hamile arkadaşlar dr ve doğum için düşündüğünüz hastaneleri paylaşır mısınız

nrdnormnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
4
0
36
İstanbul
hamİLe arkadaşlar 22 haftalık hamileyim we kontrollerimi özel bi dr gidiyorumm
bebeqimin boynuna dolanmış kordon var ve makat geliş yani sezeryan olma ihtimalim yüksek..
hastane konusunda kararsızımm ..Hastaneyle alakalı bilgilerinizi paylaşır mısınızz ??
Dualarınızı eksik etmeyinn

allah hayirli ve saglikli ve bir o kadarda rahat bir dogum nasip eder insallah.bebeginiz daha cok kücük 22 haftalik bebkler zaten genel olarak olarak makat gelisi denilen bi pozisyonda olurlar 37.haftaya kadar bebekler dogum pozisyonunu alirlar.yani sezaryen diyip kesin bi kaniya varmak icin henüz cok erken.kordon dolanmasida cok tehlikeli bir durumda olmadigi sürece dikkatli takiplerle cok önemli olmuyor ve zamanla bebegin boynundan cikiyor zaten.doktor gibi konustum biraz ama bende biraz sıkıntılı bir hamilelik dönemi gecirdim.o yüzden böle uzun uzun yazma ihtiyci duydum. dr um bana cok destek oldu saolsun.eger istanbuldaysaniz ve avcılara yakın biryerlerde oturuyorsaniz dr umu kesinlikle tavsiye ederim.ismi türkan mutafoglu eger detay ögrenmek isterseniz tam adresini telini falanda verebilirim veya googleden bakabilirsiniz.allah bir avazda saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin...

amin çok teşekkür ederim canım.makat geliş pozisyonundan çıkamaması boynundaki kordon.boynundaki kordon sayısı 2
bundan dolayı endişeliyim.istanbulda oturuyorum dr. alakalı bilgi alabilir miyim ? hangi hastanede

özel muaynehanesi var hastanede calismiyor 70 lira muayne ücreti. marmara cad. erenler apt. no.20 kat.1 d.2 avcılar merkez adresi bu tel.0212 593 93 80. biz 3 arkadas bu dr la yaptik dogumlarimizi ve cok cok memnun kaldik hala görüsüyoruz dr umla sadece dogum degil her konuda yardimci muhtesem bi insan.en azindan bizim icin öyle oldu.daha memnun olmayan kimseyi duymadim ve bu cevrede oldukca tanınan bi dr.dogumumuda avcılar hospitalde sezeryanle yaptim(dr um cok fazla normal dogum taraftari olmasina ragmen olmayinca olmuyor mecbur 10 saat sonunda sezeryanle dogum yaptim)hastaneden de memnun kaldim yemekler temizlik cok iyiydi.hastanede de a dan z ye yatisimdan tutta cikisima kadar herseyle dr um ilgilendi ve hicbir sıkıntı yasamadık sükür.sende arastirabilirsin istersen. allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin...

amin canım çok sağol bilgi içinde çok tşk ederim hastane ücreti nedir ve dr ayrı ücret alıyor özel olduğu için sanırım .peki doktor ücreti hakkında bilgin var mı

valla ben dogum yapalı 1 sene oldu türkan hanim normal doguma 500 tl sezeryana 1000tl alior.avcılar hospitalle ssk anlasmasi var ben bundan yararlandigim icin hastaneye hic para ödemedim sadece türkan hanima 1000tl sezeryan parasi ödedim.6 haziran da görümcem de türkan hanımla avcılar hospitalde dogum yapti sezeryanle. oda aynen sadece türkan hanima1000tl ödedi.türkan hanım tercih ettigin baska hastaneler varsa oralarada gelior ama sadece avcılar hospitalle ssk anlasması var.

Back
X