hamile bayanlar 34 haftalık hamileyim aynı adet olucakmış gibi sancılarım oluyo

tugyann

sehle84
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
258
3
96
41
Kocaeli
8. aya girdiğimdn beri adet olucakmış gibi sancılarım oluyo ama geçiyo belime vuruyo arada yalancı doğum sancıları acaba doğum habercisimi böyle olan arkadaşlar varmı korkuyorum daha erken doğum için bilgilendirirseniz sevinirim.hihoyyyt

canım bu konuyu doktorunla konuşmalısın,çünkü herkeste farklı belirtiler oluyor..
burada birimizin evet doğum sancısı ya da hayır normal bir durum demesi sende geçerli olmayabilir..
iyi niyetle yapılmış olsa da,yanlış yönlendirme senin ve bebeğin için riskli olabilir..
bebeğini sağlıkla ve zamanında kucağına almanı diliyorum..

Çok doğru. herkeste sancı farklı olur. Bende mesela sadece doğumdan iki gün önce altım acımaya başlamıştı ve ikinci gecenin sabahında da çok hafif sancılar başlamıştı. Akşama da doğurdum. Erken doğurmayı kimse istemez ama tehlikeli bir dönemdesin. 1 ayın kalmış ama ne olur ne olmaz erken gelmeye kalkar bebişin.. O yüzden doktorunla konuş mutlaka.

canım ben 38. haftama yeni girdim.
2 gundur ara ara ama sık olmadan bendede oluyor cok buyuk bi ağrı değil.
hemen geçiyor ama adet ağrısı gibi arın dooktoruma sorucam.
bel ve kasık bölgemde oluyor

bencede doktorunla görüş detaylı bilgiyi o inceledikten sonra verebilir. gemiş olsun ve dikkatlı ol kritik dönemdesin....

sordum artık bu aylarda olur dedi doguma hazırlanıyomus hayırlısı artık erken gelebilirmis ama suan dogsa sorun olmaz dedi

hadi gözünaydın canım:)
sağlıcakla ve zamanında gelsin bebişler inşallah..

Back
X