Test yaparsan çıkar büyük ihtimalle,
bende regl günümden 4 gün önce test yapmıştım çıkmıştı ikinci çizgi silikte olsu,
regl günümde kahverengi akıntım oldu bidahada gelmedi, yerleşme kanamasıydı.
canım gecmiş olsun işte korkularım bunlar lekelenme dıyıp gecmemek lazımmış daha bekleyim ben test için
Hmm doktor bana bebek yerlesmeden hcg hormunu testde cikmaz demisti. Bünyeden bünyeye farkmi ediyor acaba?
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm
Bende düsük yapali 5 ay oldu daha birsey yok. Bugün adet günümdü ama ne agri var ne birsey. Dile getirmeyede korkuyorum sanki ümitlenirsem dile getirirsem adet olurum gibi. Hayirlisi. Cok az kalmis senin cnm ya heycan varmi?
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah,
hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Pazartesi yatışımız yapılcak bizimde heyecan da var korku da karmakarışık işte :26:
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Insallah cnm bakalim yarin falan gelmezse kesin var birseyler cok düzenli cünkü. Ay sen öyle yazinca tuhaf oldum. Pazartesi yatis deyince. Amin cnm amin
kızlar slm benim adetime 4 gün kala kahverengi lekelemem oldu 2 gün surdu adet olcam sanıyorum bişey yok adetim 2 günde gecikti hamilemiyim sizce test yapsam cıkar mı 2 yıldır bebek ıstiyoruz böyle lekelenme yasyıp hamile kalan var mı arkadaslar
kızlar dayanamadım test yaptım ölcem heyecandan 2 cıızgı cıktı bir koyu kırmızı bırı pembe hamilemiyim ben simdi inanamıyorum ölcem 2 yıldır bebek diye öldüm allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?