hamile arkadaşlar ense kalınlığı ölçümü yaptıranlar kaç çıktı değer ?

nnagihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
561
65
98
41
mrhb kızlar ense kalınlığı testi yaptırdım bu gün ve 1,9 çıktı. doktorum herşey yolunda dedi kiminn daha düşükte olabiliyomuş babaya yada genetiğe bağlı olabilir dendi. sizlerin kaç çıkmıştı değerleri ????

nagihancım. benim ilk kızımın 1.9 çıkmıştı. ben hiç korkmamıştım çünkü gayet normal. doktorda zaten normal olduğunu söyleyip başka test yaptırmamıştı. kızım sağlıklı doğdu çok şükür. şimdiki kızımda daha düşük bir değer 1.2 çıktı. Ancak yaşımdan dolayı (34) olan risk sınırda çıktı. Dörtlü test istendi yaptırdım temiz çıktı. Yvzyvz rumuzlu arkadaşın yazdıklarını oku. Onun bebeğinin de 1.9 çıkmış aynı bizimki gibi. Ama kız harap olmuş durumda çünkü doktoru çok korkutmuş ve hemen amniyosentez istemiş !!!!!!!!!! Üçümüzde de değer aynı ama yvzyvz'un doktoru kızı paniğe sürüklemiş resmen. Demek istediğim 1.9 veya bu ayarda başka bir rakam olsun, tüm bu değerlerin iyi yada kötü yorumlanması tamamen doktorun görüşüyle alakalı. Her doktorun görüşü nedense birbiriyle çelişiyor, biri gayet iyi derken biri çok kötü diyebiliyor.

cnm benimde 1,59 çıktı..endişelenme benm dr um 3 ü geçmezse sorun yok demişti..ıçini ferah tut..

çok sğln kızlar ya. haklısınız sanırım doktordan doktora değişiyor . ozaman doktoruma güvenmeliyim. ama işte insan bi an korkuyor endişe ediyor rabbim herkeze sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Canım 3 ün üstü ve 1 in altı tehlikeli gayet iyi bir sonuç çıkmış seninki kafayı takacak bişey yok

çok sğln kızlar içimi rahatlattınız. cuma günüde hayırlısıyla test sonucunu alıcam inş 2 li teste temiz çıkar. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

evet aldım bu gün çok şükür herşey normal test temiz rabbime hamdolsun. çok sğl ilgilendiğin için

Back
X