hamile arkadaşlar belirtilerini yazabilir mi acaba?

sinemeeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
272
3
46
Çanakkale
benim adetime 10 gün var fakat gögüs uçlarım cok acıyor ve de şiştiler bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi acaba?benim adetliyken bile gögüslerim acımazdı.

canım benim için zaten en önemli belirti gögüslerdi gögüslerim dolgunlaştı ve acı vardı. inş hamilesindir..

benim adetime 10 gün var fakat gögüs uçlarım cok acıyor ve de şiştiler bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi acaba?benim adetliyken bile gögüslerim acımazdı.

benim ağzım zehir gibiydi yediğimden hiç bişey anlamıyordum millet hamilemisin yok ya deilim diyordum meğersem hamileymiş ilk öle belirti verdi bizim kız.a.s.

Bende reglim yaklaşırken olan belirtilerin hiçbiri(karnımda hafiften kasılmalar, belimde ağrı başlangıcı benzeri hisler olurdu 1 hafta öncesinde) olmayınca a-ha! demiştim :) Regl günüm saat gibiydi, saat şaşınca başta heveslenmek istemedim, 4-5 gün geçince bir de test yapınca anladım(eh yani) :) Öyle mide bulantısı falan o kadar erken dönemde olmuyor, reglin gecikene kadar bariz bir belirtisi yok.

slm canımm
benimde göğüsler dolgunlaştı ve elimi dokunamıyordumm adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardıı birde göbek ağrısı oldu bende göbeğim düşmüş gibi ağrıdı

ilk belirtiyi göğüsler veriyor tabi.Ama 10 gün erken olabilir.Çok ümitlenmeden bekle derim.Benimde göğüslerim hassaslaşmıştı.Hatta göğsümde elime birşey geliyo diye doktora gitmek istemiştim.Bunun üzerine röntgen çekilecekti ama gebelik şüphesi var diyince test yaptılar pozitif çıktı.oysa bebişim yapıyomuş.Birde adet öncesi sivilcem çıkar benim o ay hiç çıkmadı asıl budan şüphelenmiştim ben:)Bende 3. denememde gebe kalabildim.Her ay insan kendini dinliyor.İnşallah hamilesindir canım.

bende inanilmaz derecede kasik agrisi vardi doktor randevum vardi bi cuma günü o gece kasik agrisindan uyuyamadim, zaten adetim 1 hafta gecmisti ama uzun süre bekleyince hamislige ihtimal vermiyo insan =) ama hamileymisim... baska hicbi belirti yoktu bende

Son düzenleme:
benim göğüslerim komple kaşınıyordu şişlik ve dolgunluğun yanında anlamamıştım bi türlü bi de benim adetimde dengesiz 43 ü bulurdum bazen sivilcelerim de geçip geçip tekrar çıktı bi türlü olmadım aşırı sinirlilik vardı bende kasıkta ağrı hafiften hala inatla bekliyodum hastalancam diye ama 45 te test yapınca çıktı doktora gittim 5.5 haftalık hamileydim

benim sadece göğüslerim şişmişti
öyle dolgunlaşmışlardı ki dokunmaya cesaret edemiyordum
onun haricinde hiç bi belirtim olmadı ne kasık ağrısı nede başka bişey

bende çok duygusallaşmıştım herşeye ağlar olmuştum,adet günüm geldiğinde aynı adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı oldu ama adet olmamıştım sonra 3 gün geçince test yaptım ve mutlu son...

benim göğüslerimde herhangi bir değişiklik olmamıştı.En belirgin belirti ki ben o zaman adet olacağıma yormuştum kasığıma anlık bıçak saplanması gibi bi sancım olup belim kopuyor gibi oluyordu. Dişetlerim çok kanıyordu ve sabah kalktığımda yastığım su gibi oluyordu ağzımın suyunu resmen toparlayamıyordum. Bunların dışında doğurucam nerdeyse artık o bahsedilen belirtilerin hiçbirini yaşamadım....herkese göre değişir

Back
X