- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
canım benim stres inan SIFIR çok rahatımruyamelegim canim bana diyordun test sonucumu beklerken cok stres yaptin cok kafana taktin diye ama goruyorumki sende benden asagi degilsin...tabi insanin basina gelmeyince anlamasi zorr..ancak basina gelen anlayabiliyor...
CANIM BENİM İNŞALLAH HAYIRLI OLAN SONUCA ULAŞIRIM Şenizmeleğim sonucunu hayırlı haberlrle bekliyorum inşallah:Saruboceq:
belirtilere gelince..
benim akıntım fazlalaşmıştı ilkinde ikincisinde olmamıştı..
ilkinde mide bulantım hiç yoktu ikincisinde çok oldu..
ortak tek nokta uykuya eğilim olmuştu..
sen ne durumdasın tatlım.
CANIM BEN PEK YATABİLEN BİRİ DEĞİLİM DİNLENMEYE ÇALIŞIYORUM GAYET İYİYİM SORUN YOrüyameleğim nasıl gidiyo canım bol bol yat dinlen belirtin var mı?
canım benim stres inan SIFIR çok rahatım
ben buradaki bir çok arkadaşın belirtilerle ilgili meraklarını bir topic altında paylaşmak isedim kendimde şuana kadar hiç belirti bulmadım belkide aramadım sadece heyecan var stres asla yokŞeniz
Cnm benım tek belrtım transferın 8cı gunubaşlayan kanlı akıntı bu akıntı kımı zaman kanamaya dondu kımı zaman akıntı oldu ama hala devam edıyor yatınca bışe yok ama ayakta oldummu başlyor artık alıştım doktoruma guvenıyorum korkma dedı ve bır bıldığı vardır...
Kanama olmasına rağmen değerlerımde 11.gunden 14.gune katar hep 2katıyukseldı allaha çok şukur ınsallah hep boledevam eder
darısı sana meleğim.. :)
Cnm benım tek belrtım transferın 8cı gunubaşlayan kanlı akıntı bu akıntı kımı zaman kanamaya dondu kımı zaman akıntı oldu ama hala devam edıyor yatınca bışe yok ama ayakta oldummu başlyor artık alıştım doktoruma guvenıyorum korkma dedı ve bır bıldığı vardır...
Kanama olmasına rağmen değerlerımde 11.gunden 14.gune katar hep 2katıyukseldı allaha çok şukur ınsallah hep boledevam eder
darısı sana meleğim.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?