hamile arkadaslar lütfen yardımcı olun cok zordaym

candye

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
39
2
286
İzmir
kızlar slm benim adetime 4 gün kala kahverengi lekelemem oldu 2 gün surdu adet olcam sanıyorum bişey yok adetim 2 günde gecikti hamilemiyim sizce test yapsam cıkar mı 2 yıldır bebek ıstiyoruz böyle lekelenme yasyıp hamile kalan var mı arkadaslar

Adetin gectiyse eczaneden alacagin test bile dogru yanit verir. Benim gunum gecmeden ogrenmistim o sekilde. Bahsettigin kanama tutunma kanamasina benziyor, ama emin olmanin tek yolu test yapmak..

kızlar tesekür ederim ama erken degil mi test icin 1 hafta beklemelimiyim nette okudugum kadarıyla tutunma kanaması diyo sizlerde oldu mu böyle lekelenme

Cnm benim olmustu cok hafif pembe lekelenmem oldu adet olacagim sanmistim ama olmadim. Test yaptigimda tek cizgiydi ama günler ilerledikce silik cizgi cokmaya basladi. Bende böyleydi ama hamileligim uzun sürmedi aradan 5 gün gecti kanamam basladi. Dr hcg degerinin düstügünü söyledi. Bebegimi kaybettim

canım gecmiş olsun işte korkularım bunlar lekelenme dıyıp gecmemek lazımmış daha bekleyim ben test için

Test yaparsan çıkar büyük ihtimalle,
bende regl günümden 4 gün önce test yapmıştım çıkmıştı ikinci çizgi silikte olsu,
regl günümde kahverengi akıntım oldu bidahada gelmedi, yerleşme kanamasıydı.

Hmm doktor bana bebek yerlesmeden hcg hormunu testde cikmaz demisti. Bünyeden bünyeye farkmi ediyor acaba?
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm

canım gecmiş olsun işte korkularım bunlar lekelenme dıyıp gecmemek lazımmış daha bekleyim ben test için

Korkma cnm yerlesme kanamasidir o. Benim cok acik renkte kanamam vardi. Dikkat et sen dinlen, yorma kendini allah hayirlisiyla isteyen herkese versin

Hmm doktor bana bebek yerlesmeden hcg hormunu testde cikmaz demisti. Bünyeden bünyeye farkmi ediyor acaba?
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cnm

28 Şubat beklenen adet tarihimdi, 24 şubatta çift çizgiyi gördüm, ama testle alakalı da olabilir tabi,
çok silikti ama her geçen gün dahada belirginleşmişti.
Amin canım teşekkür ederim, cümlemiz inşallah, Rabbim bebek isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Bende düsük yapali 5 ay oldu daha birsey yok. Bugün adet günümdü ama ne agri var ne birsey. Dile getirmeyede korkuyorum sanki ümitlenirsem dile getirirsem adet olurum gibi. Hayirlisi. Cok az kalmis senin cnm ya heycan varmi?

Bende düsük yapali 5 ay oldu daha birsey yok. Bugün adet günümdü ama ne agri var ne birsey. Dile getirmeyede korkuyorum sanki ümitlenirsem dile getirirsem adet olurum gibi. Hayirlisi. Cok az kalmis senin cnm ya heycan varmi?

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah,
hadi bakalım hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
Pazartesi yatışımız yapılcak bizimde heyecan da var korku da karmakarışık işte :26:
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Insallah cnm bakalim yarin falan gelmezse kesin var birseyler cok düzenli cünkü. Ay sen öyle yazinca tuhaf oldum. Pazartesi yatis deyince. Amin cnm amin

Insallah cnm bakalim yarin falan gelmezse kesin var birseyler cok düzenli cünkü. Ay sen öyle yazinca tuhaf oldum. Pazartesi yatis deyince. Amin cnm amin

Hadi bakalım mübarek günde hayırlı haberi alırsın inşallah canım, habersiz bırakma bizi
bu arada iyi bayramlar

canım peki sizin lekelenmeden sonra bel ve kasık agrınız oldumu cok agrım var adet olcam gibi valla cok kafam karısık ne yapacagımı bilmiyorum

canım bn tüp bebekle hamile kaldım adetime 4 gün kala o çamur gibi leke geldi kahverengi çok korktum olmadı adet olcam sandım dr bişey olmaz tutunma kanamasıdır dedi dayanamayıp kanda baktım boşuna heveslenmek istemedim kanda çıktı dr aradım haber verdim sonra eczaneden test aldırdım eşime 2 çizgiyi görmek istiyodum adetime 4 gün kala 2 çizgiyi açık pembe gördüm şaşırdım çünkü normalde adet geçtikten sonra belli olur canım bence eşine söle sana test alsın merakta kalma bide sürekli uzan ayakta gezme kasıkların ondan ağrıyo bak sen şimdi yok diye işmiş yaparsın bebişe bişey olur biran önce test yap

bendede lekelenme olmuştu canım.test yapsana

kızlar dayanamadım test yaptım ölcem heyecandan 2 cıızgı cıktı bir koyu kırmızı bırı pembe hamilemiyim ben simdi inanamıyorum ölcem 2 yıldır bebek diye öldüm allah herkese nasip etsin

kızlar dayanamadım test yaptım ölcem heyecandan 2 cıızgı cıktı bir koyu kırmızı bırı pembe hamilemiyim ben simdi inanamıyorum ölcem 2 yıldır bebek diye öldüm allah herkese nasip etsin

Cnm cok sevindim allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Cift cizgiyi gördün demek cok sevindim gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…