hamile arkadaşlar belirtilerini yazabilir mi acaba?

canım daha başlamadım ilaca gecen hafta verdi zaten doktor.bir an önce adet olsamda başlasam kullanmaya diye bakıyorum ama yok

Hii anladim canim. Test yaptinmi peki? Ama kadinlarin adeti senede 1 veya 2 defa saparmis benim basimada illa geliyordu. Yada kist cikiyordu. Bence 1 hafta kadar bekle sonra test yap eger hala adet olmadiysan bi doktora gorün derim.

dün test evde test yaptım canım negatif sonuçbakalım biraz daha bekliyim.zaman ne gösterecek

acaba hamilemiyimmm test yapmaya korkuyorum 6aydır her ayın 3ü dedinmi adet olurdum bugün ayın 4.olmadım veee hiç bi belirti yok adetle ilgili ne gögüslerim şişti ne karnım agrıyo nede başka bişey
acaba hamilemiyim

inşallah hamilesindir canım. benimde gögüslerimde ağrı karnımda gerginlik ve şişkinlik hissi kasıklarımda arada özellikle ani hareketlerde kramplar. kokuları daha çabuk hissetme yorgunluk uyku. özellikle öğleden sonra bastıran uyku sinirlilik...... veeee şu an hamileyim 1 hafta oldu öğreneli ve çok mutluyum. allah herkese nasip etsin inşallah.

amin canım çok teşekkürler:))Allah ım bebeğini kazasız belasız hayırlı bir evlat olarak büyütmeyi nasip etsin inşaaalh.

allahım bebeklerimize bir an önce kavuştursun ,ben 6 yıllık evliyim bu ay klomen kullandım adetimin 22. günü progesteron testi yaptırdım sonuç 43.50 çıktı ama hiç bir hamilelik belirtisi yok ama allahtan haplada olsa yumurtluyorum sadece beyaz akıntım var ama ben hapa bağlıyorum bunu başkada bişey yok paylaşmak istedim sizlerle teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…