hamile arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen :(

ecrin87

Kün Fe Yekün
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
13.981
3.501
248
merhaba arkadaşlar ben pkoluyum eşimde de morfoloji sorunu var 3,5 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı tedavilerim hep yarım kaldı benim işim yüzünden ve eşimin değerlerinin düşük olası yüzünden. bu ay karar aldık ve tedavimize başladık allahın izniyle. sizden ricam benim için 1 ayetel kürsi okur musunuz 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum 3 arkadaşımda topladı ve hamile kaldılar. bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine yardımcı olursanız çok sevinicem allah şimdiden razı olsun. hepinizin kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar :16::16:

Canım 5 tane okudum.Sende bana dua et olurmu :( rabbim şu mübarek günde bize nasip etsın hayırlı,sağlıklı bir evlat.

Okudum canim Rabbim su mubarek geceler hurmetine gonlunden geceni sana nasip etsin en kisa zamanda bebegine kavustursun insallah

Okudum canim Rabbim su mubarek geceler hurmetine gonlunden geceni sana nasip etsin en kisa zamanda bebegine kavustursun insallah

amin canım çok sagol allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin çok zor bir durum zor bir süreç rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin arkadaşım :)

canımmm canımmmmm ben okudum benımle bırlıkteee 10 oldu hamıle arkadaslarımda okudu dahada okuturum gormeyenlerde var yazıyı ben ınanıyorummm ve bu mubarek gunde rabbım dualarımızı kabul edıcek kımın duasının kabul olacagı bılınmez ama bırımızın duası kabul olur ınsalalhhhhhhh :16::nazar:

canımmm canımmmmm ben okudum benımle bırlıkteee 10 oldu hamıle arkadaslarımda okudu dahada okuturum gormeyenlerde var yazıyı ben ınanıyorummm ve bu mubarek gunde rabbım dualarımızı kabul edıcek kımın duasının kabul olacagı bılınmez ama bırımızın duası kabul olur ınsalalhhhhhhh :16::nazar:

amin canım çok sagol allah razı olsun sizlerden iyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri rabbim dualarımızı kabul eder inş. çok sagol canım:16::16:

bende hamile değilim ama 5 tane okudum.bende
hamile kalmak istiyorum.bende 41 tane hurmaya birer
tane meryem suresi okuttum.bugün eşimle her gün
birtane yemeğe başlayacağıız.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allah başkasından sana gelen duayı daha kolay kabul eder derler
inşallah duamız senin için kabul olur canım
ben de söyledim arkadaşlara tam saymadım ama 7 8 kişi olmuştur
Allahın izniyle ve hayırlısıyla gelecek bebeğin inşallah
bugün güzel bi gün bereketi de bol olsun inşallah hayrı da..

bende okudum Rabbim en kısa zamanda versin inşallah
41 hamileden 1er ayetel kürsi diye bildigim için 1 tane okudum:34:

Arkadasim bende okudum 6 haftalik hamileyim lutfen sende bana dua et saglikla ve hayirlisiyla gebeligim devam etsin ve minigim saglikla dogsun insallah hepimizin dualari kabul olsun insallah yuce rabbim buyuk o bir seyi istediginde yalnizca ol der .Rabbi heb li minnes salihin surekli bunu tekrarla

merhaba arkadaşlar ben pkoluyum eşimde de morfoloji sorunu var 3,5 senedir çocuk istiyoruz ama olmadı tedavilerim hep yarım kaldı benim işim yüzünden ve eşimin değerlerinin düşük olası yüzünden. bu ay karar aldık ve tedavimize başladık allahın izniyle. sizden ricam benim için 1 ayetel kürsi okur musunuz 41 ayetel kürsi toplamak istiyorum 3 arkadaşımda topladı ve hamile kaldılar. bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine yardımcı olursanız çok sevinicem allah şimdiden razı olsun. hepinizin kadir gecesi mübarek olsun arkadaşlar :16::16:

okudum canım bu gecenin hürmetine rabbim işallah kabul eder

Allah başkasından sana gelen duayı daha kolay kabul eder derler
inşallah duamız senin için kabul olur canım
ben de söyledim arkadaşlara tam saymadım ama 7 8 kişi olmuştur
Allahın izniyle ve hayırlısıyla gelecek bebeğin inşallah
bugün güzel bi gün bereketi de bol olsun inşallah hayrı da..

lepi ben şubat 2014 topiğinde de okumuştum 2 oldu ....

lutfen benim icinde okuyun 2 ayatel kususuu okuyun biri ecrin icin birinide bana okuyun lutfen bende caresizim evlendiyimden buyana cocuk istiyoruz olmuyo Rabbim bu gece herkesin sesini duyar dualarini kabul eder benim icindde dua edin gelen yil kadir gecelerimizi bebeklrimizz kucaklarimizda gecirelim dileyi ile herkese simdiden tesekkurler:14:

lutfen benim icinde okuyun 2 ayatel kususuu okuyun biri ecrin icin birinide bana okuyun lutfen bende caresizim evlendiyimden buyana cocuk istiyoruz olmuyo Rabbim bu gece herkesin sesini duyar dualarini kabul eder benim icindde dua edin gelen yil kadir gecelerimizi bebeklrimizz kucaklarimizda gecirelim dileyi ile herkese simdiden tesekkurler:14:

okudum cnm ALLAH kabul eder inş. sana ve isteyen tüm herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş.

Back
X