe yakın sadece iki ilişki olmuş. Reglim bir hafta gecikmesine rağmen hamile olabileceğim aklımın ucundan bile geçmedi. Belirti dersen sürekli uyukluyordum onu da gripten sandım ama sonra da devam etti. Bir de idrarımın kokusu değişmişti sanki hep bitki çayı içiyormuşum gibi kokuyordu başka da belirti olmadı.
Bence kesinlikle kafaya takmamalısın. Boşver bu konuyu hiç düşünme, araştırma, plan yapma kafan rahat olsun.

Öncelikle Allah gönlüne göre versin canım, inşallah çok bekletmez miniğin.
Ben korunmayı bıraktıktan sonra 3. ayda hamile kaldım ama ilk iki ay çok kafaya takmıştım sürekli araştırıyordum ovulasyon testleri yapıyordum reglim yaklaşırken test yapıp duruyordum 3. ay bunlardan vazgeçtim. O ara arkadaşlarım soğan suyu kürü yapıyorlardı rahim temizlensin diye o ay sadece onu yaptım.
İlişki takibi dersen o ay önce eşim grip oldu yataktan kalkamadı sonra bana bulaştı yumurta gününe yakın sadece iki ilişki olmuş. Reglim bir hafta gecikmesine rağmen hamile olabileceğim aklımın ucundan bile geçmedi. Belirti dersen sürekli uyukluyordum onu da gripten sandım ama sonra da devam etti. Bir de idrarımın kokusu değişmişti sanki hep bitki çayı içiyormuşum gibi kokuyordu başka da belirti olmadı.
Bence kesinlikle kafaya takmamalısın. Boşver bu konuyu hiç düşünme, araştırma, plan yapma kafan rahat olsun.
Amin canım inşallah teşekkür ederim darısı bize:)

Düşünmemeye calısıyorum da eşim sıkıştırıyo beni :) her ay gözüme bakıyo

Aramızda kısa sürede veya uzun sürede hamile kalan arkadaşlar var doğal yolla veya tedaviyle bu hayırlı haberi alanlar..Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
Biraz bize de yardımcı olsanız tecrübelerinizi anlatıp sorularımızı yanıtlasanız??

-Hamile kalmak için nasıl yöntemleriniz oldu?
-ilişkiden sonra yattınız mı bir süre ne kadar yattınız?
-bitkisel filan bişey denediniz mi?
Bizlerle paylaşın burda cinsellik konuları acılınca herkes bişeyler yazıyor hemen ama biz soru soruyoruz pek yazan yok
Öncelikle rabbim bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş :dua: ben doğal yolla hamile kaldım hemde evlendiğim ay özel bişey yapmadım sadece düğünümden 2 hafta önce adet olmuştum ama bişey duymuştum gebe kalmak istiyorsanız adetten sonraki tüm günleri kollayın 2.si ise ilişkiden önce lavaboya girin çünkü ilişkiden sonra lavabo ihtiyacınız olmasın ve uzanın 5/10 dk ben denedim işe yaradı hemen hamile kaldım ama bu işler birazda nasip meselesi herşeyin bi zamanı vardır üzmeyin fazla kendinizi umarım size azda olsa yardımcı olmuşumdur sağlıcakla kalın:anneadayı::KK200:

Öncelikle rabbim bebek bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş :dua: ben doğal yolla hamile kaldım hemde evlendiğim ay özel bişey yapmadım sadece düğünümden 2 hafta önce adet olmuştum ama bişey duymuştum gebe kalmak istiyorsanız adetten sonraki tüm günleri kollayın 2.si ise ilişkiden önce lavaboya girin çünkü ilişkiden sonra lavabo ihtiyacınız olmasın ve uzanın 5/10 dk ben denedim işe yaradı hemen hamile kaldım ama bu işler birazda nasip meselesi herşeyin bi zamanı vardır üzmeyin fazla kendinizi umarım size azda olsa yardımcı olmuşumdur sağlıcakla kalın:anneadayı::KK200:
Teşekkür ederim canım Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsin :)
Darısı bize :)
Demekki daha zamanı var diyorum
Ama zaten benim eşimin işi düzensiz yani bazen geceleri de çalışıyo oluyor
O yüzden hergün yapamıyoruz yumurtlama zamanı..
Bu ay yumurtlama haftam geçti rahim filmi çekindim filan derken kaldı
Sanırım gelecek aya aşılama olacak
Sen ilişkiden sonra 10dk mı yatıyodun?

