Hamile Arkadaşlar Bi Fikir Verin :o

derya_89

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
7
0
16
Gaziantep
Merhabalar ilk defa konu açıyorum yanlışım olursa affola :)

Dün itibariyle hamile olduğumu öğrendim (evde test yaptım iki çizgide koyu çıktı) henüz doktora gitmediğim için ne kadarlık olduğunu bilmiyorum yalnız kafamda şu soru var bu ay hamilelik beklemiyodum kasıklarımda sancı vardı bende sıcak kompres uyguladım sırtıma ve karnıma sizce bebeğime bir etkisi olmaz değil mi_??? Adet sancısı zannettim umarım ters bir etki yaratmaz bilgili arkadaşlar yardım edebilir mi lütfen :O

bişey olacaqını sanmıyorum ben ama evde yapıolan testlere pek inanmıyorum bende hamılelıqımde 2 kez yaptım yok cıktı saqlık ocaqına qittim kan verdım hamıle olduqumu öqrendim

canım gözün aydın bişey olmaz kasık ağrıların rahmin büyümesinden kaynaklanacak o yüzden korkmaa önünde güzel bi 9 ay var her günün tadını çıkar

ben hamile olduğum ay 3 yerde kaplıcaya girdim 1 kez hamam, 1 kez sauna buhar odası kese yaptırdım :)) bana bişey olmadıysa sana hiçbişey olmaz. öğrenene kadar allah korur derler. için rahat olsun :) 4 aylık hamileyim şuan çok şükür.

he bu arada dr kontrolüne gittiğimde bende tedirgin oldum drum güldü bişey olmaz korkma dedi. he bide hız trenine falan da binmiştim çocuğu resmen ayran yapmışım :))) fırlama olcak oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…