Hamile arkadaşlarım Lutfen yardım :(((

suskungevezem

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
26
0
6
35
Hatay
Arkadaslar bugun doktora gıttım bana 6 haftalık hamilesin dedi ama kalp atısları baslamamıs dedı neden ama cok korkuyorum bebeğim gelişmiyo mu benim sizlerde bebeğin kalp atısını ne zaman duydunuz bide doktor bana bebekten umutluyum dedi sizce neden böyle söylemiş olabilir lütfen cevaplarsanız çok sevinirim :(((

Arkadaslar bugun doktora gıttım bana 6 haftalık hamilesin dedi ama kalp atısları baslamamıs dedı neden ama cok korkuyorum bebeğim gelişmiyo mu benim sizlerde bebeğin kalp atısını ne zaman duydunuz bide doktor bana bebekten umutluyum dedi sizce neden böyle söylemiş olabilir lütfen cevaplarsanız çok sevinirim :(((

7.hafta da alırsın canım panik yapma 8, haftada duyan da var

Hemen paniğe kapılma arkadaşım, ama sana tavsiyem özellikle doktorun özel hastanedeyse bi de devlette bi doktora görün. Içinin rahatlaması için de bi an önce yap bunu.. Kendini strese sokarsan bebeğin bunu hissedicek unutma. Sağlıklı haberini almanı dilerim. ..

6. haftadaysan duyamassın... ben 7. haftada duymuştum..

panik yapma.. haftaya duyarsın benceee
bide karından baktıysada duymamışsındırr..

Canim benimde oyle pazartesi gunu gittim karnimdan ultrosonla bakti duyulmadi vajinal bakti bebek kucuk kesen buyuyo ama dedi kalp atisi yok 7+4 de gittim yarin tekrar gidicem duyulmazsa alicaklar bebegimi:( senin daha kucuk dua edelim bol bol sikma canini bende cok agliyorum ama nasip sikilma olurmu

Bende 6 haftalığım bugün gittim duyulmadı bende korktum daha önce kürtaj oldm yine olacak diye bi atsaydı ya rahatlardık ya çarşamba gel dedi 6+4 den itibaren duyulurmuş

hic korkmayin lutfen.
benim hep karindan bakildi.
5+5 de kese goruldu.
6+4 de de kalp atisi goruldu.

5+5 de bakildiginda bebek bile gorulmemisti. azicik daha sabredin. korkmayin.

Hiç stres yapma daha erken ben kanada da yaşıyorum 8.haftaya kadar bakmadilar yeni duydum kalp atışlarıni, Allah'in izniyle sende en kısa zamanda duyacaksin İnş.

Back
X