Ben tedaviye gidiyorum yumurtalıklarım zayıfmış bence sizde gidin bi doktor kontrolünden geçin benim şu an gördüğüm tedavi ile 3 tanıdığım hamile kaldıKızlar 8 aydır korunmuyorum ama bebeğim olmuyor bi kez düşük oldu 2021 de anne olmak istiyorum çok zor durumdayım hersey çok zoruma gidiyor pandemi dolayısıyla evdeyim sürekli instagram da geziniyorum her yer bebek videolarıyla fotoğraflarıyla dolu etrafımda hamile bebekli arkadaşlar eşim başta fazla kafasına takmıyodu oda şimdi belli etmesede çok üzülüyor lütfen yardımcı olabilir misiz siz neler yaptınız ben gibi çok arkadas var biliyorum Allahım hepimize hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah
3 tane doktora gittim 2 özel 1 i devlet ama tedavi vermiyorlar düşükten 1 sene geçsin bi sefer doğal yolla hamile kalmışsın tekrar olur diye bende istiyorum tedavi görmek ama işte benim sorunum yumurtlama geç oluyor adetim zaten düzensiz çoğuna ilaçla oluyo bu ay soğan kürünü denedim 11 günüm ne olacak bilmiyorumBen tedaviye gidiyorum yumurtalıklarım zayıfmış bence sizde gidin bi doktor kontrolünden geçin benim şu an gördüğüm tedavi ile 3 tanıdığım hamile kaldı
Canim sebepsiz yere hamile kalamiyorum sanıyordum meğerse öyle değilmiş.3 tane doktora gittim 2 özel 1 i devlet ama tedavi vermiyorlar düşükten 1 sene geçsin bi sefer doğal yolla hamile kalmışsın tekrar olur diye bende istiyorum tedavi görmek ama işte benim sorunum yumurtlama geç oluyor adetim zaten düzensiz çoğuna ilaçla oluyo bu ay soğan kürünü denedim 11 günüm ne olacak bilmiyorum
Kızlar 8 aydır korunmuyorum ama bebeğim olmuyor bi kez düşük oldu 2021 de anne olmak istiyorum çok zor durumdayım hersey çok zoruma gidiyor pandemi dolayısıyla evdeyim sürekli instagram da geziniyorum her yer bebek videolarıyla fotoğraflarıyla dolu etrafımda hamile bebekli arkadaşlar eşim başta fazla kafasına takmıyodu oda şimdi belli etmesede çok üzülüyor lütfen yardımcı olabilir misiz siz neler yaptınız ben gibi çok arkadas var biliyorum Allahım hepimize hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah
Bende çektireceğim canım da doktor 1 yıl olsun dedi 3 ay daha deneyeceğim peki sen nerde çektirdin rahim filmini devlette mi özelde mi ve bayılttılar mı ?Canim sebepsiz yere hamile kalamiyorum sanıyordum meğerse öyle değilmiş.
1.5 senedir denemem ve olmayışı üzerine Ankara Hacettepenin profuna gittim.Minik bir kist patlamış ve olduğu yere kanamis tüpün yapışmış görünüyor acilen rahim filmi dedi.2 ay bekleyeyim olmazsa cekileyim dedim baktım olmadı hittim çektirdim o ay hamile kaldım...
Mutlaka bir uzmana danış...
Saol canım verdiğin bilgiler için söyledikleri araştırıp kullanacağımen azından hamile kalabildiğini biliyorsun üzülecek bir şey yok. Şu an muhtemelen stres yapıyorsun bu işin düşmanı stres takıntı.
Benim kafam rahattı biraz. Korunmayı bıraktık. Ve ben aslında korunmayı bıraktığımızda çocuk fikrine çok hazır değildim ve zaten hemen de olmaz diyordum. Eşim çok istediği için o sürece girdik. Kısmet hemen oldu. Sanırım tamamen kafa rahatlığı bu iş.
bu arada benim iltihaplı romatizmal rahatsızlığım var onun için vitamin kan değerlerm sürekli kontrol altındaydı. Çok fazla takviye kullanıyordum. Korona sebebiyle eşime de içirmeye başlamıştım Belki onun da etkisi olmuştur.
b12 d vitaminleri ve demir önemli. İkiniz de baktırın bunlar yüksek olmalı. Omega 3 kullanıyorum. D3+k2 düzenli günde 5-6 damla alırım. Hala alıyorum.
Bir de ek olarak omepa q10 kullanıyordum. Gebelik öncesi. Yine rahatsızlığım için doktorum vermişti. Tesadüfen tüp bebek tedavisi gören bir arkadaşımın da bu takviyeyi eşli olarak kullandığını öğrendim. Hem sperm kalitesini düzeltiyormuş hem yumurtlamayı.
