Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamile arkadaşlar bana da yardımcı olur musunuz lütfen :(
Selamin a le ykumm bende okudum rabbim kavul eder bu gunun yuzu suyu hurmetine
Bende klomen tedavisi goruyordum ama kendiligimden hamile kaldim pko hastasiydim
Umarim sanada gelir mucizen cunki benmki.mucizeydi rabbme çok dua ettim oldu ins daha fazla beklmden kavusursIıun
güzel dileklerin iin çok sagol canım allah razı olsun ben pkoluym klomen kullandım ama eşimde sorun olunca olmadı 3,5 senedir bekliyoruz doğru düzgün tedavide olmadık hayatşartları iş koşulları ama bu sefer tedavimin sonua kadar gitcem aksatmadan
çok sagol canım rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş.
canım benim inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım allah yardımcın olsun zor bir durum benimde dularım seninle canım arkadaşlardan allah razı olsun okurlar canım bundan emin ol rabbim yüüzmüze güler inş. canım inş. bizde en kısa zamanda hayırlısıyla meleklerimize kavuşuruz
Sercem ve ecrin bende okudum birer tane ins allahim dualarinizi kabul etsin
ecrin canim benim esiminde degeri dusuktu ve bendeolikistik hastasiydim esim caksir koku suyu ve keciboynuzu kuru icti bende klomen tedavisi goruyordum ve sogan ardindanda incir+havuc kuru ictim allaha sukur bizde faydasi oldu istsen sende bi dene
yardımın için çok sagol canım neler denemedimkibenim eşim pek bi inatçı çok fazla yiyen içen biri değil 3,5 sene onu ye bunu ye diye uğraştım en son akdardan ilaç yaptırdık onu yedi çok şükür vitamin ilaçlarıda aldık onuda daha yeni bu sene içti geçen haftaki testlerde değeri iyi çıkmış ben görmedi telefonda söylemişler bakalım hayırlısı olsun hepimiz için desteğin için sagol arkadaşım allah razı olsun
Slm kızlar. Ben bugün üye oldum. Paylaşımlarınızı o kadar beğeniyorum ki bu kadar paylaşımcı bir kitlenin bi parçası olmak istedim. Yaklaşık bir yıldır yasminle korunuyoruz. Her şey rayında görünüyor ama bu ay adetim bittikten sonra yine herzamanki gibi yasmine başladım. Ama son 10 gündür sabaha karşı aşırı gazım oluyo. Sürekli başım dönüyo. Midem hep ağzımda gibi. Çok halsizim. Ara ara karnım ağrıyo. Normalde doğum kontrol haplarını kullanırken ilk hafta ek bi korunma yöntemi kullanılması öneriliyo. Biz 2. Günden itibaren ek bi koruma olmadan birlikte olduk. Acaba ilaca rağmen hamile kalmış olabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
tatlım
sayamadım ben ama 10 u geçti sanırım benden okuyalarda
inşallah yakın bebeğinin sna gelmesi
dün sana ve senin nezninde tüm bebeği olmayanlara dua ettim
inşallah kabul olur tez zamanda
tatlım
sayamadım ben ama 10 u geçti sanırım benden okuyalarda
inşallah yakın bebeğinin sna gelmesi
dün sana ve senin nezninde tüm bebeği olmayanlara dua ettim
inşallah kabul olur tez zamanda