E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ruyamelexgxim
-
TEŞEKKÜR EDRİM EVET BELİRTİLERİN ZAMANIDA ÖNEMLİ HAKLISIN CANIMa.sgüzel bir topic açmışsın canım. evet hamile arkadaslar belirtilerini yazarlarken birde bu belirtilerin ne zaman başladığını yazarlarsa, biz bebiş isteyen anne aday adayı olarak çok sevinicez :)
bende hiç biri olmadı hala dahada yok
bazen hamile değilmiyim diye düşünüyorum
amausgde bebeğim bana el sallıyor
rüyameleğim nasılsın? nasıl gidiyor sayılı zaman çabuk geçmiyor ama nasıl olduğuınu merak ettim 20 kasım ı bekleyecekmisin test için?
canım benim sağol beni düşünmen ne hoş valla gayet iyiyim annemden kaçtım :)
kardeşim hafta sonu olduğu için evde onda konaklamaktayım yanlız bırakmıyorlar sağolsunlar kendimi gayet iyi hissediyorum moral olarak belirti dersen yok test içinde 20 kasımı beklemeye karar verdim canım sen nasılsın:1hug:a.s.
CANIM İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL GÖNLÜNCE OLUR:1hug:canım benim tabii düşünücem seni walla hamişim diye topic açmanı dört gözle bekliyorum. ben iyiyim çalışıyorum haftaya cumaya dr kontrolüm var bakalım inşallah herşey yolunda gider. ayın 20 sini beklemene sevindim umarım güzel haberler alırsın canımm:1hug:
rüyameleğim çok güzel bi topik aynı gün öğrenicez seninle sonuçlarımızı umarım kocaman hamileyiz yazarızzz allah bize bekleyecek sabrı versin bende kendimi zor tutuyorum ama bende hiç stres yok çok rahatımmmm umarım sonuna kadar böyle giderrr aminnn
CANIM ÇOK SAĞOLASINcanım ruyacım nasılsın aklım hep sende valla ayy su mujdelı haberı bı versen rahatlıycam.ben balıkesırde anneme geldım persembeye kadar memleketımdeyım cok sukur...ara ara gırechlhrım ancak çok opûum.
CANIM BENİM İNŞALLAH KESEYİDE GÖRECEKSİN KALP ATIŞINIDA DUYACAKSIN HAYIRLISIYLA.Rüyacımmmmm benc senınde poztıf :))) 20kasımı beklemen çok iyi oldu walla zaten ne kaldı şurda ... Bak bende kese mızı gormek için teeeeee 24kasımı beklıcem :))umarım ıkımızınde yuzu guler cnm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?