Hamile arkadaşlar bakarmısınız

ezmag30

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
225
108
23
39
Hamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş. Kızlar benim ayetel kürsim tamamlandı ALLAH hepinizden razı olsun ablam içinde okurmusunuz rica etsem oda hamile kalmak istiyor adı gülden şimdiden teşekkür ederim okuyan arkadaşlara

Son düzenleme:
Okudum senin için canım benim Rabbim kabul etsin şu kandil sabahının yüzüsuyu hürmetine :anneadayı::KK200:
Rabbim inşallah hepimize vatanına milletine hayırlı,dinini peygamberini bilen sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Cnm çokkkk teşekkür ederim amin inşallah ALLAH isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. İnşallah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip eder ALLAHIM

30 oluyorum bir ay icinde. Testlerin vs yapildimi tedavi gordunmu hic?
Cnm testlerimin hepsi yapılmadı adetimin 3. Günü yaptırmam gereken testler var onları yaptırıcam yumurtalıklarımda bir sorun yok sadece biraz geç gelişiyormuş ama geçte olsa büyüyüp çatlıyor sanırım bu ay klomen tedavisine başlatıcak doktorum

Cnm testlerimin hepsi yapılmadı adetimin 3. Günü yaptırmam gereken testler var onları yaptırıcam yumurtalıklarımda bir sorun yok sadece biraz geç gelişiyormuş ama geçte olsa büyüyüp çatlıyor sanırım bu ay klomen tedavisine başlatıcak doktorum
Hormon testleri yapilacaktir. Yumurta gec olusuyor gec catliyor olabilir her kadinin vucudu farkli nihayetinde fabrikadan cikmiyoruz rahat ol sen klomenle hamile kalan cok fazla insan var yumurta uzerinde cok etkili bir ilac insallah guzel haberler alirsin

Cnm çokkkk teşekkür ederim amin inşallah ALLAH isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. İnşallah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip eder ALLAHIM

Amin canım Allah razı olsun..
Ümidini sakın kaybetme ben 3 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyorduk eşimle.sürekli dua ettik nasip ya Allah dedik hep. çok şükür dualarımız kabul oldu. şimdi de sağlıkla kucağımıza almak için dua ediyoruz sürekli.ben duaların gücüne inanıyorum.
Annemin bir lafı var hem Rabbim kabul olmayacak duayı etmeyi nasip etmezmiş :)

Amin canım Allah razı olsun..
Ümidini sakın kaybetme ben 3 yıldır evliyim 2 yıldır bebek istiyorduk eşimle.sürekli dua ettik nasip ya Allah dedik hep. çok şükür dualarımız kabul oldu. şimdi de sağlıkla kucağımıza almak için dua ediyoruz sürekli.ben duaların gücüne inanıyorum.
Annemin bir lafı var hem Rabbim kabul olmayacak duayı etmeyi nasip etmezmiş :)
Ümidimi kaybetmedim hiç vakit saat gelince olacak inşallah ALLAHA sığındım dua ediyorum bekliyorum cnm

Hormon testleri yapilacaktir. Yumurta gec olusuyor gec catliyor olabilir her kadinin vucudu farkli nihayetinde fabrikadan cikmiyoruz rahat ol sen klomenle hamile kalan cok fazla insan var yumurta uzerinde cok etkili bir ilac insallah guzel haberler alirsin
İnşallah cnm daha önce gittiğim başka bir doktorda bana klomen vermişti 5 gün boyunca günde 2 tane içtim ve bir yumurtam oluştu ilaçsızda zaten o yumurtam oluşuyor doktorda klomenin yetersiz geldiğini söyledi. Şimdiki doktorumda dozajını yükselticek sanırım inşallah en kısa zamanda hamile kalabilirim ALLAHIM isteyen herkese versin

Bende okudum canım Allah kabul etsin :)
Rabbim sana ve isteyen herkese en hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin hamilelerede sağ salim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin bende dahil :) sende bizden esirgeme canım dualarını gıyabında dua kabul olurmuş inşallah

bende okudum canim Allah isteyen herkese saglikli sihatli hamilelikler bebisler versin..

Bende okudum canim . Şu mübarek gün hürmet ine Rabbim sana da nasip etsin insallah

al
Hamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
Allah en kısa zamanda senıde sevındırır ınsallah hayırlısı ise

Az önce çıkmam gerekti.okuduğumu yazabildim sadece.Rabbim hayırlı zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin arkadaşım

Back
X