Teşekkür ederim canım Rabbim sana da hayırlı doğumlar nasip etsin :)
Darısı bize :)
Demekki daha zamanı var diyorum
Ama zaten benim eşimin işi düzensiz yani bazen geceleri de çalışıyo oluyor
O yüzden hergün yapamıyoruz yumurtlama zamanı..
Bu ay yumurtlama haftam geçti rahim filmi çekindim filan derken kaldı
Sanırım gelecek aya aşılama olacak
Sen ilişkiden sonra 10dk mı yatıyodun?
Rica ederim yani 10 dk falan yeterli bide mümkünse ilşkiden sonra bir bez yada kağıt havlu vs. Tut önüne akıntın dışarya çıkmasın hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm:KK54:

Rica ederim yani 10 dk falan yeterli bide mümkünse ilşkiden sonra bir bez yada kağıt havlu vs. Tut önüne akıntın dışarya çıkmasın hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm:KK54:
Canım ben ilişkiden sonra yatabildiğim kadar yatıyorum ve peçete koyuyorum
Peki yumurtlama zamanı nasıl olmalı her gün mü gün aşırı mı

bende çok uğraştım gebe kalmak için şuan hamileyim. Denediğim yolları anlatacağım sana :)

-İlk olarak yumurtlama dönemlerini takip etmen gerek. Eğer takip edemiyorsan işini kolaylaştıracak uygulamalar indirebilirsin cep telefonuna.
-İlişkiden sonra ayaklarımı yukarda tutup 10-15 dakika sırtüstü yattım.
-Bitkisel olarak hiçbirşey kullanmadım.
-EN ÖNEMLİSİ BESLENMENE ÇOK DİKKAT ETMELİSİN.SİGARA,ALKOL VB.MADDELERDEN UZAK DUR. VE VE VE ASLA UMUDUNU YİTİRME BEN TAM UMUDUMU YİTİRDİĞİM AN RABBİM BANA NASİP ETTİ. ÇOK İSTEYİNCE OLMUYOR NASİPSE OLUYOR.DİLERİM RABBİMDEN SANADA NASİP EDER BİR EVLAT :)

bende çok uğraştım gebe kalmak için şuan hamileyim. Denediğim yolları anlatacağım sana :)

-İlk olarak yumurtlama dönemlerini takip etmen gerek. Eğer takip edemiyorsan işini kolaylaştıracak uygulamalar indirebilirsin cep telefonuna.
-İlişkiden sonra ayaklarımı yukarda tutup 10-15 dakika sırtüstü yattım.
-Bitkisel olarak hiçbirşey kullanmadım.
-EN ÖNEMLİSİ BESLENMENE ÇOK DİKKAT ETMELİSİN.SİGARA,ALKOL VB.MADDELERDEN UZAK DUR. VE VE VE ASLA UMUDUNU YİTİRME BEN TAM UMUDUMU YİTİRDİĞİM AN RABBİM BANA NASİP ETTİ. ÇOK İSTEYİNCE OLMUYOR NASİPSE OLUYOR.DİLERİM RABBİMDEN SANADA NASİP EDER BİR EVLAT :)
Sağol canım teşekkür ederim darısı bize seni de tebrik ederim saglıklı doğumlar canım
Biz adetten hemen önce başlamıyoruz ilişkiye bikaç gün geçiyo onun etkisi var mı? ben 28günde bir adet oluyorum 14.günüm yumurtlamadır diye o günlere yakın ilişki oluyo o da her gün üst üste değil..onun da etkisi var mı?