Propolisli ballı karışımları kullananlar var.
Bu dediklerimi çocuk için değil de genel bağışıklık için dikkat ederseniz daha iyi tabi
Stres yapma dediğim gibi en önemlisi.hayırlısıyla doğru zamanda olur inşallah.
İyi bir doktor ultrasonda fikir sahibi oluyor kuzum çekilip çekilmemesi ile ilgili.Baska bir yere daha danış.Bende çektireceğim canım da doktor 1 yıl olsun dedi 3 ay daha deneyeceğim peki sen nerde çektirdin rahim filmini devlette mi özelde mi ve bayılttılar mı ?
Tamam canım saol bilgi verdiğin içinİyi bir doktor ultrasonda fikir sahibi oluyor kuzum çekilip çekilmemesi ile ilgili.Baska bir yere daha danış.
Ben Ankara'da Lokman Hekimse anestezi ile çekildim.Kimi açıyor kimi acımıyor dedi.
Ama bana öneren prof imkanın varsa ozelde anestezi ile çekil ağrılı bir uygulama dedi ve riske girmek istemedim anestezili çektirdim.Cok kolaydı ya.
Aynen ben çevremde çok duyuyordum ama kendi başıma geleceğini hiç düşünmedim. Gerçekten hamile kalamama veya düşük çok fazla oluyor ☹Çocuk yapmak ne zor iş bu zamanda ya, ben neler yapmadım ki neler içmedim ki nerelere gitmedim ki olmadı, tüp oldu, kısmet, inşallah sağlıkla kucaklarım, kardeşleri kolay olur inş
Evet malesef ilerde daha zor olcak çocuk bişdiğin lüks oldu şuan, rabbim tez zamanda nasip etsin en kolay yoldan inşAynen ben çevremde çok duyuyordum ama kendi başıma geleceğini hiç düşünmedim. Gerçekten hamile kalamama veya düşük çok fazla oluyor ☹
Eşim muayene oldu canım sorun yok bende pko var işte illet hastalık bakalım Allahım hayırlısını versinBacım ben baya bi uğraştım bildiğin uğraştım. Doğal kürler de denedim tedaviler de denedim amh düşük olunca tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu.
Az zaman olmamis bi muayene olun mutlaka eşinle
Valla öyle dünya ya sanşsız gelmişiz gibi herkes ilk korunmadığı ayda hamile kalıyo kimisi istemiyo oluyo çoğu aldırıyor bitik durumdayım canımMerhaba kızlar, bende Eylülden beri deniyorum ama suana kadar bendede birsey yok. Insan ister istemez kafaya takıyor. Ova testleri ile takip ediyorum ve cok heycan yapıyorum ama ay sonu negativ çıkınca insan üzülüyor tabi
Saol canım insallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini ben daha 22 yaşındayım ama çok istiyorum evlenmeden önceden beridirMerhaba. Ben 4 haftalik hamileyim.ikinci denemede nasil hamile kaldigimi anlatayim ki birinci denemyi saymiuorum cunku ovulasyon gunumu tam tespit edemedim sanirim. Yasimdan oturu (38) hemen doktor muayenesine gittim. Ayni sekilde esim de... doktor yumurta takibi yapalim zaman kaybetmeyelim dedi. Ve basladik. Sansima bu ay iki yumurtam catladi. Ikisini de degerlendirdik. Sukur 11 gun sonra hamile oldugumu ogrendim. Yumurta takibi cok onemli. Bosa zaman harcamamid oluyorsun arkadasim. Yani ornegin doktor ultrasonda yumurtanin yarin catlayacagini goruyor ve yarini degerlendirin diyor. Iliskiyi catlayan gune yuzde yuz denk getirmis oluyorsun. Gerisi allahin isi. Bunun disinda corek otu bal tarcin karisimini her aksam bir kasik esim ve ben yedik. Esim ayrica her sabah ac karnina keciboynuzu pekmezi yedi. Sana tavsiyem yumurtlama takibi. Ben bu kadar kolay hamile kalacagima inanmiyordum ama oldu. Alla sukur. Ve... suna dikkat cekeyim uzmanlar genelde 2 gunde bir iliski diyor ya. Biz her gun denedik. Umarim gebeligim saglikla ilerler de baska onerilerde de bulunabilirim.
İnsallah canım benim Allah bize de nasip eder evlat Allahım anne olmak olmadan bile çok zormuş anladım gerçektenÇocuk yapmak ne zor iş bu zamanda ya, ben neler yapmadım ki neler içmedim ki nerelere gitmedim ki olmadı, tüp oldu, kısmet, inşallah sağlıkla kucaklarım, kardeşleri kolay olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?