Sağol canım teşekkür ederim darısı bize seni de tebrik ederim saglıklı doğumlar canım
Biz adetten hemen önce başlamıyoruz ilişkiye bikaç gün geçiyo onun etkisi var mı? ben 28günde bir adet oluyorum 14.günüm yumurtlamadır diye o günlere yakın ilişki oluyo o da her gün üst üste değil..onun da etkisi var mı?[/QUO tabiki yumurtlama dönemleri çok önemli o günlerde ilişki olmasıda hamilelik şansını daha da arttırıyor. pes etme sakın :)Sağol tebriklerin için Allah razı olsun :)

Hamiş arkadaşlar ;) nasılsınızz
Ben hala gebe değilim
Bu ay yani Ekim’de aşılama olacak gibi gözüküyor:anne:

Ama son kez deniyim diyorum şimdi benim son adetim 25eylülde başladı 27eylülde bitti
İlişkide nezamana dikkat etmeliyim?
Bide ilk aşılamayla hamiş kalan var mı şans yüksek mi??:110::110:

Hamiş arkadaşlar :KK66: nasılsınızz
Ben hala gebe değilim
Bu ay yani Ekim’de aşılama olacak gibi gözüküyor:anne:

Ama son kez deniyim diyorum şimdi benim son adetim 25eylülde başladı 27eylülde bitti
İlişkide nezamana dikkat etmeliyim?
Bide ilk aşılamayla hamiş kalan var mı şans yüksek mi??:110::110:
Bende tup bebekten once bi asilama gecirdim..ama zaten onun oncesinde 4 kere falan klomn cat ignesi kullanmstm. 1 kere tuttu.9 haftalk kalbi durdu.kurtaj oldum.asilama bana sacma vakit kaybi geliyo.dr.um ikinci asilamayi yapalim diyince vazgecmistim.tup bebege yoneldik.kizima kavustum.simdi yine femara cat ignesi oldum.2 bebek icin.hayirlisi allahtan..sende insallah bebegine kavusursun.sayfalarin tamamini okumadim.hsg cekilmis miydin

28gunde bi adet goruyosan 9 ekimde yumurtlama olabilir.ovulasyon testi kullanabilirsin..oyle saatlerce yatma bence.30 dk yeterli diye dusunuyorum..

Bende tup bebekten once bi asilama gecirdim..ama zaten onun oncesinde 4 kere falan klomn cat ignesi kullanmstm. 1 kere tuttu.9 haftalk kalbi durdu.kurtaj oldum.asilama bana sacma vakit kaybi geliyo.dr.um ikinci asilamayi yapalim diyince vazgecmistim.tup bebege yoneldik.kizima kavustum.simdi yine femara cat ignesi oldum.2 bebek icin.hayirlisi allahtan..sende insallah bebegine kavusursun.sayfalarin tamamini okumadim.hsg cekilmis miydin
Amin canım inşallah
Hsg çekildim canım
Valla bilmiyorum ki klomen bana yaramadı sonra da aşılama diye konustuk
Tüp bebek hemen yaptıramam ki korkuyorum o süreç zor diyorlar :(

Yastık olabilir evet deniyim canım..doktora da gideceğim
Canım önce sende eşinde doktora git sonra yastık koymak ayakları havaya kaldırmak çok işe yarıyor. Ben bal tarçın kürü yapmıştım Ocak ayında Şubat ayında hamile kadım bi araştır istersen. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Ben asilama ol
Amin canım inşallah
Hsg çekildim canım
Valla bilmiyorum ki klomen bana yaramadı sonra da aşılama diye konustuk
Tüp bebek hemen yaptıramam ki korkuyorum o süreç zor diyorlar :KK43:
Bende pko vardi.sende sorun nedir.hiiic korkma tup bebekten..neresi zor ya.hicte zor degil.o kadr cabuk geciyo ki surec..yumurta toplama 30 dk suruyo anestezi altinda zaten...sonrasi transfer oda zaten 10 dk surmuyo normal muayeneden farksiz.hic korkma allah gucunu veriyo.olumlu dusun olumlu olsun..

Back
X